رفتن به مطلب

نظرسنجی دستکاری ژنتیکی....(خرس)

شــاروک

ژنیتیسین برتر.....  

80 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. ژنیتیسین برتر.....

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 54
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

:ws3:

چیه؟

نتیجه چی شد؟حالا باید چیکار کنیم؟

نتیجه مسابقه رو نمیگما منظور اینه که نمی خواید یه خورده بحث کنیم راجع به طرح ها؟یا مثلا نقاط ضعف و قوت ها رو بگی

یه کلاس رفع اشکال بزارید دیگه

حیوون بعدی رو هم معرفی کنید بعدش:w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه
نتیجه چی شد؟حالا باید چیکار کنیم؟

نتیجه مسابقه رو نمیگما منظور اینه که نمی خواید یه خورده بحث کنیم راجع به طرح ها؟یا مثلا نقاط ضعف و قوت ها رو بگی

یه کلاس رفع اشکال بزارید دیگه

حیوون بعدی رو هم معرفی کنید بعدش:w02:

از نظر من تغییراتی که بچه ها دادن نسبت به اینکه خیلی از مهندسی ژنتیک چیزی نمیدونن خیلی خوب بود:w16:

من و دلنواز هستیم...البته اگه سؤالی باشه......راستش من خودم رو در حدی نمیدونم که بخوام کار بچه ها رو نقد کنم:hanghead:

اگه بچه ها سؤالی بپرسن من هستم در خدمتشون.......:a030:

حیوون بعدی هم تو یه تاپیک دیگه اعلام میکنیم:w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه

سلام سلام

خب یه مقدار درباره خرسهای فرضیه دوستان ِشرکت کننده بحث میکنیم تا برای مسابقات بعدی به حول قوه الهی پربارتر و منطقی تر باشه :ws3:

همچنین 4تای اخر رومن و4تای اول هم فاطیمای عزیز دربارشون بحث میکنیم:w16:

ژنیتیسین شماره 5

به جثه كاري ندارم ... کار خوبی میکنی:ws3:

همين طور قوي باشن بهتر اما در مورد رفتار، خرسا يه مدت طولاني ميخوابن و بعد كه بيدار بشن به طرز وحشتناكي غذا ميخورن من پيشنهاد ميكنم كمتر بخوابن ، روزانه غذا بخورن مخصوصا اونايي كه ماهي ميخورن تا اون ماهي هاي بيچاره هم يه دفه قتل عام نشن ...

خب درباره خواب زمستانی خرسها عرض کنم که در فصل زمستان به خاطر کاهش متایولیسم بدن و کمبود غذاو بقای خود میخوابند ..پس چرا بخواییم از خوابشون بزنیم؟

كمتر خوابيدن باعث ميشه از كشته شدن احتمالي به وسيله ببرها در امان بمانند ....خرس ها گوشه گير هستند و تقريبا از مواجه شدن با انسان خودداری می‌کنند پس اگه ما كاري به كارشون نداشته باشيم اسيبي نميبينيم

یه مقداری من سرچ کردم خواب زمستانی برای خرس مفید هست و تغییر اون ، زیاد لازمه ی بقاش نیست

ژنیتیسین شماره 6

1-دو پا راه رفتن -> سرعت بیشتر -> هم برای بقا هم برای شکار...دسترسی به منابع غذایی بیشتر (مثل محصولات درخت ها و حشراتی که روی قسمت های بالایی درخت هستند)

همچنین در حالت ایستاده میتوان نیروی بیشتری وارد کرد هنگام در گیری با حیوانات دیگر.

بار ها مشاهده شده خرس ها روی دو پا ایستادند حتما نیاز داشتند.

خب دوپا راه رفتن دلیل بر سرعته بیشتر میشه؟ میشه توضیح بدی؟ الان اسب هم 4پاس ... خیلی تندتر از انسان دوپا حرکت میکنه:ws38:

درباره دوپا ایستادن میشه گفت که دلیل عمده ایستادن خرس بر سر دو پا، پیدا کردن دید بهتر یا دریافت بهتر بو هست و اینکه خرس به خاطروحشت بیشتر رویه دوپاش میایسته وگرنه خرس ایستاده قصد حمله ندارد و اگر بخواهد حمله کند روی چهارپا برمی گردد و غرش می کند و گوش هایش را عقب می کشد و دندان هایش را نشان می دهد.

2-تغییر رنگ سازگار تر با محیط-> امنیت بیشتر در منطقه در نتیجه کمتر شدن مهاجرت -> وقتی در یک مکان خاص باشند انسان ها میتونن راحت تر روی اون منطقه کنترل داشته باشند -> جلوگیری از شکار غیر قانونی و حفاظت بهتر

:a030:

3-کوچکتر شدن اندام و اعضای بدن -> نیاز کمتر به منابع غذایی....سرعت بیشتر.

خب دلیلت برا سرعت بیشتر چیه؟ وقتی اعضای بدنش کوچیک بشه احتیاجش به ماده غذایی کمتر پس احتیاج کمتری به شکار کردن داره ... پس سرعت شکار هم میاد پایین...

کلا روابطی رو که گفتی از نطر خودم زیاد نمیتونه دلیل منطقی داشته باشه:ws52:

4-تغییرات ژنتیکی که منجر به افزایش بینایی شود....مخصوصا اینکه بخشی از منابع غذایی خرس حشرات کوچک است این عمل کمک میکنه به پیدا کردن بهتر غذا.

:a030:

5- تغییراتی در جنس پوست و پشم هاشون برای اینکه وقتی شنا میکنند زیاد آب جدب پشم هاشون نشه و راحت تر حرکت کنند.

ابی که به وسیله ی پوست وموشون جذب میشه اختلالی در حرکتشون ایجاد نمیکنه.. بازم یک پیشنهاد بود:a030:

مرسی ... خب دوتای باقی مونده روهم در پست های بعدی انجام میدم:icon_gol:

خوشحال میشم نظری انتقادی پیشنهادی درباره همین نظریات و یا خارج این نظریات دارین بازگو کنین .. دو طرفه باشه ... :ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
ژنیتیسین شماره 1

وزن اون را به حدود 100 تا 200 کیلو گرم نگه میداریم تا بتواند با سرعت بیشتری داشته باشد مدت زمان خواب آن را کاهش میدهیم تا بتواند تعداد دفعات بیشتری غذا بخورد ولی حجم آن کمتر باشد با این تغییر باید میزان چربی در بدن را به 30 تا 50 کیلو گرم کاهش داد تا در زمستان فعالیت بیشتری کند

نگه داشتن وزنش تا یه حدود ثابتی باعث میشه که چربی کمتری ذخیره داشته باشه بنابراین به حجم بیشتری از غذا احتیاج داره

پس در هر صورت احتیاج به مصرف مواد غذایی بیشتری داره....حالا اگه خوابشم کم بشه که به غذای بیشتری احتیاج خواهد داشت

:w16:

رنگ بدن اون را سیاه میکنیم تا در شب بتواند بهتر شکار کند تولید صدا را در هنگام عصبانیت کم میکنیم تا حیوانات فراری نشوند و شکار بیشتری بکند

تغییر دیگر اینکه آنها را از همدیگر خوردن باز داریم تا نسل انها پا برجا بماند به آنها اهیچه های پای قوی میدهیم تا بتوانند به ارتفاعات بروند تا در هنگام زمستان توسط ببر ها شکار نشوند

تغییر رنگ بدنش و اینکه دیگه صدایی تولید نکنه اونو به یه جاندار بی رقیب تبدیل میکنه....قرار نیست که ما از اون یه موجود جاودانه بسازیم .....پس این دلیل غیر منطقی هستش.....توی طبیعت همیشه قاعده شکار و شکارچی پا بر جاست....در غیر این صورت فقط جانداری فرمانروایی میکند که از همه قوی تر باشه.....:a030:

قد آنها را افزایش میدهیم تا بتوانند در برابر حملات حیوانات دیگر از خود دفاع کنند حذف دندان ساییدن در موقع عصبانیت با عث میشود دندانهای انها آسیب نبیند تا بتوتنند بهتر شکار کنند

ساییدن دندوناشون به جاندار مقابل نشون میده که خرس عصبی شده....و این یه سیگنال بین جانداران تلقی میشه

افزایش قد اونها نیز علاوه بر دفاع از خودشون این توانایی هم به اونها میده که با جانوران بیشتری به عنوان غذا درگیر بشن که همین سبب افزایش بیشتر و همچنین تنوع غذایی این موجود میشود پس جاندارای بیشتری طعمه میشوند:hanghead:

ممنونم که شرکت کردین....اگه توضیحی دارید در مورد مطلبتون میتونید تو همین تاپیک بگین:w02:

ژنیتیسین شماره 2

اول یه تغییر توی بدنشون یا طعم گوشتشون میدادم، که لاشخورا بعد خوردنشون ،حالشون به هم بخوره، و کم کم یاد بگیرن که اینارو نباید بخورن...اینجوری دیگه این خرسا نمیرن به سمت شمال و پانداهای بیچاره رو نمیکشن...

خوب....اگه گوشتشون خورده نشده روی زمین بمونه بوی گند همه جا رو بر میداره که.....پس حضور لاشخورها لازمه....

پانداهای بیچاره تو شمال نیستن.......در ضمن فقط توله پانداهارو میخورن.....

میتونیم واسه مامانه مثل کانگرو یه کیسه درست کنیم که بچه توش قایم شه و کمتر توسط لاشخورا خورده بشه...

اونوقت مامانه با اون هیکل گنده چجوری از خودش و بچه اش مراقبت کنه؟

اونجوری هم خودش هم بچه اش از بین میره پس این دلیل منطقی به نظر نمیاد

تغییر دیگه توی دستگاه گوارششون میدادم، که مثل انسانها همه چیز خوار بشن، تا وقتی از خواب زمستونی بلند شدن، به حیوونا حمله نکنن و بتونن با خوردن گیاها هم خودشونو سیر کنن. مقدار انرژی ذخیره شده تو بدنشونو بیشتر میکنم تا ذخیره بیشتری واسه زمستون داشته باشن و با گشنگی کمتری از خواب بیدار بشن...

خوب...تغییر تو دستگاه گوارش از لحاظ علمی شدنی نیست....انسانها توی بدنشون آنزیم سلولاز ندارن که بتونه سلولز موجود در گیاه رو تجزیه کنه.....پس از همین الان این فرضیه نشدنی محسوب میشه....وجود آنزیم سلولاز هم خیلی مهمه

در ضمن.....تغییر در دستگاه گوارش و اینکه همه چیز خوار بشن یه خرس باید از گیاه زیادی استفاده کنه تا بتونه انرژی خودشو تأمین کنه پس گیاهای زیادی رو باید مصرف کنه....به نوعی میشه گفت طبیعت از بین میره

یه سری هارو هم فقط گیاهخوار میساختم که بتونیم تو خونه هم ازشون نگهداری کنیم(البته یه کار میکردم این گیاهخوارا کوچیکتر بشن و بتونن از درخت بالا برن)

مینیاتوری کردن جانداران نیاز به زمان فوق العاده طولانی داره که خیلی به صرفه نیست....اونم فقط برای اینکه ما تو خونمون یه خرس داشته باشیم......بالا رفتن از درخت نیاز به تغییر در فیزیولوژی بدن جاندار هم داره....مثلا پنجه های خرس...پاهای خرس هر کدوم نیاز یه تغییر داره تا بتونه خرس رو روی درخت نگه داره

تغییر دیگه اینکه کاری میکردم که سالی1-2 بار پوست بندازن که ما بتونیم از پوستشون استفاده کنیم واسه قشنگتر شدن پوستشونم روی پوستشون کاری میکردم طرح ابر و باد و اینا درست بشه!!!

این بیشتر شبیه به خیاله....ولی ممکنه درآینده دور شدنی باشه...طرح ابر و باد روی بدن خرس.....باید کار خیلی مشکلی باشه

پوست انداختن خرس ها....سالی 1 یا 2 بار خیلی غیر منطقی هستش پوست انداختن یه سری شرایط خاص داره در ضمن تا حالا ما فقط شاهد پوست انداختن تو یه سری جانداری بودیم که جثه بزرگی نداشتن...مثل مارها... برخی ماهی ها...رتیل و....بعدشم اگه پوست بندازن فقط یه لایه باقی میمونه که اصلا به درد نمیخوره....اینجوری نیست که پوستشون درسته کنده بشه و من برم بردارم و باهاش پالتو درست کنم

بعد هم اینکه این موهایی که رو تنشونه بلندتر بشه، که هم قشنگتره ، هم اگه خواستن برن قطب شمال سردشون نشه زیاد....

این موها اگه بلندتر بشه فقط برا زیبایی چون این چربی زیر پوست خرسهاست که اونهارو در برابر سرما مقاوم میکنه......

امیدوارم توضیحاتم خوب بوده باشه...اگرم نبوده به بزرگی خودتون ببخشید:a030:

تو یه پست دیگه کار 2تا دوستای گلم رو تحلیل وبررسی میکنم:w02:

تا درودی دیگر دو صد بدرود:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
خب دوپا راه رفتن دلیل بر سرعته بیشتر میشه؟ میشه توضیح بدی؟ الان اسب هم 4پاس ... خیلی تندتر از انسان دوپا حرکت میکنه:ws38:

درباره دوپا ایستادن میشه گفت که دلیل عمده ایستادن خرس بر سر دو پا، پیدا کردن دید بهتر یا دریافت بهتر بو هست و اینکه خرس به خاطروحشت بیشتر رویه دوپاش میایسته وگرنه خرس ایستاده قصد حمله ندارد و اگر بخواهد حمله کند روی چهارپا برمی گردد و غرش می کند و گوش هایش را عقب می کشد و دندان هایش را نشان می دهد.

یه موجود دو پا رو با همون موجود 4 پا باید در نظر گرفت...نه که اسب و با انسان

من آدم رو در نظر گرفتم وقتی 2 پا هست تند تر از وقتی 4 پا هست راه میره :whistle:

و طبق نظریه تکامل قبلا یه جوریایی 4 پا بوده (یعنی از 2 تا و 2 دست برای حرکت استفاده میکرده مثل میمون) حالا که تکامل یافته 2 پا شده و به بقاش کمک کرده حتما بهتر بوده براش :ws3:

الانم خرس 2 پا رو با خرس 4 پا باید مقایسه کرد. البت میدونم کلی ساختار بدنش باید عوض شه اولشم گفتم نمیدونم با دستکاری ژنتیک میشه یا نه :ws52:

اینکه 4 پا حمله میکنه یا 2 پا هم من چند تا عکس دیدم 2 پا بود داشت حمله میکرد گفتم همیشه حتما همینجوریه دیگه:ws38: بعد هم رو 2 پا وایسه با 2 تا دستش میتونه کار کنه.....4 پا باشه با یه دستش زیاد نمیتونه کار کنه:ws3:

خرس 2 پا بدووهه خیلی باحال میشه قیافش:ws28:

خب دلیلت برا سرعت بیشتر چیه؟ وقتی اعضای بدنش کوچیک بشه احتیاجش به ماده غذایی کمتر پس احتیاج کمتری به شکار کردن داره ... پس سرعت شکار هم میاد پایین...

کلا روابطی رو که گفتی از نطر خودم زیاد نمیتونه دلیل منطقی داشته باشه:ws52:

الان یه آدم 142 کیلویی میتونه تند تر بدوهه یا یه آدم 60 کیلویی؟:w02:

دوییدن برای شکار نیست حتما که...برای فرار کردن و چیزای دیگه هم هست خوب.

ابی که به وسیله ی پوست وموشون جذب میشه اختلالی در حرکتشون ایجاد نمیکنه.. بازم یک پیشنهاد بود:a030:

نمدونم..گفتم مثل اردک باشه که آب بهش جذب نشه بهتره دیگه حتما:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
ژنیتیسین شماره 3

تغییر رنگ پوست از قهوه ای به سفید برای جلوگیری از خوردن به وسیله لاشخور ها و منقرض نشدن با توجه به حرکت به سمت قطب.

خرس ها که همیشه تو شمال نیستن....تو جنگل ها هم پیدا میشن....پس تغییر رنگ پوستشون اونم به صورت کلی...به نفعشون نیست برای بقا مشکل خواهند داشت

کمتر کردن جثه خرس به دلیل مصرف زیاد منابع غذایی

کوچیک کردن جثه کار منطقی به نظر میاد مخصوصا که دلیلش کاهش مصرف منابع غذایی هستش

ولی اگه بخوایم بررسی دقیق تر کنیم میبینیم که زمان زیادی نیاز داره....مثل مینیاتوری کردن جانوراست دیگه خیلی به صرفه نیست و علاوه بر اینها جاندار تو خیلی از مسائل دچار مشکل میشه مثل دستیابی به غذا....دفاع و.....

کمتر کردن خواب و بیشتر کردن انرژی بدن خرس برای جلوگیری از حمله ببرها و مقاومت در برابر آنها و جلوگیری از انقراض

کمتر کردن خوابشون و افزایش انرژیشون برای مقابله با ببرها یعنی تأمین نیازغذایی بیشتر اونها...اینجوری نسل همه باید منقرض بشه تا فقط خرس ها بتونن زندگی کنن....پس تقریبا نشدنیه.....

امیدوارم درست برداشت کرده باشم از نوشته ات......اگر هم حرفی دارید که اضافه کنید من منتظرم:w16:

من با تغییرات ژن هایی که در بروز حالت تهاجمی خرس نقش دارند کاری میکردم که خرس کمی رامتر باشد.

رامتر شدن خرس یعنی تا حدودی ناتوان شدنش توی دفاع از خودش....

با تغییرات ژنتیکی در حالات دندان ها دندانهایی جهت له کردن سبزیجات قرار میدام یعنی ژنی مشابه ژن اسب رو در اون قرار میدادم که دندانهاشو به صورت گیاه خواری رشد بده.

یعنی گیاه خوارش میکردی؟!

برای گیاه خوار شدن فقط دندون احتیاج نیست....تو دستگاه گوارشش هم باید تغییرات اساسی ایجاد بشه که در این صورت دیگه خرس نیست و یه حیوون دیگه است.....

همراه با ترکیبی از گوشتخواری ! تغییرات ژنتیکی که ایجاد میکردم ایجاد تنوع رنگی در خرس ها بود که با تغییر رندانه ها رنگهای جالب مثل آبی رو هم به اون اضافه میکردم.

تغییر رنگدانه ها به این راحتی هام نیست.....دلیلت واسه این تغییر چیه؟!! فقط زیبایی؟ تو دستکاری های ژنتیکی زیبایی و ظاهر مهم نیست....مهم کارایی و افزایش بازده هستش.....

با دستکاری ژنتیکی کمی جثه اون رو کوچیک میکردم. کاری میکردم که دیگه از درخت نتونه بره بالا

نتونه یا بتونه؟!!! مگه الان میتونه از درخت بالا بره؟!!!

کوچیک کردن جثه خرس عواقبی داره که قبلا گفتم...مثل دفاع از خودش...شکار کردن....و.....

ممنونم از شرکت کردنتون تو مسابقه......اگه حرفی هست....با جون و دل میشنویییییییییم:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ژنیتیسین شماره 7

اول ایبنکه خرس چون شوکه میشه و خیلی میترسه برای همین از خودش دفاع می کنه و حمله می کنه برای اینکه کمتر دچلار استرس و ترس بشه یه مقدار باید هورمون دوپامین خرس کمتر ترشح بشه تو بدن انسان این غده در مغز هست ولی در خرس نمی دونم که هورمونش چیه چون از فیزیولوژیش اطلاعی ندارم

در شب خرس دید خوبی نداره واسه همین در ژن بیناییش تغییر میدیم که تا سلول های بینایی بیشتری در چشمش داشته باشه و به واسطش دیدش خوب بشه

ولی چون خرس توی جنگل هست به نظر من همین ژنتیکی که الان داره بهترین ژنتیکه حالا شما اصرار دارین که تغییر بدیم منم تغییرش میدم

خرس پنجه های قوی داره ولی به علت سنگینی وزنش نمیتونه از درخت بالا بره به نظر من باید توی هورمون رشدش تغییر ایجاد کنیم تا سبک تر بشه و چون فعالیتش هم بیشتر میشه به واسطه کم شدن وزنش چربی کمتری هم ذخیره می کنه در بدنش

کم شدن چربی باعث میشه که زخم هایی که بر میداره دیر تر خوب بشه بنابراین باعت تعداد پلاکتش رو در خونش زیاد کنیم ولی نمیدونم چطوری باید این کار و کرد.

در اثر کم شدن وزن و بیشتر شدن فعالیتش این سستی بدنش هم کمتر میشه و این خواب زمستانی کمتر میاد سراغ آقا خرسه قصه ما....

تا اینجا که همش به نطرم درست اومد اما درمورد خواب زمستانی در نوشته ی شماره 5 عرض کردم خواب باعث بقای جاندار میشه...

مزیت های دیگه ای هم خواهد داشت مثل کمتر شدن غذای خرس

یکی دیگه هم این حساسیت خرس به بوی خون هست که باعث وحشی شدن و حمله خرس میشه که وقتی سلول های بیناییشو حساسیتش رو نسبت به بوی خون کمتر کنیم درست میشه

اینجا سلولهای بینایی رو نباید تغییر داد بایس سلولهای بویایی رودستکاری کرد تا حساسیتش به بویه خون کمتر شه ...

کلا نظریاتت جالب بود مرسی

ژنیتیسین شماره 8

خوابشو کم میکنم؛

به دو دلیل،

بیدار میشه خیلی نخوره

تو این مدت شکار نشه

جثه شو کوچیک میکنم به 2 دلیل؛

1- غذاش کم بشه

1_ واسه لونه مشکل نداشته باشه

خب درباره این نوشته هم در پستهای قبلی اشاره کردم درباره خواب ... حالا درباره جثه هم سلیقه ایه

در یک مقاله ی خوندم که کاهش وزن خرس مناسب نیست... دقیق توضیح نداده بود اما کلا نوشته بود بایداز کاهش وزن جلوگیری کرد حالا نمیدونم برایه خرس مناسب نیست یا برایه انسانی که میخواد از اون تغذیه کنه

البته وقتی وزن خرس کاهش پیدا کنه دیگه نمیتونه فوکهای دریایی رو شکار کنه و جانورانی که توسط خرس شکار میشن جمعیتشون در محیط زیست زیاد میشه و اکوسیستم اون منطقه رو دچار مشکل میکنه.. اینو هم باید درنظر گرفت

خب تا اینجا ما درباره نوشته هاتون صحبت کردیم اما مهندسی ژنتیک برای بقای جاندار و همچنین استفاده مناسب از جاندار برای انسان هست

تا اینجا نکاتی که ذکرکردین نکات خیلی دقیق برای بقای جاندار نبوده ....

قرار نیست ما بخواییم جاندار رو به کل تغییر بدهیم و کارهای خارق العاده انجام بدیم

مثلا میایم میگیم الان در شرایط امروزی خرس قطبی به دلیل کاهش منطقه یخی ومحیط زیست اون... و همچنین افزایش گرمای زمین .. دچار بحران شده پس بهترین راه حل ممکنه

جلوگیری از این مشکله که در سالهای اینده باعث انقراض خرس قطبی میشه ...

به نظرم بهتره در مسابقات اتی اگر دوست داشتین شرکت کنید به این مسائل توجه کنید بهتر میتونین مانور بدین:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اینجا سلولهای بینایی رو نباید تغییر داد بایس سلولهای بویایی رودستکاری کرد تا حساسیتش به بویه خون کمتر شه ...

کلا نظریاتت جالب بود مرسی

منم منظورم بویایی بود اشتباهی نوشتم بینایی.اشتباه لپی بود:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 3
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...