mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ چقد بی بخارین!:icon_razz: لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ من مودم چرا هرموقع این تاپیک رو می بینم هوس می کنم بیام تو. لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ من مودم چرا هرموقع این تاپیک رو می بینم هوس می کنم بیام تو. اوا وحید مثل منی ؟ اصلا یه حسی میگه بیام ببنیم اینا چی میگند که هیچی هم نمیگند همش ما مجردا داریم میحرفیم اینجا چقد بی بخارین!:icon_razz: آره ها جدا اگه ازدواج اینه نمیخوام آدم و یعنی تا این حد از شورو شوق میندازه لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ ببخشید میشه متاهلا هم صحبت کنند ببینیم چی میگن لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ متاهلا ساکت شدند مجرداش صلواتتتتتتتتتتت لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ متاهلا که از اولشم ساکت بودن آقا رضا کو بیاد مراسم دعا خوانی شروع کنه لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ حوصلم سر رفت یه متاهل بیاد اینجا یه کم اذیتش کنیم :Laie_28: لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ به نظر من اسم این تاپیک را بذاریم گپ مجردا بهتره اینطوری متاهلا تحریک میشن حرف بزنند لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ آره ها موافقم یعنی تاهل تا این حد سکوت میاره عجب لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ ای بابا هی هیچی نمیگم.... لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ ای باباهی هیچی نمیگم.... ما آرزومونه شما متاهلا یه چیزی بگید لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ ای باباهی هیچی نمیگم.... اوا خو ما هم میگیم شما متاهلا هی هیچی نمیگید دیگه لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ من که حرف میزنم اما بقیه نیستن،دارن افطار درست می کنن لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ ببین معایب ازدواجه هااااااااااااااااااااااااااااااااااا پس در اینجا نتیجه میگیریم که خونه بابا بمونیم لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ یه راهی هست مجردا رو زن بدید یا شوهر بدید بشینید بحث کنید نه خو اون موقع هیشکی نمیاد سایت خالی از سکنه میشه همه که متاهل شند هم خوب نیستش لینک به دیدگاه
farhatami 1390 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ دوست محترم. همونطور که متوجه شدید اینجا مربوط به متا هلین هست گرچه بعضی مجردها مراجعه کردن اما هیچ حرف زشت و بی ربطی نزدن شما هم لطف کنید حرفهای ناجور نزنید حداقل در حضور خانمها که اینجا مراجعه میکنند احترامشونو نگه دارید. با تشکر لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ اینجا چه خبره؟ بریزین بیرون ببینمممممممممممممممممممممممم :vahidrk::brodkavelarg: من که حرف میزنم اما بقیه نیستن،دارن افطار درست می کنن شوبرت خوبه؟ میگم بیا یه کار کنیم این بچه پرروها برن بیرون لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ اهم اهم بنده به عنوان یه متاهل کل تاپیک رو از اول خوندم ببینم متاهلا چه گپی میزنن و چه خبره کلا!! که دیدم چند تا جوون ریزه میزه ی مجرد کل تاپیک رو اشغال کردن متاهلا الان انقدر سرگرم گرونی و حساب کتاب دخل و خرج شدن که طفلی ها وقتی واسه گپ زدن پیدا نمیکنن که! جوانان مجرد، خوشبحالتون واقعا! هیچ غمی ندارین و تو خونتون نشستین و خانواده قشنگ خرجتون رو میدن و از متاهلی فقط همون بغلش رو میدونین و فک میکنین قشنگ متاهل شدین میرین از صب تا شب بغل بازی!!! :gnugghender: منم یه زمانی شر و شور بودم و تو این جور تاپیکا هی آتیش میسوزوندم و از این دعاهای ای بغل کننده ی بی بغلان میکردم و خوشحال بودم!!! :hapydancsmil: حالا دعام شده، ای مرغ رسان بی مرغان، ای اضافه کار دهنده ی بی اضافه کاران، ای پول قبض جور کن بی قبضان، ای یاری رسان مستاجران!!! :icon_razz: حالا هی این جوونای داغ و مجرد بیان اینجا ورجه وورجه کنن! ایشاالله اونا هم یه روز متاهل میشن و بغل بازی با قبض و صابخونه و بیکاری رو تجربه میکنن!!! لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ اهم اهمبنده به عنوان یه متاهل کل تاپیک رو از اول خوندم ببینم متاهلا چه گپی میزنن و چه خبره کلا!! که دیدم چند تا جوون ریزه میزه ی مجرد کل تاپیک رو اشغال کردن متاهلا الان انقدر سرگرم گرونی و حساب کتاب دخل و خرج شدن که طفلی ها وقتی واسه گپ زدن پیدا نمیکنن که! جوانان مجرد، خوشبحالتون واقعا! هیچ غمی ندارین و تو خونتون نشستین و خانواده قشنگ خرجتون رو میدن و از متاهلی فقط همون بغلش رو میدونین و فک میکنین قشنگ متاهل شدین میرین از صب تا شب بغل بازی!!! :gnugghender: منم یه زمانی شر و شور بودم و تو این جور تاپیکا هی آتیش میسوزوندم و از این دعاهای ای بغل کننده ی بی بغلان میکردم و خوشحال بودم!!! :hapydancsmil: حالا دعام شده، ای مرغ رسان بی مرغان، ای اضافه کار دهنده ی بی اضافه کاران، ای پول قبض جور کن بی قبضان، ای یاری رسان مستاجران!!! :icon_razz: حالا هی این جوونای داغ و مجرد بیان اینجا ورجه وورجه کنن! ایشاالله اونا هم یه روز متاهل میشن و بغل بازی با قبض و صابخونه و بیکاری رو تجربه میکنن!!! کیااااااااااااااا باورت میشه یکی دو روزه یادت کردم؟؟؟؟ :hapydancsmil: دلم زمبه میخواددددددددد با هندونه چطوریییییی بابا اینطوری نگو، بذار برن مزدوج بشن اینام بیا تعریف کنیم دلشون آب بشه لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ این چه روضه ای بود برا مجردا خوندین؟!!! اتفاقا تاهل خیلی هم خوبه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده