azarafrooz 14221 ارسال شده در 27 مهر، 2012 من مودم چرا هرموقع این تاپیک رو می بینم هوس می کنم بیام تو. اوا وحید مثل منی ؟ اصلا یه حسی میگه بیام ببنیم اینا چی میگند که هیچی هم نمیگند همش ما مجردا داریم میحرفیم اینجا چقد بی بخارین!:icon_razz: آره ها جدا اگه ازدواج اینه نمیخوام آدم و یعنی تا این حد از شورو شوق میندازه
.Yaprak 15748 ارسال شده در 27 مهر، 2012 متاهلا که از اولشم ساکت بودن آقا رضا کو بیاد مراسم دعا خوانی شروع کنه
azarafrooz 14221 ارسال شده در 27 مهر، 2012 حوصلم سر رفت یه متاهل بیاد اینجا یه کم اذیتش کنیم :Laie_28:
Mr.101 27037 ارسال شده در 27 مهر، 2012 به نظر من اسم این تاپیک را بذاریم گپ مجردا بهتره اینطوری متاهلا تحریک میشن حرف بزنند
azarafrooz 14221 ارسال شده در 27 مهر، 2012 ای باباهی هیچی نمیگم.... اوا خو ما هم میگیم شما متاهلا هی هیچی نمیگید دیگه
azarafrooz 14221 ارسال شده در 27 مهر، 2012 ببین معایب ازدواجه هااااااااااااااااااااااااااااااااااا پس در اینجا نتیجه میگیریم که خونه بابا بمونیم
azarafrooz 14221 ارسال شده در 27 مهر، 2012 یه راهی هست مجردا رو زن بدید یا شوهر بدید بشینید بحث کنید نه خو اون موقع هیشکی نمیاد سایت خالی از سکنه میشه همه که متاهل شند هم خوب نیستش
farhatami 1390 ارسال شده در 27 مهر، 2012 دوست محترم. همونطور که متوجه شدید اینجا مربوط به متا هلین هست گرچه بعضی مجردها مراجعه کردن اما هیچ حرف زشت و بی ربطی نزدن شما هم لطف کنید حرفهای ناجور نزنید حداقل در حضور خانمها که اینجا مراجعه میکنند احترامشونو نگه دارید. با تشکر
mamooshak 8194 ارسال شده در 27 مهر، 2012 اینجا چه خبره؟ بریزین بیرون ببینمممممممممممممممممممممممم :vahidrk::brodkavelarg: من که حرف میزنم اما بقیه نیستن،دارن افطار درست می کنن شوبرت خوبه؟ میگم بیا یه کار کنیم این بچه پرروها برن بیرون
SPEEDY 3334 ارسال شده در 27 مهر، 2012 اهم اهم بنده به عنوان یه متاهل کل تاپیک رو از اول خوندم ببینم متاهلا چه گپی میزنن و چه خبره کلا!! که دیدم چند تا جوون ریزه میزه ی مجرد کل تاپیک رو اشغال کردن متاهلا الان انقدر سرگرم گرونی و حساب کتاب دخل و خرج شدن که طفلی ها وقتی واسه گپ زدن پیدا نمیکنن که! جوانان مجرد، خوشبحالتون واقعا! هیچ غمی ندارین و تو خونتون نشستین و خانواده قشنگ خرجتون رو میدن و از متاهلی فقط همون بغلش رو میدونین و فک میکنین قشنگ متاهل شدین میرین از صب تا شب بغل بازی!!! :gnugghender: منم یه زمانی شر و شور بودم و تو این جور تاپیکا هی آتیش میسوزوندم و از این دعاهای ای بغل کننده ی بی بغلان میکردم و خوشحال بودم!!! :hapydancsmil: حالا دعام شده، ای مرغ رسان بی مرغان، ای اضافه کار دهنده ی بی اضافه کاران، ای پول قبض جور کن بی قبضان، ای یاری رسان مستاجران!!! :icon_razz: حالا هی این جوونای داغ و مجرد بیان اینجا ورجه وورجه کنن! ایشاالله اونا هم یه روز متاهل میشن و بغل بازی با قبض و صابخونه و بیکاری رو تجربه میکنن!!!
mamooshak 8194 ارسال شده در 27 مهر، 2012 اهم اهمبنده به عنوان یه متاهل کل تاپیک رو از اول خوندم ببینم متاهلا چه گپی میزنن و چه خبره کلا!! که دیدم چند تا جوون ریزه میزه ی مجرد کل تاپیک رو اشغال کردن متاهلا الان انقدر سرگرم گرونی و حساب کتاب دخل و خرج شدن که طفلی ها وقتی واسه گپ زدن پیدا نمیکنن که! جوانان مجرد، خوشبحالتون واقعا! هیچ غمی ندارین و تو خونتون نشستین و خانواده قشنگ خرجتون رو میدن و از متاهلی فقط همون بغلش رو میدونین و فک میکنین قشنگ متاهل شدین میرین از صب تا شب بغل بازی!!! :gnugghender: منم یه زمانی شر و شور بودم و تو این جور تاپیکا هی آتیش میسوزوندم و از این دعاهای ای بغل کننده ی بی بغلان میکردم و خوشحال بودم!!! :hapydancsmil: حالا دعام شده، ای مرغ رسان بی مرغان، ای اضافه کار دهنده ی بی اضافه کاران، ای پول قبض جور کن بی قبضان، ای یاری رسان مستاجران!!! :icon_razz: حالا هی این جوونای داغ و مجرد بیان اینجا ورجه وورجه کنن! ایشاالله اونا هم یه روز متاهل میشن و بغل بازی با قبض و صابخونه و بیکاری رو تجربه میکنن!!! کیااااااااااااااا باورت میشه یکی دو روزه یادت کردم؟؟؟؟ :hapydancsmil: دلم زمبه میخواددددددددد با هندونه چطوریییییی بابا اینطوری نگو، بذار برن مزدوج بشن اینام بیا تعریف کنیم دلشون آب بشه
mim-shimi 25686 مالک ارسال شده در 28 مهر، 2012 این چه روضه ای بود برا مجردا خوندین؟!!! اتفاقا تاهل خیلی هم خوبه
ارسال های توصیه شده