dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ یه سوال .... میتونه این معبر یک راه توی جاده وسط جنگل باشه .....؟؟؟ 7 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ مرسي از دعوتت حميد خان ....منم هستم 6 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ ممنون از دعوتت منم اگه بتونم یه عکس بگیرم که در حد مدال باشه حتما میشرکتم:gnugghender: لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ من که میدونم از آخر اول میشم ولی منم هستممممم 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ یه سوال .... میتونه این معبر یک راه توی جاده وسط جنگل باشه .....؟؟؟ بله میشه.فقط باید یه طوری باشه که عکس موضوع اصلیش با موضوع مسابقه یکی باشه ------------------------------- دوستان عکساتون رو بفرستید به فکر مدال و مقام نباشید.مقام ها به کسی وفا نکرده خواهشا حجم عکساتون رو کم کنید همه ترافیکم رو ت کردید 5 لینک به دیدگاه
gordia 969 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ سوال : عکسامونو میتونیم کات کنیم ... ؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ سوال : عکسامونو میتونیم کات کنیم ... ؟؟؟ بله میشه مشکلی نداره 5 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ وای من عاشق عکاسی ام. تمام تلاشمو میکنم.... من کلی عکس گرفتم اما اکثرا موضوعش طبیعته. اما تو موضوعات و مسابقات عکاسی پایه م.:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ خیلیییییییییییییی دوس دارم شرکت کنم.....امیدوارم بتونم 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ صبر کنین منم شرکت میکنماااااااااا 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ خب منم دعوت کنید چی میشه مگه:icon_razz: 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ خب منم دعوت کنید چی میشه مگه:icon_razz: خواستم دعوت کنم پیام عمومیتو بسته بودی 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ خواستم دعوت کنم پیام عمومیتو بسته بودی جهنم ضرر یا پ.خ میزدی یا درخواست دوستی میدادی:icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده