honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ خواهش تمام این کارا رو من ار اینترنت در آوردم و هیج کدوم کار خودم نیست ، فقط پون جایی متن نداشت متنشو خودم زدم کارای ایشون عالیه اگر تو کارا نگاه کنید اسمشون زیر چندتا کار دیگه هم هست شما سایتی ، بلاگی میشناسید که کاراشو گذاشته یاشه ؟کاراش عالیه تو اکثرا انجمنا کاراشونو میذارن ... اینجاام زیاد کار گذاشتن 7 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ عاااااااااااااااااااااااالی بود پونه جان دستت درد نکنه واقعا لذت بردم:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ تو پیغام گفتین نظر بدین،آخه کار به این خوشگلی نظر دادن داره؟باید نشست و دید و لذت برد اگه یک ذره انصاف هم داشت تشکر زد پای پست ها و دیگر هیچ 4 لینک به دیدگاه
saeid_ms 2536 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ واقعا معرکه بود..مخصوصا همون دوتا 4 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ wooooow .....کاربرد دیگه وایتکسم فهمیدیم عالی و خلاقانه بود 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ پونه جان عالییییییییییییی بوددددددددددد همیشه از این تایپیک خوشکلا داشتی به من لینک بده من رفتم تو فکر که کارکنم اینجوری موفق شدم عکساشو میگیرم میذارم فقط نخندید بهم ها :vahidrk: فقط اشکالش اینه به بوی واتکس حساسیت دارم که باماسک ***** دار یه کاریش میکنم 6 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ دستت درد نکنه خیلی جالب بود منم میخوام که هرچه سریعتر برم و امتحانش کنم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ پونه جان عالییییییییییییی بوددددددددددد همیشه از این تایپیک خوشکلا داشتی به من لینک بده من رفتم تو فکر که کارکنم اینجوری موفق شدم عکساشو میگیرم میذارم فقط نخندید بهم ها :vahidrk: فقط اشکالش اینه به بوی واتکس حساسیت دارم که باماسک ***** دار یه کاریش میکنم منم خودم تا حالا انجام ندادم خودمم میخوام کار کنم بذارم ولی ایشالا هفته های دیگه :hapydancsmil: بعدم کسی بهت بخنده با خودم طرفه :167: 2 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ پونه جان عالییییییییییییی بوددددددددددد همیشه از این تایپیک خوشکلا داشتی به من لینک بده من رفتم تو فکر که کارکنم اینجوری موفق شدم عکساشو میگیرم میذارم فقط نخندید بهم ها :vahidrk: فقط اشکالش اینه به بوی واتکس حساسیت دارم که باماسک ***** دار یه کاریش میکنم راستی منم حساسیت دارم و حواست باشه توی فضای بسته نشینی ، حتما پنجره و باز کن ماسک هم حتما بزن 2 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ چند توصیه : اگر روزه هستید اصلا این کار رو امتحان نکنید هر وقت امتحان کردین بعدش سریعا 1 لیوان شیر بخورید تا واستون مشکلی پیش نیاد و ماسک هم فراموش نشه 10 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ چند توصیه : اگر روزه هستید اصلا این کار رو امتحان نکنید هر وقت امتحان کردین بعدش سریعا 1 لیوان شیر بخورید تا واستون مشکلی پیش نیاد و ماسک هم فراموش نشه بله به همین خاطر مانمیتونیم:دی خسته نباشی درکل عالیه ..حرف نداره 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ مرسی پونه جان من قبلا کار کردم , 2 نمونه از کارام رو هم تو این تاپیک گذاشتم حالا بیاین کرکسیون کنیم 5 لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ بسیار زیبا بود و بسی لذت بردیم!اگه کار خودت بود بیشترم لذت میبردیم 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ كارا واقعا عالي بود...دستت درد نكنه پونه جون 4 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ چند توصیه : اگر روزه هستید اصلا این کار رو امتحان نکنید هر وقت امتحان کردین بعدش سریعا 1 لیوان شیر بخورید تا واستون مشکلی پیش نیاد و ماسک هم فراموش نشه خوب شد گفتیا چون میخواستم الان برم امتحانش کنم لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ خوب شد گفتیا چون میخواستم الان برم امتحانش کنم عزیزم خوب اط افطار تا سحر امتحان کن 3 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ منظورم اینه که تاحالا امتحان کردی که مقداری رنگ هم باهاش ترکیب کنی؟ 3 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ منظورم اینه که تاحالا امتحان کردی که مقداری رنگ هم باهاش ترکیب کنی؟ نه ، من خودم هم تازه واردم ... ولی خوب چرا رنگ رو با وایتکس ترکیب کنی ؟؟ خوب هرجاشو خواستی بزن ( البته اکر میخوای شبیه قسمت های دیگه که با وایتکس کار کردی باشه بهتره از جوهر استفاده کنی ) 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ منظورم اینه که تاحالا امتحان کردی که مقداری رنگ هم باهاش ترکیب کنی؟ آره عزیزم میشه آبرنگ هم به وایتکس اضافه کرد توضیح و نمونه رو اینجا میتونی ببینی: http://www.noandishaan.com/forums/thread26174-60.html 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده