goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۱ چقد بده که تا کسی نمیره هیچ کس یادش نمی کنه خیلی دوسش داشتم 15 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ تیر، ۱۳۹۱ یاد شعر اون سریاله افتادم که می گفت سبز سبزم ریشه دارم من درختی استوارم! یادت ریشه دارد چون درختی استوار پ ن: جای سندخت م خالی خیلی دوسش داشت 16 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ تیر، ۱۳۹۱ خیلی ممنون از یادآوری اما چرا یه تاپیک جدا نزدین فکر کردم رو لینک اشتباهی کلیک کردم روحش شاد دکلمه هاشو مخصوصا برای سریال خانه سبز خیلی دوست دارم. F|UID گفته است: يه خونه هر جايي ميتونه باشه. ميتونه... بالاي يه ساختمون بلند باشه. ميتونه تو يه كوچه قديمي كه زير يه بازارچست باشه. ميتونه بزرگ، يا ميتونه كوچيك باشه. ميتونه براي هر كس مفهومي داشته باشه يا هر رنگي داشته باشه. ميتونه به رنگ آجر يا به رنگ شيشه و سنگ باشه. ميتونه به رنگ قرمز يا به رنگ,ولي به نظر من، يعني بهتر بگم 'ما' معتقيدم خونه هر چي كه باشه بايد سبز باشه ...بله سبز و هميشه سبز... عاشق قسمت آغازین خانه سبز بودم...یادش گرامی 15 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ تیر، ۱۳۹۱ به درخواست دوست عزیزمون و برای نظم بیشتر مطالب از شبستانه جدا شد. 11 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ تیر، ۱۳۹۱ سه سال از رفتنش گذشت ..... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ تیر، ۱۳۹۱ بعضی افراد جایگزین ندارند مثل خسرو شکیبایی .... تن صداش واقعا خاص بود ... بازی های خاصی هم داشت ... روحش شاد و یادش گرامی 9 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ آبان، ۱۳۹۱ آلبوم حجم سبز شامل 8 دکلمه از شعرهای دفتر حجم سبز سهراب سپهری است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ آبان، ۱۳۹۱ سلام................ بچه ها نميدونم استقبال ميشه يا نه.......... من يه اخلاقي دارم كه وقتي دلم ميگيره ياد ديالوگ هاي عمو خسرو ميفتم تو فيلماش همشونو مينويسم مينويسم مينويسم مينويسم تا اروم ميشم.............. با روح ادم بازي ميكنه ديالوگاش.......................... اميدوارم براي شما هم همين حس رو داشته باشه................ واجازه بدید این پستو با دیالوگ های خسرو شکیبایی تو فیلمهایش ادامه بدیم 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ آبان، ۱۳۹۱ ببین دلخوری، بـــاش عصبانی هستی، بـــاش قهری، باش هر چی می خوای باشی باش ولی حق نداری با من حرف نزنی، فــهمیــــــدی ؟ خسروشكيبايي-خانه سبز 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ آبان، ۱۳۹۱ این مسالهء طلاق و این حرفا بهنظر من بوی مرگ میده... خسرو شكيبايي-هامون 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ آبان، ۱۳۹۱ چرا خراب شد؟ از کی؟ از کجا شروع شد؟... شاید از وقتی که رفت سراغ ِ اون مرتیکه دکتر روانکاو ِ بیسواد ِ احمق که مغز دختره رو خورد و پاک دیوونهش کرد.. آزمودم عقل ِ دوراندیش را / بعد ازین دیوانه سازم خویش را ... آی ِ دکتر! خسروشكيبايي-هامون 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ آبان، ۱۳۹۱ آخ که چهقدر دشمن داری خدا؛ دوستاتم که ماییم، یه مشت عاجز علیل ناقصعقل، که در حقشون دشمنی کردی ... خسرو شكيبايي-هامون 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ آبان، ۱۳۹۱ چرا اينقدر در برابر ابراز قدرت ضعيفم؟؟؟؟اين ضعف من از كجا مياد؟؟از پدرم؟از مادرم؟از وطنم؟؟؟......از مهشيد؟؟؟.......اي مهشيد.......مهشيد.......... خسروشكيبايي-هامون 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ آبان، ۱۳۹۱ ارتا۲۱ گفته است: سلام................بچه ها نميدونم استقبال ميشه يا نه.......... من يه اخلاقي دارم كه وقتي دلم ميگيره ياد ديالوگ هاي عمو خسرو ميفتم تو فيلماش همشونو مينويسم مينويسم مينويسم مينويسم تا اروم ميشم.............. با روح ادم بازي ميكنه ديالوگاش.......................... اميدوارم براي شما هم همين حس رو داشته باشه................ واجازه بدید این پستو با دیالوگ های خسرو شکیبایی تو فیلمهایش ادامه بدیم سلام خیلی عالیه ممنونم از همکاریتون 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ آبان، ۱۳۹۱ زیبااا هوای حوصله ابریست چشمی از عشق ببخشایم تا رود آفتاب بشوید دلتنگی مرا :icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ آبان، ۱۳۹۱ صفا : چه دختر خوشگلی، چند تا دوست داری؟ دختر بچه : 2تا صفا : چقدر زیاد اسماشون چیه؟ دختر : مامان و بابابم خسرو شكيبايي-پري 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ آبان، ۱۳۹۱ من اعتراض دارم به رنگ سرخ که سوزاننده است، به آبی که سرده، به زرد که رنگ جداییه، به هر رنگی که رنگ روح زندگی توش نیست، چون به عقیده شخص خود من جناب رییس، رنگ روح زندگی سبزه...فقط سبز! خسرو شکیبایی-خانه سبز 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ آبان، ۱۳۹۱ از آدمها بُت نسازید...!!! این خیانت است... هم به خودتان ..هم به خودشان...! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند...! و شما در آخر می شوید سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته " مرحوم خسرو شکیبایی " 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ آبان، ۱۳۹۱ یه خونه هر جایی میتونه باشه. میتونه بالای یه ساختمون بلند باشه. میتونه تو یه کوچه قدیمی که زیر یه بازارچست باشه. میتونه بزرگ، یا میتونه کوچیک باشه. میتونه برای هر کس مفهومی داشته باشه یا هر رنگی داشته باشه. میتونه به رنگ آجر یا به رنگ شیشه و سنگ باشه. میتونه به رنگ قرمز یا به رنگ,ولی به نظر من، یعنی بهتر بگم 'ما' معتقیدم خونه هر چی که باشه باید سبز باشه ... بله سبز و همیشه سبز... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده