azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ مرداد، ۱۳۹۱ Sepideh.mt گفته است: آقا این شرکت میکنما واسه من نون و آب نمیشه هااااا بنویسیییییییین اسم همه کسایی که الان گفتن شرکت میکنم و اینا رو مینویسم اگه شرکت نکنن...اگه شرکت نکنن...اگــــــــــه :gnugghender: خلاصــــــــــــــــــــه :gnugghender: تهدیدددددددددددد :ubhuekdv133q83a7yy7من امنیت جانی ندارممممممممممممممممم :mpr: آی هوارررررررررررررررررررررررررررررر آی بگیرینش سپیده رو بگیرینشششششششششششش 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ مرداد، ۱۳۹۱ azarafrooz گفته است: میگم ها من شرکت میکنم نفر اول هم میشم نهال جایزه من رو بده میخوام برم کار دارم بقییه تلاش نکنید من برنده هستم کسی دیگه برنده شه کشتمش :gnugghender: تو شرکت کن نفر اول هم بشو اول مسابقه بعد جایزه زمینه جرم و جنایت داریا 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ مرداد، ۱۳۹۱ نهال تازشم من شرکت کردم تازشم رفیق نابابه اگر نه من بی تقصیرم 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ مرداد، ۱۳۹۱ azarafrooz گفته است: نهال تازشم من شرکت کردم تازشم رفیق نابابه اگر نه من بی تقصیرم به به آفرین خانوم خانوما :hapydancsmil: با این وضعیت استقبال خودم ننویسم بهتره 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ مرداد، ۱۳۹۱ - Nahal - گفته است: تو شرکت کن نفر اول هم بشو اول مسابقه بعد جایزه زمینه جرم و جنایت داریا فقط حرف میزنه این آذر بس که پرروه!!! زمینه چیه خود جرمه خود جنایت!!! آواتارشو نگا یا ابالفضل:icon_pf (34)::icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ مرداد، ۱۳۹۱ Pantalasa گفته است: فقط حرف میزنه این آذربس که پرروه!!! زمینه چیه خود جرمه خود جنایت!!! آواتارشو نگا یا ابالفضل:icon_pf (34)::icon_pf (34): تو با من حرف نزن عشق دزد تازشم تو اولترشش شروع کردی به خشانت نهال میسییییییییییییییی دوبست دارم 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ مرداد، ۱۳۹۱ azarafrooz گفته است: تو با من حرف نزن عشق دزد تازشم تو اولترشش شروع کردی به خشانت نهال میسییییییییییییییی دوبست دارم با شما نبودم که 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ مرداد، ۱۳۹۱ Pantalasa گفته است: فقط حرف میزنه این آذربس که پرروه!!! زمینه چیه خود جرمه خود جنایت!!! آواتارشو نگا یا ابالفضل:icon_pf (34)::icon_pf (34): شما خودت برو بنویس حالا دخترجون azarafrooz گفته است: تو با من حرف نزن عشق دزد تازشم تو اولترشش شروع کردی به خشانت نهال میسییییییییییییییی دوبست دارم من بیشتر تر بجای اسپم بازی بنویسین 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ مرداد، ۱۳۹۱ - Nahal - گفته است: شما خودت برو بنویس حالا دخترجون من بیشتر تر بجای اسپم بازی بنویسین اسپم چیه میخوایم آپ بمنه شمام از تنهایی در بیای حسش نیومده هنوز 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ مرداد، ۱۳۹۱ بعد به من میگه تنبل من که نوشتم فرستادم اسپم نکن بچه 6 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ مرداد، ۱۳۹۱ به به تا به این لحظه 5 نفر :shad: عالیـــــــــــــــه :shad: 9 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ مرداد، ۱۳۹۱ :banel_smiley_52: از تهدید دوستان لرزه ای بر تن افتاد که رستم هیبتی همچو ما هم کُرک و پَرش ریخت!:hrqr6zeqheyjho1f9mx باشد روحیه ی مردانه ی خود را حفظ کنیم و با شرکت در مسابقه و نشستن بر روی صندلی تماشاگران،دادی بزنیم..فریادی بزنیم..گلو بدرانیم و عربده ای بکشیم که.... توپ....تانک...فشفشه...این نوشته باید برنده بشه........:2rqfst4: داور دقت کن.....ناظر رای گیری دقت کن......رای دهنده دقت کن...... وای ویلا وا ویلا....بچه ها یکی دیگه......وا ویلا وا ویلا...بچه ها یکی دیگه..... چه مسابقه ی شود این مسابقه 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ مرداد، ۱۳۹۱ Sepideh.mt گفته است: به به تا به این لحظه 5 نفر :shad:عالیـــــــــــــــه :shad: عالــــــــــــــــــیه :w42: آفرین بچه ها منتظریم :hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ مرداد، ۱۳۹۱ بچه ها سعی کنید متن بفرستید نه شعر ! اینجوری بعضی ها شعر می فرستن بعضی ها متن نظرسنجی عادلانه نمیشه. پس فقط متن. اونایی هم که تا الان شعر فرستادن خواهشا عوض کنن. مرسی 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ مرداد، ۱۳۹۱ سخت در تلاشید نامه بنویسید آفرین :hapydancsmil:ادامه بدید :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ مرداد، ۱۳۹۱ نامه به كي بفرستيم ؟ چند تا نامه بفرستيم؟ نامه رسون به درستي نامه ها رو دست صاحابش ميرسونه آيا ؟ 5 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ مرداد، ۱۳۹۱ سلام نامه اش محدودیت نداره؟ نمیشه سرگشاده باشه؟ 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ مرداد، ۱۳۹۱ *sepid* گفته است: نامه به كي بفرستيم ؟ چند تا نامه بفرستيم؟نامه رسون به درستي نامه ها رو دست صاحابش ميرسونه آيا ؟ به هرکی که دوست دارین بنویسین...ولی واسه من بفرستین یه دونه هم بنویسین بهش سفارش میکنیم به درستی برسونه sarevan گفته است: سلامنامه اش محدودیت نداره؟ نمیشه سرگشاده باشه؟ نه محدودیت نداره فقط نامه باشه...شعر نباشه ... هرجوری که میخوای بنویس حتی اسم مخاطب هم میتونه باشه...میتونه نباشه...محاوره ادبی هرچی فقط نامه 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ مرداد، ۱۳۹۱ من از این جور نامه ها زیاد واسم فرستادن میشه همونا رو بفرستم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده