EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ آخی بیچاره داغون شد ! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 چند وقت پیش هم خونه خاله ام بودیم با دختر خاله ام داشتیم روی تردمیل می دوییدیم پسر خاله ام هم با کلی فیگور ورزشکاری اومد گفت : الان دارین ورزش می کنین یا نرمش ... این چه وضعشه بیا پایین برات سرعت برم کلی کیف کنی به سرعت 10 نرسیده چنان مثل این دختره خورد زمین :ws28: اما قسمت بدترش این بود که اون پشت سرش دیوار بود یعنی رسما با دیوار و تردمیل یکی شد 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ آخی بیچاره داغون شد ! :5c6ipag2mnshmsf5ju3چند وقت پیش هم خونه خاله ام بودیم با دختر خاله ام داشتیم روی تردمیل می دوییدیم پسر خاله ام هم با کلی فیگور ورزشکاری اومد گفت : الان دارین ورزش می کنین یا نرمش ... این چه وضعشه بیا پایین برات سرعت برم کلی کیف کنی به سرعت 10 نرسیده چنان مثل این دختره خورد زمین :ws28: اما قسمت بدترش این بود که اون پشت سرش دیوار بود یعنی رسما با دیوار و تردمیل یکی شد حقش بوده 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ با چکمه و بدون لباس ورزشی ورزش میکنه ! حالاهیچی!!! حداقل این بند قطع اضطراری دستگاهو به خودش میبست!!!!! ولی خداییش گناه داشت. 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ با چکمه و بدون لباس ورزشی ورزش میکنه ! حالاهیچی!!! حداقل این بند قطع اضطراری دستگاهو به خودش میبست!!!!! ولی خداییش گناه داشت. بی هوا پرید اون بالا چه توقعاتی داری شما 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ بی هوا پرید اون بالا چه توقعاتی داری شما خوب .اینکه عذر بدتر از گناه شد 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ خوب .اینکه عذر بدتر از گناه شد عجله داشته لابد، لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ نازی....دلم سوخت. من هنوز موندم تو کار این بشر ولی خداییش گناه داشته لینک به دیدگاه
layla 639 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ من هنوز موندم تو کار این بشرولی خداییش گناه داشته جوگیر بوده 2 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ :imoksmiley:ای جان..... خیلی بدخورد زمین.... 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ جوگیر بوده 100 در 100:ws28: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده