Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ سلاممم تیم ما لیاقت اول شدن رو داشت جواب دوتا سوال اخرم پیدا کرده بودیم اما شک داشتیم و ندادیم بعد از اینکه جوابارو دادن فهمیدیم درسته ... فاطمه در جریانه .. محمد جان الان تیم ماا چیزی برنده شده ؟ آره بابا امتیازا رو دادم. 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ ما اینجا چند تا سوالو درست جواب دادیم که برامون غلط زده مثل 2 و 11 چی کار کنیم؟ 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ نمیشه یه امتیازی به ما هم بدین تا انگیزه بشه سری های بعدم شرکت کنیم؟ آخه گناه داریماااااااااااا................داداش مهدی خیلی زحمت کشید بنده خدا......حداقل بهش یه امتیازی بدین:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ ما اینجا چند تا سوالو درست جواب دادیم که برامون غلط زده مثل 2 و 11 چی کار کنیم؟ 2 و11 رو درست زده برای شما نمودار 3 بعدیه با دقت نگاه کنین 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ امیییییید به منم امتیاز بده...... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ امیییییید به منم امتیاز بده...... نیومدی جواب ها رو بخری چقد بهت گفتم بیا و بخررررررررررررررررر:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ نیومدی جواب ها رو بخری چقد بهت گفتم بیا و بخررررررررررررررررر:vahidrk: نشد.....پول نداشتم..... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ نشد.....پول نداشتم..... تو می اومدی تو معامله میدیدی من چقد تخفیف میدم 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ تو می اومدی تو معامله میدیدی من چقد تخفیف میدم من امتیاز میخوام 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ چقد نمیدونم.... ولی دلم امتیاز میخواد 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ نمیدونم.... ولی دلم امتیاز میخواد 58 تا خوبه ب رو به شقایق بگو امید میگه 58 تا از من کم کنه بهت بده این پست هم به عنوان نشون نشونش بده ب گو نشون به این نشون 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ 58 تا خوبهب رو به شقایق بگو امید میگه 58 تا از من کم کنه بهت بده این پست هم به عنوان نشون نشونش بده ب گو نشون به این نشون ممنونم ............. ولی نمیخوام.....خیلی مهربونی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده