R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ طراحی نمای شعبه بانك ملت توسط كامران افشار نادری، حبیبه مجدآبادی، علیرضا مشهدیمیرزاانجام شد. بانك ملت با 3000 شعبه در ایران یكی از بزرگترین و مهمترین بانكهای ایران است. از آنجا كه بانكها برای بازسازی نمای ساختمانشان در رقابت هستند، در ژانویه 2009 مدیر بانك ملت از معماران فوقالذكر برای طراحی نمای شعب بانكش درخواست همكاری نمود. وی نمای اولین شعبهاش را برای برآورد نتایج جامعه شناختی، فنی و بصری چنین ایدهای تغییر داد. پس از بحث و مشورت با كارشناسان مشتری، طراحان یكی از شعب اصلی بانك در خیابان ویلا در تهران را برای تغییر نمای ساختمان انتخاب كردند. این پروژه آزمایشی میبایست قابلیت انعطاف برای استفاده در زمینهها و ابعاد مختلف را دارا باشد. به همین دلیل، طراحان هیچ اشارهای به ساختمانهای اطراف نكردند. آنها یك فرم همگن با تأثیر گرافیكی بالا خلق كردند كه قادر به جذب و حل هرگونه تنوع موقعیتی نظیر طرح ساختمان، درها، ATM، عناصر ساختاری و تجهیزات امنیتی بدون برهم زدن ظاهر بنا میباشد. الگوی این بنا بر پایه ساختار ساده اصل هندسی است كه اولین بار بر روی كاغذ A4 كشیده شد. كاغد به چند خط موازی برش داده شد؛ سپس نوارها در محور طولی با زوایای مختلف تا شدند. برای ایجاد طرح اولیه نما از ورقههای مسی آنتیاكسیدان استفاده شد. 10 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ رنگ مسی میتواند فضای خاكستری و پوشیده از مه غلیظ شهرهای بزرگ ایران را كمی تغییر دهد. ورقههای آلومینیومی ورقههای مسی را استحكام میبخشند و پروفیلهای فولادی به عنوان زیرساخت، نما را به ساختمان متصل میسازد. پشت نمای مسی پنجرههای ضد سرقت و پرده فولادی جمعشو به عنوان آخرین محافظ به كار رفته است. دسترسی به بانك از بخشی از نماست كه دستی بالا و پایین میرود. سیستم مكانیكی بر اساس قرقره و پارسنگها به اپراتورها این اجازه را میدهد كه به راحتی و با دست بخش بزرگی از نما را بالا یا پایین بكشند. 8 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۳ خوب بود. بانک سامان هم قبلا چنین طرحی رو اجرا کرده و اگه دقت کنید همهی شعبههای سامان، یک نمای سفید با یه طرح آبی رنگ دارن. این یکی میتونست جالبترم باشه. خیلی خشکه . و به نظرم برای این که برای تمامی شعبه ها اجرا بشه خوب نیست 2 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۳ اصلا قشنگ نیست... مکعبی و ساده هم هست... اون قسمتی که میره بالا (اندازه عرض در) معنیش چیه؟... بانک ملی من هرچی توجه کردم معماری شعبه ها شبیه همه ... خیلی هم قشنگ و ساده است... البته نمیدونم همه جای ایران یا همه جای شهرمون... ! بهترین بانکم هست ... همه جا هم هست... من بانک ملی دوس دارم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده