R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ برخی بر این باورند که آسمان محدودیتی ندارد؛ پروژه مگاتروپولیس (Megatropolis) چند ایده جالب را جمعآوری کرد که تأکید آن بر زندگی شهری در آینده بود. یکی از این نظرها متعلق به TsvetanToshkov معمار است که شامل یک شهر پیشرو الهام گرفته شده از نیلوفر آبی در بالای آسمانخراشهایی است که بشر با آن آشناست: «شهری در آسمان مفهومی از واحهای آرام در بالای شهر آلوده و مگا توسعهیافته است که میتوان از هیاهو، هوای آلوده و گرد و غبار روزانه به آنجا پناه برد. این طرح از گل نیلوفر آبی الهام گرفته شده که تواناییش در رشد و نمو در بالای آبهای تیره و کدر معروف است.» 15 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ دوستان کلیپ پروژه رو هم سرچ کردم تونستم پیدا کنم دیدنش خالی از لطف نیست حتما ببینید : 10 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ راستی اینم باید اضافه کنم که این کلیپ رو باید با فیلی ببینید نتونستم دانلود کنم و خودم دوباره آپلود کنم 8 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ این که بهشتیه برا خودش :girl_in_dreams: لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ این که بهشتیه برا خودش :girl_in_dreams: دقیقا :girl_in_dreams: منم از این شهرها میخوام 6 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ این که بهشتیه برا خودش :girl_in_dreams: ولی به نظر من فراهم کردن هوای مطبوع یا حتی مورد نیاز زندگی انسان یکی از مشکلات بزرگ این شهره. 5 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ نوموخوام! ترسناکه آدم سکته می کنه پایینو ببینه:obm: 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ فوق العادست...... من حاضرم به عنوان اولین داوطلب برم اونجا 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ منم مي خوامخيلي روياييه...حتي بالاتر از ابراست مرسي مينايي 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ زیاد ذوق نکنید ... قبلا از این پیشنهادا معمارای ژاپنی داده بودن ... نمونش متابولیست ها بودن ... ساخت این شهرها شاید به عمر ما کفاف نده ... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده