sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ عالی بودن دستتون درد نکنه رای دادم 5 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ همگشون زيبا بود اما 3 حس و حال بهتري بهم داد 5 خيلي زيبا بود اما فكر كنم واسه مسابقه يكم طولاني بود 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ اونایی که رای ندادن زود تند سریع بیان 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ خب خب نظرسنجی هم تموم شد...این دور از مسابقات هم به پایان رسید از همه دوستانی که در نظرسنجی شرکت کردن و قوانین رو هم رعایت کردن بینهـــــــــــــــــــــــــــــایت سپاسگزاریم نوبت میرسه به اعلام نتیجه مسابقه: رتبه برتر این دورمون که با 37 رای اول شد گاهنوشه زیبای شماره 5 بود ... 150 امتیاز تقدیم دوست عزیزمون zzahra رتبه دوم گاهنوشته زیبای شماره 3 با 24 رای ... 100 امتیاز تقدیم دوست خوبمون sharook ورتبه سوم با 19 رای گاهنوشته زیبای شماره 1 ... 50 امتیاز تقدیم دوست گلمون کهربا 2 دوست عزیز دیگمون که در این مسابقه شرکت کردن : گاهنوشته شماره 2 ... نوشته ای از دوست خوبمون shahramg و گاهنوشته شماره 4 ... نوشته ماتینا ی عزیزمون (اختلاف آرا خیلی کم بود...نفر چهارم و سوم 1 رای اختلاف داشتن و نفر پنجم و اول 3 رای، این نشون میده کاربرای خوش ذوقی داریم و نوشته ها همه عالی بودن...ولی ناچارا 3 برنده داریم!) بازم از همه دوستانی که در نظرسنجی شرکت کردن و 5 شرکت کننده عزیزمون تشکر میکنم اگر کسی میخواد راجع به نوشته ها نظری بده،نقد کنه،...میتونه در ادامه همین تاپیک نظراتش رو بگه (ولی اسپم نکنه ) در ضمن دور بعدی این مسابقه هفته آخر شهریور برگزار میشه تا اون زمانی دوستانی که تاپیک شخصی ندارن میتونن تاپیکاشون رو استارت کنن و نوشته هاشون رو اونجا بذارن ***حضور کاربران قدیمی انجمن که تاپیک شخصی دارند در دور بعد الزامی میباشد و در صورت عدم شرکت کلیه عنوانین و مدال ها و امتیاز ها و خلاصه دار و ندارش رو ازش میگیریم باید از اول شروع کنه کلا بازم تشکر 13 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ به همه تبريك ميگم واقعا بسيار عالي بودن تبريك خاص وويژه دارم بدوست بسيار خوبم شاروك عزيز موفق باشين وسربلند مخلص سهيل 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ ا متن شماره 3 برا تو بود شاروک تبریکات فراوان بقیه بچه هام بهتون تبریک میگم نوشته هاتون قشنگ بود 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ ا متن شماره 3 برا تو بود شاروکتبریکات فراوان بقیه بچه هام بهتون تبریک میگم نوشته هاتون قشنگ بود چیه....بهم نمیاد متن ادبی بنویسم؟!!!! 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ چیه....بهم نمیاد متن ادبی بنویسم؟!!!! من منظورم اینبود:banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ هیچکس از شعر من تعریف نکرد آخی.... عزیزمی گلم.....شعر توام خیلی قشنگ بود تو از همه ما جلو تری چون تو شعر گفتی ولی یکی مثل من فقط یه متن به ظاهر زیبا.....از نظر من بچه هایی که شعراشونو گذاشته بودن برنده هستن 4 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ آخی.... عزیزمی گلم.....شعر توام خیلی قشنگ بود تو از همه ما جلو تری چون تو شعر گفتی ولی یکی مثل من فقط یه متن به ظاهر زیبا.....از نظر من بچه هایی که شعراشونو گذاشته بودن برنده هستن عزیزم این شعر قدیمی من هست مال موقعی که من دبیرستانی بودم این رو نوشتم 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ هیچکس از شعر من تعریف نکرد یه ذره تو خوندن پستا بیشتر دقت کن 3 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ یه ذره تو خوندن پستا بیشتر دقت کن منظورت چیه؟ 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ عزیزم این شعر قدیمی من هست مال موقعی که من دبیرستانی بودم این رو نوشتم مهم اینه که شعر میگی....شعر گفتن خیلی سخت تره 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ منظورت چیه؟ هیچی نوشته های همتون عالی بود 3 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ از همتون ممنونم... همه ی متن ها قابل تامل بود... :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده