pesare irani 41805 ارسال شده در 18 مهر، 2012 درود امروز تو نت دیدم یه اهنگ منتشر شده از شهرام شکوهی به اسم به رنگ شکیبایی واقعا قشنگ بودد دلم نیومد اینجا نزارمش روحش شاد و یادش گرامی قسمتی از دکلمه خسرو در اهنگ خسرو شکیبایی:سلام حال همه ما خوب است اما تو باور نکن آهنگ جدید و فوق العاده زیبای شهرام شکوهی با نام به رنگ شکیبایی ... ترانه : سید محمد کاظمی - آهنگ : شهرام شکوهی - تنظیم : پیام هوشمند این آهنگ به مناسبت سالروز در گذشت استاد خسرو شکیبایی تهیه شده است برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک رو کپی کنید تو idm دانلود میشه لینک کمکی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مهند دست بزنی میکشمت 30
شقایق31 40377 ارسال شده در 18 مهر، 2012 درود امروز تو نت دیدم یه اهنگ منتشر شده از شهرام شکوهی به اسم به رنگ شکیبایی واقعا قشنگ بودد دلم نیومد اینجا نزارمش روحش شاد و یادش گرامی قسمتی از دکلمه خسرو در اهنگ خسرو شکیبایی:سلام حال همه ما خوب است اما تو باور نکن آهنگ جدید و فوق العاده زیبای شهرام شکوهی با نام به رنگ شکیبایی ... ترانه : سید محمد کاظمی - آهنگ : شهرام شکوهی - تنظیم : پیام هوشمند این آهنگ به مناسبت سالروز در گذشت استاد خسرو شکیبایی تهیه شده است برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مهند دست بزنی میکشمت لینک دانلود *****ه 6
pesare irani 41805 مالک ارسال شده در 18 مهر، 2012 لینک دانلود *****ه جانم همین الان دانلود کردم ببین دوباره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
شقایق31 40377 ارسال شده در 18 مهر، 2012 جانم همین الان دانلود کردم ببین دوباره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بسم الله الرحمن الرحیم با استناد به قانون جرايم رايانه ای دسترسۍ به تارنماۍ فراخوانده شده امكان پذير نمۍ باشد. رسیدگی به گزارشات و شکایات: filter@dci.i:banel_smiley_4: 4
شقایق31 40377 ارسال شده در 18 مهر، 2012 جانم همین الان دانلود کردم ببین دوباره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مگه من با تو شوخی دارم میگم چیلتره بگو چشم 4
pesare irani 41805 مالک ارسال شده در 18 مهر، 2012 بسم الله الرحمن الرحیم با استناد به قانون جرايم رايانه ای دسترسۍ به تارنماۍ فراخوانده شده امكان پذير نمۍ باشد. رسیدگی به گزارشات و شکایات: filter@dci.i:banel_smiley_4: مگه من با تو شوخی دارممیگم چیلتره بگو چشم نت تو امروز جنی شده بابا شیلتر نیست ت ت ت تت ت ت ت تا الان من به 30 نفر دادم هیچ کدوم چیزی نگفتن حالا چی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8
میلاد 24047 ارسال شده در 18 مهر، 2012 لینک رو کپی کن بنداز تو IDM دانلود میشه روش کلیک کنی میره تو یه سایت دیگه که فیلـتره dl.birmusic2.in/RezaBM/1391/Single%2003/Shahram%20Shokoohi%20-%20Be%20Range%20Shakibaei%20%28128%29.mp3 4
شقایق31 40377 ارسال شده در 18 مهر، 2012 نت تو امروز جنی شده بابا شیلتر نیست ت ت ت تت ت ت ت تا الان من به 30 نفر دادم هیچ کدوم چیزی نگفتن حالا چی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این باز شد مرسی 5
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 18 مهر، 2012 برای منم دوتا لینک اولی ***** بود ولی این آخری باز شد . مرسی امید جان 4
شقایق31 40377 ارسال شده در 18 مهر، 2012 وای اون قطعه آخر و شنیدم اشکم بی اختیار ریخت مرسی امید:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3
pesare irani 41805 مالک ارسال شده در 18 مهر، 2012 به به چه حالی کردن ملت برم پولیش کنم اهنگ رو نفری 200 تومان 4
شــاروک 30242 ارسال شده در 18 مهر، 2012 امید غیرمجاز دوتای اول چیلتر بوووووووووووود با تشکر از امید غیر مجاز 2
poor!a 15130 ارسال شده در 20 مهر، 2012 چقدر برنامه رادیو هفت قشنگ بود شب سالگرد شکیبایی ! من که میخ کوب بودم ! این شعر و اونجا هم خوند شکوهی ! چقدر از دکلمه های شکیبایی گذاشت هی اقای هامون 1
- Nahal - 47858 ارسال شده در 20 مهر، 2012 چقدر برنامه رادیو هفت قشنگ بود شب سالگرد شکیبایی !من که میخ کوب بودم ! این شعر و اونجا هم خوند شکوهی ! چقدر از دکلمه های شکیبایی گذاشت هی اقای هامون وای نههههههههههه من عاشق این برنامم ولی دیشب یادم رفت ببینم
ارسال های توصیه شده