رفتن به مطلب

گپ متاهلین

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 126
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من مودم چرا هرموقع این تاپیک رو می بینم هوس می کنم بیام تو.:ws28:

اوا وحید مثل منی ؟ اصلا یه حسی میگه بیام ببنیم اینا چی میگند که هیچی هم نمیگند :ws28: همش ما مجردا داریم میحرفیم اینجا :ws3:

چقد بی بخارین!:icon_razz:

آره ها جدا اگه ازدواج اینه نمیخوام آدم و یعنی تا این حد از شورو شوق میندازه :banel_smiley_4: :ws3:

لینک به دیدگاه

یه راهی هست مجردا رو زن بدید یا شوهر بدید بشینید بحث کنید :ws3: نه خو اون موقع هیشکی نمیاد سایت خالی از سکنه میشه همه که متاهل شند هم خوب نیستش :w000: :ws28:

لینک به دیدگاه

دوست محترم. همونطور که متوجه شدید اینجا مربوط به متا هلین هست گرچه بعضی مجردها مراجعه کردن اما هیچ حرف زشت و بی ربطی نزدن شما هم لطف کنید حرفهای ناجور نزنید حداقل در حضور خانمها که اینجا مراجعه میکنند احترامشونو نگه دارید. با تشکر

لینک به دیدگاه

اینجا چه خبره؟ :w000:

بریزین بیرون ببینمممممممممممممممممممممممم :vahidrk::brodkavelarg:

من که حرف میزنم اما بقیه نیستن،دارن افطار درست می کنن

شوبرت خوبه؟ :ws3:

میگم بیا یه کار کنیم این بچه پرروها برن بیرون :banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

اهم اهم

بنده به عنوان یه متاهل کل تاپیک رو از اول خوندم ببینم متاهلا چه گپی میزنن و چه خبره کلا!! که دیدم چند تا جوون ریزه میزه ی مجرد کل تاپیک رو اشغال کردن :w02:

متاهلا الان انقدر سرگرم گرونی و حساب کتاب دخل و خرج شدن که طفلی ها وقتی واسه گپ زدن پیدا نمیکنن که! :banel_smiley_4:

جوانان مجرد، خوشبحالتون واقعا! هیچ غمی ندارین و تو خونتون نشستین و خانواده قشنگ خرجتون رو میدن و از متاهلی فقط همون بغلش رو میدونین و فک میکنین قشنگ متاهل شدین میرین از صب تا شب بغل بازی!!! :gnugghender:

منم یه زمانی شر و شور بودم و تو این جور تاپیکا هی آتیش میسوزوندم و از این دعاهای ای بغل کننده ی بی بغلان میکردم و خوشحال بودم!!! :hapydancsmil:

حالا دعام شده، ای مرغ رسان بی مرغان، ای اضافه کار دهنده ی بی اضافه کاران، ای پول قبض جور کن بی قبضان، ای یاری رسان مستاجران!!! :icon_razz:

حالا هی این جوونای داغ و مجرد بیان اینجا ورجه وورجه کنن! ایشاالله اونا هم یه روز متاهل میشن و بغل بازی با قبض و صابخونه و بیکاری رو تجربه میکنن!!! :whistles:

لینک به دیدگاه
اهم اهم

بنده به عنوان یه متاهل کل تاپیک رو از اول خوندم ببینم متاهلا چه گپی میزنن و چه خبره کلا!! که دیدم چند تا جوون ریزه میزه ی مجرد کل تاپیک رو اشغال کردن :w02:

متاهلا الان انقدر سرگرم گرونی و حساب کتاب دخل و خرج شدن که طفلی ها وقتی واسه گپ زدن پیدا نمیکنن که! :banel_smiley_4:

جوانان مجرد، خوشبحالتون واقعا! هیچ غمی ندارین و تو خونتون نشستین و خانواده قشنگ خرجتون رو میدن و از متاهلی فقط همون بغلش رو میدونین و فک میکنین قشنگ متاهل شدین میرین از صب تا شب بغل بازی!!! :gnugghender:

منم یه زمانی شر و شور بودم و تو این جور تاپیکا هی آتیش میسوزوندم و از این دعاهای ای بغل کننده ی بی بغلان میکردم و خوشحال بودم!!! :hapydancsmil:

حالا دعام شده، ای مرغ رسان بی مرغان، ای اضافه کار دهنده ی بی اضافه کاران، ای پول قبض جور کن بی قبضان، ای یاری رسان مستاجران!!! :icon_razz:

حالا هی این جوونای داغ و مجرد بیان اینجا ورجه وورجه کنن! ایشاالله اونا هم یه روز متاهل میشن و بغل بازی با قبض و صابخونه و بیکاری رو تجربه میکنن!!! :whistles:

کیااااااااااااااا

باورت میشه یکی دو روزه یادت کردم؟؟؟؟ :hapydancsmil:

دلم زمبه میخواددددددددد :4564: با هندونه :4564:

چطوریییییی

بابا اینطوری نگو، بذار برن مزدوج بشن اینام :ws3: بیا تعریف کنیم دلشون آب بشه :ws28:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...