R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ چرا آفلاین شدی.کاریت ندارم آجی جون اون موقع داشتم میرفتم وگرنه از ترس نبود 6 لینک به دیدگاه
MS-engineer 215 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ سلام،یعنی روکاغذبنویسیم و از روش عکس بگیریم؟ با خودکار؟ آخه من خطاطی میکنم نستعلیق،شکسته نستعلیق... راستی من اینجا تازه واردم لینکو تو پیج یکی از دوستام دیدم مرسی 6 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ سلام،یعنی روکاغذبنویسیم و از روش عکس بگیریم؟ با خودکار؟ آخه من خطاطی میکنم نستعلیق،شکسته نستعلیق... راستی من اینجا تازه واردم لینکو تو پیج یکی از دوستام دیدم مرسی با اجــــــــازه دختر باران،بلــــــه ...... یعنی همون: روکاغذبنویسیم و از روش عکس بگیریم...........{اگه بشه منم شرکتم.......البته خط بعضی از دوستانم واقعا خیلی سره........،خوب دیگه امتـــحان میکنیم ،امیدوارم فراموش نکنم}..... 8 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ با اجــــــــازه دختر باران،بلــــــه ...... یعنی همون: روکاغذبنویسیم و از روش عکس بگیریم...........{اگه بشه منم شرکتم.......البته خط بعضی از دوستانم واقعا خیلی سره........،خوب دیگه امتـــحان میکنیم ،امیدوارم فراموش نکنم}..... خودم بهت یاد آوری میکنم ستاره جون 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ من که خطم بده چکار کنم ؟ میگما یه پیشنهد یه مسابقه زشترین دستخط هم بگذارید من نفر اولم یه جایزه توپ هم بدید :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ من که خطم بده چکار کنم ؟ میگما یه پیشنهد یه مسابقه زشترین دستخط هم بگذارید من نفر اولم یه جایزه توپ هم بدید :hapydancsmil: پیشنهاد خوبیهپسر ایرانی هم میگه خطش بده.دونفرتون بفرستین ببینیم کدومتون آخر میشید 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ اون موقع داشتم میرفتم وگرنه از ترس نبود :aghosh: 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ سلام،یعنی روکاغذبنویسیم و از روش عکس بگیریم؟ با خودکار؟ آخه من خطاطی میکنم نستعلیق،شکسته نستعلیق... راستی من اینجا تازه واردم لینکو تو پیج یکی از دوستام دیدم مرسی سلام.خوش اومدی جدی خوشنویسی کار میکنی؟چه دوره ای هستین؟ ستاره که گفتن دیگه.باید تحریری باشه. خط درشتتو اگه دوست داری بذار اینجاآثار خوشنویسی انجمنی ها 3 لینک به دیدگاه
"Dezire" 645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ آقا شاید یکی نوشتن بلد نباشه اونوخ چی؟ ها منم اگه زنده بودم شرکت مینمایم 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ آقا شاید یکی نوشتن بلد نباشهاونوخ چی؟ ها منم اگه زنده بودم شرکت مینمایم 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ پیشنهاد خوبیهپسر ایرانی هم میگه خطش بده.دونفرتون بفرستین ببینیم کدومتون آخر میشید من اول میشممممممممممممممم پسر ایرانی بازندست خودم بدترتر مینویسممممممممممممممممممم 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ زودتر آثار هنریتونو بفرستین مهلت مسابقه تمدید نخواهد شد 1 نفر فرستاده 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ چه جالب همون یک نفر میشه برنده اگز کسی نفرسته البته 3 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ سلام من امشب تمرين ميكنم فردا ميفرستم خانوم مهندس جايزم يادتون نره سهيل 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ سلاممن امشب تمرين ميكنم فردا ميفرستم خانوم مهندس جايزم يادتون نره سهيل باشه تمرین کنید. 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ چه جالب همون یک نفر میشه برنده اگز کسی نفرسته البته آره دیگه.نفر آخر هم میخواهیم .پس تو هم شرکت کن 3 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ شرکت میکنم اگر یادم نره :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ زودتر آثار هنریتونو بفرستین مهلت مسابقه تمدید نخواهد شد 1 نفر فرستاده منم میفرستم عزیزم 4 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ یه سوال:چه تضمینی وجود داره که دست خط های ارسالی واقعا متعلق به خود بچه ها باشه؟ گفتي بچه :vahidrk: بايد مي گفتي ني ني 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ گفتي بچه :vahidrk: بايد مي گفتي ني ني آخه اونموقع هنوز شما نیومده بودید که بگه نی نی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده