R.Irankhah 25490 ارسال شده در 14 مهر، 2012 برخی بر این باورند که آسمان محدودیتی ندارد؛ پروژه مگاتروپولیس (Megatropolis) چند ایده جالب را جمعآوری کرد که تأکید آن بر زندگی شهری در آینده بود. یکی از این نظرها متعلق به TsvetanToshkov معمار است که شامل یک شهر پیشرو الهام گرفته شده از نیلوفر آبی در بالای آسمانخراشهایی است که بشر با آن آشناست: «شهری در آسمان مفهومی از واحهای آرام در بالای شهر آلوده و مگا توسعهیافته است که میتوان از هیاهو، هوای آلوده و گرد و غبار روزانه به آنجا پناه برد. این طرح از گل نیلوفر آبی الهام گرفته شده که تواناییش در رشد و نمو در بالای آبهای تیره و کدر معروف است.» 15
R.Irankhah 25490 مالک ارسال شده در 14 مهر، 2012 دوستان کلیپ پروژه رو هم سرچ کردم تونستم پیدا کنم دیدنش خالی از لطف نیست حتما ببینید : 10
R.Irankhah 25490 مالک ارسال شده در 14 مهر، 2012 راستی اینم باید اضافه کنم که این کلیپ رو باید با فیلی ببینید نتونستم دانلود کنم و خودم دوباره آپلود کنم 8
R.Irankhah 25490 مالک ارسال شده در 14 مهر، 2012 این که بهشتیه برا خودش :girl_in_dreams: دقیقا :girl_in_dreams: منم از این شهرها میخوام 6
*pedram* 21266 ارسال شده در 14 مهر، 2012 این که بهشتیه برا خودش :girl_in_dreams: ولی به نظر من فراهم کردن هوای مطبوع یا حتی مورد نیاز زندگی انسان یکی از مشکلات بزرگ این شهره. 5
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 28 مهر، 2012 منم مي خوامخيلي روياييه...حتي بالاتر از ابراست مرسي مينايي 3
Place.Maker 4554 ارسال شده در 28 مهر، 2012 زیاد ذوق نکنید ... قبلا از این پیشنهادا معمارای ژاپنی داده بودن ... نمونش متابولیست ها بودن ... ساخت این شهرها شاید به عمر ما کفاف نده ... 3
ارسال های توصیه شده