moein.s 18983 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ به به صاحب تاپیک محترم رسیدن بخیر من همچنان 4و 18ام الان هست که قفل به دستان برای بستن تاپیک بیان سراغ تاپیک ما! دیدم حاضر با یک معمار ازدواج کنی؟ رو بستن....با ترس و لرز اینو آپ کردم.... یک بسم الله گفتم...سفره ی حضرت ابوالفضل هم نذر کردم.... بعد افطار در خدمت دوستان هستیم... موفق باشین در این شماره ها....ولی گاهی 1 رو تجربه کنین..خیلی خوبه....مخصوصا سر دروسعمومی 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ الان هست که قفل به دستان برای بستن تاپیک بیان سراغ تاپیک ما! دیدم حاضر با یک معمار ازدواج کنی؟ رو بستن....با ترس و لرز اینو آپ کردم.... یک بسم الله گفتم...سفره ی حضرت ابوالفضل هم نذر کردم.... بعد افطار در خدمت دوستان هستیم... موفق باشین در این شماره ها....ولی گاهی 1 رو تجربه کنین..خیلی خوبه....مخصوصا سر دروسعمومی از بس اسپم کردیم بستن:icon_pf (34): زنده باشین خوش اومدین بعد مدتها 3ام تو دروس عمومی خوبه بخصوص وقتی اون عقب آدم بشینه 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ از بس اسپم کردیم بستن:icon_pf (34):زنده باشین خوش اومدین بعد مدتها 3ام تو دروس عمومی خوبه بخصوص وقتی اون عقب آدم بشینه موید باشین.... کچل کرد یک نفر مارو...اومیدم یک روحی به انجمن بدمیم..بریم 6 ماه دیگه پیدامون نشه... دنبال بهانه بودم.... به بهانه ی اعتراض به وضعیت کنترل پنل ها 6 ماه میرم پیدام نمی شه... 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ موید باشین.... کچل کرد یک نفر مارو...اومیدم یک روحی به انجمن بدمیم..بریم 6 ماه دیگه پیدامون نشه... دنبال بهانه بودم.... به بهانه ی اعتراض به وضعیت کنترل پنل ها 6 ماه میرم پیدام نمی شه... زود زود به انجمن سر بزنید وجود دوستای قدیمی دل گرمی هست برا همه 2 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ همیشه 3 و 5 ... از روزی که یادم میاد همین دو تا بودم 2 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ شکر خدا همه رو تجربه کردم حتی انجام کار شماره 5 تو موقیت جغرافیایی شماره 18:whistle: 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ 1,3,16,18,14 بستگی داره ب درس و استادش ولی معمولا ۱۶ 2 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ 6و4 من درس خون بودم اولم میشستم ولی کلیم آتیش میسوزوندم یادش بخیر همیشه از دستم عاصی بودن تو دبستان ،راهنمای آروم،دبیرستان بازم برگشتم حالت دبستانم. الانم دانشگاه همون روال دبستانم دنبال میکنم با اجازه بزرگترها. 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ من که تا دبیرستان معمولا8 الانم تو دانشگاه تقریبا بیشترشو تجربه کردم البته بستگی به درس واستادش داره 4 لینک به دیدگاه
سارا بهمنی 1126 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ 7,8..................گاهی 7...گاهی 8 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده