Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ ای جان...عزیزم هنوز مهلتش تموم نشده تمدید شه که...استرس نگیر تـــــــــــــا پنجشنبه ساعت 12 شب وقت داری بفرستی بیشتر از این که طول نمیکشه تمام سعی امو میکنم تموم کنم. اخه فردا مهمون داریم باید به مامانم کمک کنم. توکل بر خدا 6 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ امشب نیت کردم که شروع کنم به نوشتن 6 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ امشب نیت کردم که شروع کنم به نوشتن قبول باشه ثواب میکنی 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ امشب نیت کردم که شروع کنم به نوشتن قبول باشه التماس دعا 3 لینک به دیدگاه
دختر زیبا 150 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ گویا با این جمله بندی ما شرکت نکنیم سنگین تریم ماشالا عین دونه های تسبیح کلمه ردیف میکنن. . انصرااف:banel_smiley_52: ماهاییم که رای میدیم.ترسی نداره که. 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ همین الان یه چیزی نوشتم و ارسال کردم ببخشید اگه بد نوشتم....هدفم فقط شرکت کردن بود:girl_blush2: 5 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ سخته اقا ..سخته..... تا امشب ارسال میکنم.... 5 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ به به روحمان را شاد کردید،سرمان را بالا می گیریم و به حسودان می تازیم که دیدن..دیدن...دوستان آمدند دیدن جوجه رو باید آخر فراخوان مسابقه بشمورید ما منتظر nمین نفر هستیم،هیچ جا نمی ریم همین جا هستیم موخره:ما از ملت همیشه در صحنه سپاسگذاری می کنیم که لبیک گفتن به خدمتگزارانشون در تالار ادبیات و در یک حرکت انقلابی سیلی به دهان دشمنان زدند که زبان درازشان دو دور..... دور سرشان چرخید. باشد که خدمتگزاران در جلسات مختلف این حضور رو تحلیل کنن و در طرح هایی در آینده تصویب کنند تا خدمات ارائه شده در تالار به این ملت همیشه در صحنه بیشتر شود. 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ 5. مهلت ارسال تا 12 شب پنجشنبه 26 مرداد...(جمعه 27 مرداد نظرسنجی برگزار میشه ) :ws48::ws48: 8 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ :ws48::ws48: خانوم مدير امكان تمديدش هست؟! ما بسي اعصابمونو بعضيا داغون كردن واقعا حسش نيست بنويسيم! ميشه تمديدش كنيد تا آخر هفته آيا؟ 5 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ با اجازه خانوم مدیرمون تا جمعه عصر تمدید شد...جمعه ساعت 6 عصر آخرین مهلتشه دیگه بیشتر از این خیلی طولانی میشه 9 لینک به دیدگاه
دختر زیبا 150 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ به به روحمان را شاد کردید،سرمان را بالا می گیریم و به حسودان می تازیم که دیدن..دیدن...دوستان آمدنددیدن جوجه رو باید آخر فراخوان مسابقه بشمورید ما منتظر nمین نفر هستیم،هیچ جا نمی ریم همین جا هستیم موخره:ما از ملت همیشه در صحنه سپاسگذاری می کنیم که لبیک گفتن به خدمتگزارانشون در تالار ادبیات و در یک حرکت انقلابی سیلی به دهان دشمنان زدند که زبان درازشان دو دور..... دور سرشان چرخید. باشد که خدمتگزاران در جلسات مختلف این حضور رو تحلیل کنن و در طرح هایی در آینده تصویب کنند تا خدمات ارائه شده در تالار به این ملت همیشه در صحنه بیشتر شود. یعنی من تاثیر گذاشتم روی بچه ها یا نه؟:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
دختر زیبا 150 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ با اجازه خانوم مدیرمون تا جمعه عصر تمدید شد...جمعه ساعت 6 عصر آخرین مهلتشه دیگه بیشتر از این خیلی طولانی میشه خوبه.ولی بیشترش واسه من که اول مسابقه شرکت کردم سخته. اما من مسابقه ی عکاسی بود رفتم عکس گرفتم آماده بودم.وصل کردم به کامپیوتر که آپ کنم و شرکت کنم! تا 5شنبه ساعت 12 هر کاری کردم گوشیم نه وصل میشد به کامپیوتر نه سدن میکرد!!اون موقع اینقدر دلم میخواست که تمدید میکردن.خواهش کردم ازشون اما 6 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ یعنی من تاثیر گذاشتم روی بچه ها یا نه؟:hapydancsmil: همه به نوبه ی خودشون تاثیر گذار بودن 6 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ سلام سلام. منم ناممو فرستادم:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ سلام سلام. منم ناممو فرستادم:hapydancsmil: مرسی گلکم مرسی :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v ما این همه خوشبختی محاله :obm:مرسی از استقبالتون بچه ها :flowerysmile: 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ :ws48::ws48: مرسی گلکم مرسی :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v ما این همه خوشبختی محاله :obm:مرسی از استقبالتون بچه ها :flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ بله ؟ می خوای شرکت کنی ؟ زود تند سریع بنویس 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده