Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ خودت گفتی این واژه رو تازشم این بهت بیشتر میاد:banel_smiley_52: حالا من یه اشتبی کردم همونی که دوم گفتم درسته اصلانم بهم نمیاد:w00: خدایی تو که خیلی کاملی آفرین خوشم میاد که باهوشیاااااااا شما دوتا چقدر نون بهم قرض میدین هان؟؟؟؟:w00: آرپاک میدونه بمنم بگو بدونم کارای خیرتو؟؟؟؟؟ حتما آزار،اذیت،سر کارگذاشتن،بدجنسی، ..... تا کور شود هر آنکه نتواند دید!! مگه تو هم گشنته!!؟؟ تو هم نون می خوای!!؟؟ اینا که کار توه! 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ تو بگو اونش با من:167: همين كه الانو تو رو مشغول كرديم مامانت كلي دعا به جونمون ميكنه حالا من یه اشتبی کردمهمونی که دوم گفتم درسته اصلانم بهم نمیاد:w00: تا کور شود هر آنکه نتواند دید!! مگه تو هم گشنته!!؟؟ تو هم نون می خوای!!؟؟ اینا که کار توه! 1 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ حالا من یه اشتبی کردمهمونی که دوم گفتم درسته اصلانم بهم نمیاد:w00: تا کور شود هر آنکه نتواند دید!! مگه تو هم گشنته!!؟؟ تو هم نون می خوای!!؟؟ اینا که کار توه! اشتب نداریم همون حرف اول حرف راسته زود باش خودت برو بگیر نونو که منم گشنمه.بدو برو بگیر بشینم بخورم. 4 لینک به دیدگاه
hossein_power85 487 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ حتما خوب حساب نکردی یادته ؟؟ 10 و 9 و 8 و 7 و 6 با 5 تا میشه یازده تا ... . 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ اشتب نداریم همون حرف اول حرف راسته زود باش خودت برو بگیر نونو که منم گشنمه.بدو برو بگیر بشینم بخورم. واسه من همه چی داریم خودت زود باش اصن حالا که اینجوری گفتی اصنم بهت نون نمیدم 1 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ همين كه الانو تو رو مشغول كرديم مامانت كلي دعا به جونمون ميكنه من خودم همرو مشغول میکنم،تو که سهلی کوشولو تازشم نگفتی چه کارایی بلتی بکنی؟؟؟:ws2: 4 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ یادته ؟؟10 و 9 و 8 و 7 و 6 با 5 تا میشه یازده تا ... . بابا اینا که میشه 5.5 نه 30% حواست کجاست؟ واسه من همه چی داریمخودت زود باش اصن حالا که اینجوری گفتی اصنم بهت نون نمیدم تو بششه کوچیکی باید بری نون بخری بدو برو تا پس گردنی نخوردی 4 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ 60%:girl_blush2: چه دختر گلی 60% خیلی خوبه .احسنت 4 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ تو بششه کوچیکی باید بری نون بخری بدو برو تا پس گردنی نخوردی یعنی من باز به تو خندیدم!!!:w00: پروووووووووووو:w00: بششه هم خودتی:w00: کوفتم واست نمی خرم:w00: 2 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ چه دختر گلی 60% خیلی خوبه .احسنت 1 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ یعنی من باز به تو خندیدم!!!:w00:پروووووووووووو:w00: بششه هم خودتی:w00: کوفتم واست نمی خرم:w00: میزنم نصفت میکنما ارپک!!!!!:167: آخ ببخشید امتیاز خیلی بدیه ،60 % خیلی زیاده. خوب شد؟ 4 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ میزنم نصفت میکنما ارپک!!!!!:167: امیرم دلبندم آرپک نه و آرپاک اگه فهمیدی!!!؟؟ باش باش تو قهرمانی 1 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ آی اشتباس که من باید خیلی فضول باشم چرا شد بیست درصد تازه اونم کلی سعی کردم..:w00: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ من خودم همرو مشغول میکنم،تو که سهلی کوشولو تازشم نگفتی چه کارایی بلتی بکنی؟؟؟:ws2: نصف كردن به صورت متقارن با ساطور 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده