honey memar 2377 ارسال شده در 1 آبان، 2012 خواهش تمام این کارا رو من ار اینترنت در آوردم و هیج کدوم کار خودم نیست ، فقط پون جایی متن نداشت متنشو خودم زدم کارای ایشون عالیه اگر تو کارا نگاه کنید اسمشون زیر چندتا کار دیگه هم هست شما سایتی ، بلاگی میشناسید که کاراشو گذاشته یاشه ؟کاراش عالیه تو اکثرا انجمنا کاراشونو میذارن ... اینجاام زیاد کار گذاشتن 7
.Apameh 25173 ارسال شده در 1 آبان، 2012 عاااااااااااااااااااااااالی بود پونه جان دستت درد نکنه واقعا لذت بردم:hapydancsmil: 4
moein.s 18984 ارسال شده در 1 آبان، 2012 تو پیغام گفتین نظر بدین،آخه کار به این خوشگلی نظر دادن داره؟باید نشست و دید و لذت برد اگه یک ذره انصاف هم داشت تشکر زد پای پست ها و دیگر هیچ 4
azarafrooz 14221 ارسال شده در 1 آبان، 2012 پونه جان عالییییییییییییی بوددددددددددد همیشه از این تایپیک خوشکلا داشتی به من لینک بده من رفتم تو فکر که کارکنم اینجوری موفق شدم عکساشو میگیرم میذارم فقط نخندید بهم ها :vahidrk: فقط اشکالش اینه به بوی واتکس حساسیت دارم که باماسک ***** دار یه کاریش میکنم 6
tina-arch مهمان ارسال شده در 1 آبان، 2012 دستت درد نکنه خیلی جالب بود منم میخوام که هرچه سریعتر برم و امتحانش کنم:hapydancsmil:
dp_poone 1932 مالک ارسال شده در 1 آبان، 2012 پونه جان عالییییییییییییی بوددددددددددد همیشه از این تایپیک خوشکلا داشتی به من لینک بده من رفتم تو فکر که کارکنم اینجوری موفق شدم عکساشو میگیرم میذارم فقط نخندید بهم ها :vahidrk: فقط اشکالش اینه به بوی واتکس حساسیت دارم که باماسک ***** دار یه کاریش میکنم منم خودم تا حالا انجام ندادم خودمم میخوام کار کنم بذارم ولی ایشالا هفته های دیگه :hapydancsmil: بعدم کسی بهت بخنده با خودم طرفه :167: 2
dp_poone 1932 مالک ارسال شده در 1 آبان، 2012 پونه جان عالییییییییییییی بوددددددددددد همیشه از این تایپیک خوشکلا داشتی به من لینک بده من رفتم تو فکر که کارکنم اینجوری موفق شدم عکساشو میگیرم میذارم فقط نخندید بهم ها :vahidrk: فقط اشکالش اینه به بوی واتکس حساسیت دارم که باماسک ***** دار یه کاریش میکنم راستی منم حساسیت دارم و حواست باشه توی فضای بسته نشینی ، حتما پنجره و باز کن ماسک هم حتما بزن 2
dp_poone 1932 مالک ارسال شده در 1 آبان، 2012 چند توصیه : اگر روزه هستید اصلا این کار رو امتحان نکنید هر وقت امتحان کردین بعدش سریعا 1 لیوان شیر بخورید تا واستون مشکلی پیش نیاد و ماسک هم فراموش نشه 10
memmar 6829 ارسال شده در 1 آبان، 2012 چند توصیه : اگر روزه هستید اصلا این کار رو امتحان نکنید هر وقت امتحان کردین بعدش سریعا 1 لیوان شیر بخورید تا واستون مشکلی پیش نیاد و ماسک هم فراموش نشه بله به همین خاطر مانمیتونیم:دی خسته نباشی درکل عالیه ..حرف نداره 4
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 1 آبان، 2012 مرسی پونه جان من قبلا کار کردم , 2 نمونه از کارام رو هم تو این تاپیک گذاشتم حالا بیاین کرکسیون کنیم 5
Pixie 533 ارسال شده در 1 آبان، 2012 بسیار زیبا بود و بسی لذت بردیم!اگه کار خودت بود بیشترم لذت میبردیم 5
tina-arch مهمان ارسال شده در 2 آبان، 2012 چند توصیه : اگر روزه هستید اصلا این کار رو امتحان نکنید هر وقت امتحان کردین بعدش سریعا 1 لیوان شیر بخورید تا واستون مشکلی پیش نیاد و ماسک هم فراموش نشه خوب شد گفتیا چون میخواستم الان برم امتحانش کنم
dp_poone 1932 مالک ارسال شده در 2 آبان، 2012 خوب شد گفتیا چون میخواستم الان برم امتحانش کنم عزیزم خوب اط افطار تا سحر امتحان کن 3
taghdir 2528 ارسال شده در 2 آبان، 2012 منظورم اینه که تاحالا امتحان کردی که مقداری رنگ هم باهاش ترکیب کنی؟ 3
dp_poone 1932 مالک ارسال شده در 2 آبان، 2012 منظورم اینه که تاحالا امتحان کردی که مقداری رنگ هم باهاش ترکیب کنی؟ نه ، من خودم هم تازه واردم ... ولی خوب چرا رنگ رو با وایتکس ترکیب کنی ؟؟ خوب هرجاشو خواستی بزن ( البته اکر میخوای شبیه قسمت های دیگه که با وایتکس کار کردی باشه بهتره از جوهر استفاده کنی ) 3
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 2 آبان، 2012 منظورم اینه که تاحالا امتحان کردی که مقداری رنگ هم باهاش ترکیب کنی؟ آره عزیزم میشه آبرنگ هم به وایتکس اضافه کرد توضیح و نمونه رو اینجا میتونی ببینی: http://www.noandishaan.com/forums/thread26174-60.html 1
ارسال های توصیه شده