Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ متخصصان تغذیه هشدار دادند خوردن غذای چرب نه تنها به جسم آسیب می رساند بلكه روی روان هم تاثیر سوء دارد. به گزارش سرویس «سلامت» ایسنا، نتایج یك مطالعه جدید كه شرح آن در مجله بین المللی «چاقی» منتشر شده، نشان داد كه خوردن غذاهای چرب خطر ابتلا به افسردگی را تشدید می كند. متخصصان تغذیه می گویند: هر چند مصرف غذاهای چرب در ابتدا ممكن است به دلیل طعم خاصی كه دارد به شما احساس لذت بدهد اما این مواد غذایی معمولا اعتیاد آور هستند و در نتیجه پس از مدتی و به ویژه اگر زیاد استفاده شود باعث افت خلق و افسردگی می شوند. به گزارش روزنامه اكسپرس، مصرف غذاهایی كه حاوی مقادیر زیادی چربی اشباع شده هستند مانند همبرگر، پنیر، بستنی و كره باعث بروز التهاب در سرتاسر بدن می شود كه مغز هم از این قاعده مستثنی نیست. این التهاب در نهایت باعث ایجاد تغییراتی در مغز می شود كه پیامد آن بروز تغییرات خلق منفی است. درواقع اسیدهای چرب غیرمفید موجود در این دسته از مواد غذایی پروتئین های موجود در مغز را دستخوش تغییر می كنند و این امر منجر به دگرگونی های احساسی می شود. دكتر استفانی فولتون، نویسنده این مطالعه می گوید: مصرف غذاهای چرب و مضر روی ثبات احساسی انسان تاثیر سوء می گذارد و احتمال بروز اضطراب و افسردگی را تشدید می كند. ایسنا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده