Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ هنگام عبور با خودرو از محوطه ی مسکونی صدای ضبط را در حد مناسب بگذاریم تا مزاحم ساکنین نشویم. 15 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ ساعت 2-3 نصفه شب که داریم عروس میبریم اینقدر بوق نزنیم...ملت خوابند!!! 14 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ مسواک زدن هم در حرف زدن موثر است و درست است مسواک زدن بر علم شما نمی افزاید ولی به هر حال موجب میشود که دیگران تحمل حرف زدن شما را داشته باشند. 15 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ هنگام سلام کردن به چهره مخاطب نگاه کنید و با لبخند به استقبال ایشان بروید، زیرا ممکن است شما همزبان نباشید. بنابراین لبخند شما به همراه سلام ماندگار می شود. 14 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ هنگام سوار شدن بر "مترو" یا اتوبوس های "بی آر تی" که معمولا صف در آنها معنا ندارد، بهتر است یکدیگر را هل ندهید. 14 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ شایسته است وقتی با علامت بوق ممنوع روبرو می شویم از بوق استفاده نکنیم.( قابل توجه دوستانی که با دیدن این تابلو دلشان هوای بوق های ممتد می کند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) 13 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ مسائل شخصی هر فردی به خود آن فرد مرتبط است و بهتر است شما در این مورد حتی با صمیمی ترین دوستانتان جانب احتیاط را رعایت نمایید 13 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ سر میز غذا اگه میزبان هستید سعی کنید بعد از میهمانتان میز غذا را ترک کنید تا میهمان با خیال راحت و با شکم سیر از سر میز تکان بخورد 12 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ هیچوقت از موقعیتی که دارید احساس غرور نکنید و بدانید که انسان های فروتن احترام ویژه ای در میان سایرین دارند 15 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ سعی کنیم بیشتر از آنکه حرف میزنیم گوش بدهیم ..همه ما 2 گوش و یک زبان داریم پس عدالت رو بین اعضا بدن رعایت کنید 15 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ سعی کنیم برای سر در آوردن از کاری که به ما ارتباطی داده نمیشود به اصرار متوسل نشیم 17 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ اگر دست شما خیس است، به هیچ وجه با دست خیس و یا با مچ دست، دست ندهید، کافیست عذرخواهی نموده و ایستاده احترام بگذارید. با مچ دست چه اشکالی داره؟ 4 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ از انداختن آدامس هایمان بر روی زمین جدااااااااا خودداری کنیم. (مجبور بودم از این جمله استفاده کنم برای تاکید هر چه بیشتر) 12 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ اگه جا هست می تونی بری جلوتر تو راهروی مترو، خوب لطف کن برو،اینجوری دو تا آدم کمتر لای در ،دست و پا می زنن 10 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ قبل از اینکه راجع به طرف مقابل قضاوت کنیم، مهلت بدیم که حرفشو بزنه....شاید چیزی نباشه که ما فکرشو میکردیم 11 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ با مچ دست چه اشکالی داره؟ فرهنگ دست دادن اینه که چهار انگشت داخل کف دست طرف مقابل قرار بگیره معمولا توی جمع های دوستانه ایرادی وارد نیست اما در مورد ملاقات هایی که یه مقداری غیر صمیمی تر هست، به نظر بنده ایراد داره. خود من زیاد ارتباط مناسبی برقرار نمیکنم 10 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ فرهنگ دست دادن اینه که چهار انگشت داخل کف دست طرف مقابل قرار بگیرهمعمولا توی جمع های دوستانه ایرادی وارد نیست اما در مورد ملاقات هایی که یه مقداری غیر صمیمی تر هست، به نظر بنده ایراد داره. خود من زیاد ارتباط مناسبی برقرار نمیکنم تو ملاقات رسمی که صد در صد...تو همچین شرایطی خیلی بهتره سریع دستمون رو با دستمال پاک کنیم چون در هر حالت به نظر من بی جواب گذاشتن کسی که دست دراز کرده به مراتب غیر اجتماعی تر و نامودبانه تره :) 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ تو ملاقات رسمی که صد در صد...تو همچین شرایطی خیلی بهتره سریع دستمون رو با دستمال پاک کنیم چون در هر حالت به نظر من بی جواب گذاشتن کسی که دست دراز کرده به مراتب غیر اجتماعی تر و نامودبانه تره :) بله بله کسی که دستش رو دراز کرده، باید سعی کرد به نحوی پاسخش رو داد. این درحالتی بود که کسی دستش رو دراز نکرده. و ما باید قبل از اینکه دستش رو دراز کنه بهش خبر بدیم 5 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ شایسته است هیچوقت برای سایرین نقش پزشک را بازی نکرده ، برای سلامتی آنان ارزش قائل بوده و برایشان نسخه نپیچیم! 8 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ زندگی کن و اجازه بده تا زندگی کنن به همین مناسبت لامپای اضافی رو خاموش می کنم، کمتر آب مصرف می کنم، بیخودی در یخچال رو باز نمی کنم، الکی برگ درختا رو نمی کَنم، یه حشره جدید دیدم، زودی لهش نمی کنم ... 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده