.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ درود بر همه معدنچیان عالم :2rqfst4: خب بعد از مدت ها که تالار استندبای بود گفتیم یه دستی به سروگوشش بکشیم برای این کار خودم یه سری پیشنهاد میدم که انجام بدیم و بقیشم شما بگید تا اونی که همه موافق باشن رو عملی کنیم:w12: پیشنهادای خودم ایناس راه اندازی مجدد مسابقه محله نواندیشان:music: مشاعره با اصطلاحات معدنی :1238: شناسایی تجهیزات معدنی (یه عکس نصفه نیمه میذاریم و هرکی زودتر گفت این چیه برندس) مسابقه کانی شناسی (مثه بالاییه فقط با کانیا که میدونم خیلی علاقه دارید بهشون) دست به دست هم دهیم و اولین مجله معدن رو بزنیم :TAEL_SmileyCente: شمام پیشنهاداتونو بگید بعد یه نظر سنجی میذاریم براش از تمام اعضای تالار درخواست میشه که هرگونه پیشنهادی در این راستا دارن همینجا بیان کنن آتــــــــــروس مهرداد هومن مهرناز سکوت برره ها میرحسین mohammad.prince پتــــــــــروس ریحانه جلالی 12 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ مشتی ما هم نقشه راهو می خونیم 5 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ مشتی ما هم نقشه راهو می خونیم شمام پیشنهادتو به عنوان یه روانشناس بگو 5 لینک به دیدگاه
hirt 492 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ درود بر همه معدنچیان عالم :2rqfst4: خب بعد از مدت ها که تالار استندبای بود گفتیم یه دستی به سروگوشش بکشیم برای این کار خودم یه سری پیشنهاد میدم که انجام بدیم و بقیشم شما بگید تا اونی که همه موافق باشن رو عملی کنیم:w12: پیشنهادای خودم ایناس راه اندازی مجدد مسابقه محله نواندیشان:music: مشاعره با اصطلاحات معدنی :1238: شناسایی تجهیزات معدنی (یه عکس نصفه نیمه میذاریم و هرکی زودتر گفت این چیه برندس) مسابقه کانی شناسی (مثه بالاییه فقط با کانیا که میدونم خیلی علاقه دارید بهشون) دست به دست هم دهیم و اولین مجله معدن رو بزنیم :TAEL_SmileyCente: شمام پیشنهاداتونو بگید بعد یه نظر سنجی میذاریم براش از تمام اعضای تالار درخواست میشه که هرگونه پیشنهادی در این راستا دارن همینجا بیان کنن آتــــــــــروس مهرداد hirt مهرناز سکوت برره ها میرحسین mohammad.prince پتــــــــــروس ریحانه جلالی جون داداش من هیرت نیستم هومنم من با مسابقه محله نواندیشان و شناسایی تجهیزات موافقم، خودشم بدجور. 5 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ جون داداش من هیرت نیستم هومنم من با مسابقه محله نواندیشان و شناسایی تجهیزات موافقم، خودشم بدجور. بین هومن و هوتن شک داشتم پیشنهاد دیگه ای نداری؟ 4 لینک به دیدگاه
hirt 492 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ بین هومن و هوتن شک داشتم پیشنهاد دیگه ای نداری؟ پیشنهاد دیگه ای به ذهنم نمیرسه. مسابقه رو به نظرم سطح بندی بکن ما هم بتونیم برنده بشیم 5 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ شمام پیشنهادتو به عنوان یه روانشناس بگو پشنهادم اینه که وقتشو بیشتر کنین! می تونی یه بخش هم بذاری معادن و محصولاتش رو معرفی کنی یه روانشناسی سنگ هم بذار تنگش 6 لینک به دیدگاه
mohammad.prince 133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ درود بر همه معدنچیان عالم :2rqfst4: خب بعد از مدت ها که تالار استندبای بود گفتیم یه دستی به سروگوشش بکشیم برای این کار خودم یه سری پیشنهاد میدم که انجام بدیم و بقیشم شما بگید تا اونی که همه موافق باشن رو عملی کنیم:w12: پیشنهادای خودم ایناس راه اندازی مجدد مسابقه محله نواندیشان:music: مشاعره با اصطلاحات معدنی :1238: شناسایی تجهیزات معدنی (یه عکس نصفه نیمه میذاریم و هرکی زودتر گفت این چیه برندس) مسابقه کانی شناسی (مثه بالاییه فقط با کانیا که میدونم خیلی علاقه دارید بهشون) دست به دست هم دهیم و اولین مجله معدن رو بزنیم :TAEL_SmileyCente: شمام پیشنهاداتونو بگید بعد یه نظر سنجی میذاریم براش از تمام اعضای تالار درخواست میشه که هرگونه پیشنهادی در این راستا دارن همینجا بیان کنن آتــــــــــروس مهرداد هومن مهرناز سکوت برره ها میرحسین mohammad.prince پتــــــــــروس ریحانه جلالی منم موافقم اگه میشه یه جاییم واسه ارشدیامون مشخص کن واسه تبادل نظر و جزوه و .... خیلی عالیه مرسی 7 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ خیلی خوبه ولی چرا همون مسابقه سوال و جوابو قطع کردین و ادامه نمیدین؟!! 5 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ منم موافقم اگه میشه یه جاییم واسه ارشدیامون مشخص کن واسه تبادل نظر و جزوه و .... خیلی عالیه مرسی فکر کنم فقط میرحسین ارشد باشه که اونم خیلی وقته نیست اگه خودشون موافقت کنن حتما اون بخش رو ایجاد می کنیم خیلی خوبه ولی چرا همون مسابقه سوال و جوابو قطع کردین و ادامه نمیدین؟!! توی بهار بود و اکثرا درگیر درس و دانشگاه ولی الان که تابستونه وقت بچه ها و خودم بیشتر آزاده اونو حتما راه میندازیم دوباره ________________________________________________ به جز تشکر پیشنهادم بدیدددددددد 6 لینک به دیدگاه
**مهرناز** 374 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ منم موافقم اگه میشه یه جاییم واسه ارشدیامون مشخص کن واسه تبادل نظر و جزوه و .... خیلی عالیه مرسی من موافقم خیلی خوب میشه 3 لینک به دیدگاه
soheil7070 27 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ سلام.اگه بشه چندتا بازه ساعتی هم مشخص کنید که همه با هم بیابم عالی میشه 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ سلام.اگه بشه چندتا بازه ساعتی هم مشخص کنید که همه با هم بیابم عالی میشه به به عضو تازه واردمون خوش اومدی رفیق کار سختیه که ساعت مشخص کنیم ولی مثلا در مورد مسابقه میشه روزانه براش تاریخ مشخص کرد اما خب در کل سعی کن زیاد بیایی 2 لینک به دیدگاه
mohammad.prince 133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ من موافقم خیلی خوب میشه fikr eliram elabi faghat sizinan man arshada fikr elirukh 3 لینک به دیدگاه
**مهرناز** 374 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ fikr eliram elabi faghat sizinan man arshada fikr elirukh اره والاه باور الین فیکریم اله داغون دی. وقت از کتاب آز بولمورم نینییم سیز کانی سنگ بولاری هانسی کتابدان اوخویاجاسیز یا زمین ساختمانی -اقتصادی؟ لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ نظر سنجی اضافه کردیم بازم پیشنهادی هست بگید که اضافه بشه به گزینه ها 2 لینک به دیدگاه
mohammad.prince 133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ اره والاه باور الین فیکریم اله داغون دی. وقت از کتاب آز بولمورم نینییم سیز کانی سنگ بولاری هانسی کتابدان اوخویاجاسیز یا زمین ساختمانی -اقتصادی؟ Man gerayeshe mekanik sang istiram shirkat eliam kane arayi chokh balaja hadinda lizimdi bilama ki onida kelasi jozvalarimnan estefada eliajam zamin shenasida chon zarib 1 varidi okhoomaghina arzishi yokhdi nazarima vali zamin eghtesadi fekr eliram karimpoorin kitabi kamel ola 1 لینک به دیدگاه
**مهرناز** 374 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ Man gerayeshe mekanik sang istiram shirkat eliamkane arayi chokh balaja hadinda lizimdi bilama ki onida kelasi jozvalarimnan estefada eliajam zamin shenasida chon zarib 1 varidi okhoomaghina arzishi yokhdi nazarima vali zamin eghtesadi fekr eliram karimpoorin kitabi kamel ola ok chokh mamnon movafag olasoz لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ :w02:Turk dilinin guzel 1. من پیشنهاد میکنم که به عنوان قدم اول من رو بزارید همکار مدیر تالار 2. یکم جدا از مباحث آموزشی راجع به کار رشتتون صحبت کنید بد نیست. اینده کاری و تجربه های کاری از کسایی که واقعا کار کردن و تجربه دارن. حتی خودتون اگه کارآموزی مرتبط رفتین. کلا راجع به صنعت. 3. از مطالب جدید و ایده ها و اختراعاتی تو این رشته بگید. ایده پردازی هایی که قبلا وجود داشته که حالا یا جواب داده یا نه. و ایده هایی که برای آینده وجود داره. کلا این که ایده پردازی و خلاقیت جایی تو این رشته داره همش مسابقه که نشد نون و آب......تازه مسابقه الان دیگه لوس شده برای آموزش. 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ :w02:Turk dilinin guzel 1. من پیشنهاد میکنم که به عنوان قدم اول من رو بزارید همکار مدیر تالار 2. یکم جدا از مباحث آموزشی راجع به کار رشتتون صحبت کنید بد نیست. اینده کاری و تجربه های کاری از کسایی که واقعا کار کردن و تجربه دارن. حتی خودتون اگه کارآموزی مرتبط رفتین. کلا راجع به صنعت. 3. از مطالب جدید و ایده ها و اختراعاتی تو این رشته بگید. ایده پردازی هایی که قبلا وجود داشته که حالا یا جواب داده یا نه. و ایده هایی که برای آینده وجود داره. کلا این که ایده پردازی و خلاقیت جایی تو این رشته داره همش مسابقه که نشد نون و آب......تازه مسابقه الان دیگه لوس شده برای آموزش. اون قسمت ترکی رو واگذار میکنم به دوستان دیگه خودم نفمیدم کلا پیشنهادات خوبه مرسی مخصوصا در مورد بازار کار فعلا هدف اینه که تالار راکد نشه دوباره که این کار با مسابقه خیلی راحت انجام میشه بعد از اون یکم جنبه آموزشش رو هم میبریم بالا که البته کلا به همکاری سایر اعضا داره (شکلک مورد علاقت :دی) 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده