آریوبرزن 13988 ارسال شده در 23 شهریور، 2015 رخت دامادی پدر با زور کرد اندر تنم گفت باید زن بگیری تو و این دستور بود چند باری خواستگاری رفته بودم بد نبود میوه میخوردیم و کلا سور و ساتم جور بود ... "عباس احمدی" 1
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 23 شهریور، 2015 در دلم نیست از این پس هوس صهبایی ساقیا بهر من آور سبد کالایی! اولویت به خدا با من شیدا باشد «در همه دیر مغان نیست چو من شیدایی» 1
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 23 شهریور، 2015 ... یاد باد آنکه دلم پیش دلت بود گرو لب بشقابی تو آخر رویایم بود یاد باد آنکه چو لب بهر سخن وا کردی غیر گوشم متوجه به تو هرجایم بود ... "جواد نوری" 2
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 26 آذر، 2015 دست مالیدم به خود، چیزی سر جایش نبود! سارقان بی پدر بدجور سرقت می کنند! احتیاجی نیست از دیوار و در بالا روند سارقان با "کنترل از دور" سرقت می کنند عمران صلاحی 1
Samira Naderi 386 ارسال شده در 4 دی، 2015 داد مجنون بهر ليلي يك ايميل گفت ای از هجر تو اشكم چو سيل ای به قربان قد و بالای تو من فدای قامت رعنای تو ناز كم كن ای نگار ناز دار قهر با من نيست انصاف ای نگار خواسته ای ميرزا قلمدونت شوم واله و شيدا و حيرونت شوم 1
moham@d 172 ارسال شده در 20 آذر، 2019 مویت از زیر روسری پیداست دخترِه ...، لا اله الا الله! به «ولا الضالین» دلم خوش بود با دو نخ موی تو شدم گمراه چشمهایم زبان نمیفهمند دین ندارد که مرد خاطرخواه?
زوپیر71 92 ارسال شده در 4 بهمن، 2020 همه به جــز تو دست و پـــــــا چُلُـفتن بـــــوق نـــزنی مـمـکــــنه راه نیــــفتن راستی کــــــــمربنـــدتـو هــیچوخ نبـند محل نده بـــــــــه این چیــزای چـــــرنـد
ارسال های توصیه شده