pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ درود امروز تو نت دیدم یه اهنگ منتشر شده از شهرام شکوهی به اسم به رنگ شکیبایی واقعا قشنگ بودد دلم نیومد اینجا نزارمش روحش شاد و یادش گرامی قسمتی از دکلمه خسرو در اهنگ خسرو شکیبایی:سلام حال همه ما خوب است اما تو باور نکن آهنگ جدید و فوق العاده زیبای شهرام شکوهی با نام به رنگ شکیبایی ... ترانه : سید محمد کاظمی - آهنگ : شهرام شکوهی - تنظیم : پیام هوشمند این آهنگ به مناسبت سالروز در گذشت استاد خسرو شکیبایی تهیه شده است برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک رو کپی کنید تو idm دانلود میشه لینک کمکی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مهند دست بزنی میکشمت 30 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ درود امروز تو نت دیدم یه اهنگ منتشر شده از شهرام شکوهی به اسم به رنگ شکیبایی واقعا قشنگ بودد دلم نیومد اینجا نزارمش روحش شاد و یادش گرامی قسمتی از دکلمه خسرو در اهنگ خسرو شکیبایی:سلام حال همه ما خوب است اما تو باور نکن آهنگ جدید و فوق العاده زیبای شهرام شکوهی با نام به رنگ شکیبایی ... ترانه : سید محمد کاظمی - آهنگ : شهرام شکوهی - تنظیم : پیام هوشمند این آهنگ به مناسبت سالروز در گذشت استاد خسرو شکیبایی تهیه شده است برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مهند دست بزنی میکشمت لینک دانلود *****ه 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ لینک دانلود *****ه جانم همین الان دانلود کردم ببین دوباره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ جانم همین الان دانلود کردم ببین دوباره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بسم الله الرحمن الرحیم با استناد به قانون جرايم رايانه ای دسترسۍ به تارنماۍ فراخوانده شده امكان پذير نمۍ باشد. رسیدگی به گزارشات و شکایات: filter@dci.i:banel_smiley_4: 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ جانم همین الان دانلود کردم ببین دوباره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مگه من با تو شوخی دارم میگم چیلتره بگو چشم 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ حال ما خوب است... اما تو باور مکن! 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ بسم الله الرحمن الرحیم با استناد به قانون جرايم رايانه ای دسترسۍ به تارنماۍ فراخوانده شده امكان پذير نمۍ باشد. رسیدگی به گزارشات و شکایات: filter@dci.i:banel_smiley_4: مگه من با تو شوخی دارممیگم چیلتره بگو چشم نت تو امروز جنی شده بابا شیلتر نیست ت ت ت تت ت ت ت تا الان من به 30 نفر دادم هیچ کدوم چیزی نگفتن حالا چی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ لینک رو کپی کن بنداز تو IDM دانلود میشه روش کلیک کنی میره تو یه سایت دیگه که فیلـتره dl.birmusic2.in/RezaBM/1391/Single%2003/Shahram%20Shokoohi%20-%20Be%20Range%20Shakibaei%20%28128%29.mp3 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ نت تو امروز جنی شده بابا شیلتر نیست ت ت ت تت ت ت ت تا الان من به 30 نفر دادم هیچ کدوم چیزی نگفتن حالا چی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این باز شد مرسی 5 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ برای منم دوتا لینک اولی ***** بود ولی این آخری باز شد . مرسی امید جان 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ خیلی قشنگه ... دستت درد نکنه امید 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ وای اون قطعه آخر و شنیدم اشکم بی اختیار ریخت مرسی امید:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ به به چه حالی کردن ملت برم پولیش کنم اهنگ رو نفری 200 تومان 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ امید غیرمجاز دوتای اول چیلتر بوووووووووووود با تشکر از امید غیر مجاز 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ مرسیییی بازم از این اهنگا قرار بده 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ چقدر برنامه رادیو هفت قشنگ بود شب سالگرد شکیبایی ! من که میخ کوب بودم ! این شعر و اونجا هم خوند شکوهی ! چقدر از دکلمه های شکیبایی گذاشت هی اقای هامون 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ چقدر برنامه رادیو هفت قشنگ بود شب سالگرد شکیبایی !من که میخ کوب بودم ! این شعر و اونجا هم خوند شکوهی ! چقدر از دکلمه های شکیبایی گذاشت هی اقای هامون وای نههههههههههه من عاشق این برنامم ولی دیشب یادم رفت ببینم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده