شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ شقایق :مدیر چرگر و امید: ناظم امید :شاگرد تنبل (به الاجبار باید درس یاد بگیری) شاروک: معلم زیست elham mirzaiالهام: معلم فضای سبز کهربا: شاگرد متوسط برق AQT789 :و دختر باران : معلم کامپیوتر میم شیمی و فرنوش خادمی: معلم شیمی فروغ:معلم پرورشی ...Urbanist...: معلم شهرسازی تینا: معلم ای تی z.pv: شاگرد معماری سارا : شاگرد زرنگ معماری پانیسا معلم آی تی امین Mr.101: شاگرد متوسط مکانیک فاطیما و ونوس : همکار معلم ابولفضل و هانیه :دفتر دار *mini* شاگرد خرخون معماری! F|UID معلم مکانیک MOJTABA 77 معلم ورزش azarafrooz شاگرد تنبل شیمی mission.impossible معلم زبان محمد آ: شاگرد تنبل شهرسازی *Cloudy sky* شاگرد زرنگ معماری *Mina* شاگرد زرنگ معماری بگید اضافه کنم 19 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ لطفا و خواهشا اسپم نکنید پستای اسپم پاک میشه امید اینقدر هم اصرار نکن 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ اصلا من ترک تحصیل میکنم م شما نزاشتید من موفق بشم 4 لینک به دیدگاه
AQT789 188 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ چه کمکی از دست ما برمیاد؟ اینجا الان مشکل قول دادنشه ،چون خیل موقع ها ممکنه وقت نکنه آدم به مسئولیتی که قبول کرده برسه 5 لینک به دیدگاه
elham mirzai 113 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ حالا شد :hapydancsmil:حالا كه فضاي سبز اومد ميتونم مديريتو قبول كنم:hapydancsmil::hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ دفتر دار نداریم ؟ همون مسئول آموزش خودمون من میخوام مسئول وارد کردن نمره ها باشم 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ چه کمکی از دست ما برمیاد؟ اینجا الان مشکل قول دادنشه ،چون خیل موقع ها ممکنه وقت نکنه آدم به مسئولیتی که قبول کرده برسه خب درسته ولی میشه با هم کنار بیایم زمانی که مثلا نوبت کلاس شماست و شما نیستی یه معلم دیگه میتونه بیاد سر کلاس و درس بده حالا هر درسی بعد که شما اومدی میتونی مسولیتی و که قبول کردی و انجام بدی 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ برق چرا نداریم؟ من شاگرد متوسط برق 5 لینک به دیدگاه
elham mirzai 113 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ الهام جان تو پست اول اضافه کردم قربون دستت 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ برق چرا نداریم؟ من شاگرد متوسط برق اضافه شد 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ همین که عنوان تاپیکو دیدم ، پیش خودم گفتم کاش موسسه ای ، چیزی در دنیای واقعی وجود داشت که اسمش نواندیشان بود و توسط بچه های همینجا هم اداره میشد . مثلا یه مدرسه غیر انتفاعی فک کننننننن مدرسه غیر انتفاعی نواندیشان 5 لینک به دیدگاه
AQT789 188 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ خب درسته ولی میشه با هم کنار بیایم زمانی که مثلا نوبت کلاس شماست و شما نیستی یه معلم دیگه میتونه بیاد سر کلاس و درس بده حالا هر درسی بعد که شما اومدی میتونی مسولیتی و که قبول کردی و انجام بدی من حاضرم هرجا تونستم کمک کنم ، فقط به شرطی که 100 درصد توقع نداشته باشین 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ مدیرمون هنوز سیکل هم نداره سایر رشته ها کلاس دوم تازه اونم رد شدم! 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ دفتر دار نداریم ؟ همون مسئول آموزش خودمون من میخوام مسئول وارد کردن نمره ها باشم جنابعالی معلم شهرسازی قبول؟ 4 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ جنابعالی معلم شهرسازی قبول؟ هستم در خدمتتون 4 لینک به دیدگاه
elham mirzai 113 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ نمرديمو معلمم شديم:dancegirl2:اينبار دير بياين راتون نميدم هاااا:w140:بچه بشين شلوغ نكن:mrsbeasley::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ بچه های متخصص معماری که داریم پس اونا معلم معماری از بقیه رشته ها هم که سر در نمیارم پس منم شاگرد معماری 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده