azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ 3 زن انگليسي، فرانسوي و ایرانیبا هم قرار ميزارن كه اعتصاب كنن و ديگه تو خونه كار نكنن و بعد از يك هفته نتيجة كارو به هم بگن. زن فرانسوي گفت: به شوهرم گفتم كه من ديگه خسته شدم بنابراين نه نظافت منزل، نه آشپزي، نه اتو و خلاصه از اينجور كارا ديگه بريدم. خودت يه فكري بكن، من كه ديگه نيستم يعني بريدم. روز بعد خبري نشد، روز بعدش هم همينطور، روز سوم اوضاع عوض شد، شوهرم صبحانه درست كرده بود و آورد تو رختخواب، من هم هنوز خواب بودم، وقتي بيدار شدم رفته بود. زن انگليسي گفت: من هم مثل فرانسوي همونا رو گفتم و رفتم كنار، روز اول و دوم خبري نشد ولي روز سوم ديدم شوهرم ليست خريدو كاملاً تهيه كرده بود، خونه رو تميز كرد و گفت كاري نداري عزيزم، منو بوسيد و رفت. زن ایرانیه گفت: من هم عين شما همونا رو به شوهرم گفتم، روز اول چيزي نديدم، روز دوم چيزي نديدم، روز سوم چيزي نديدم، شكر خدا روز چهارم يه كمي تونستم با چشم چپم ببينم. 23 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ این نشون میده مردای ایرانی بسیار بوووووووووووق ان 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ این نشون میده مردای ایرانی بسیار بوووووووووووق ان 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ من یک مرد ایرانی کاملا مخالفم اصلا با اون چشم چپشم نباید چیزی ببینه! پ.ن:همه اینجوری نیستنا 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ ناعادلانه است!!!!من كه قبولش ندارم هميشه اينطوري نيست! 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ ناعادلانه است!!!!من كه قبولش ندارم هميشه اينطوري نيست! بزار مردا خودشون از حقوق خودشون دفاع کنن 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ بزار مردا خودشون از حقوق خودشون دفاع کنن نمي تونم ببينم حقوقشون داره پايمال ميشه!!! 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ نمي تونم ببينم حقوقشون داره پايمال ميشه!!! 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ آخه خودشيريني تا چه حد...حالم بد شد از حرفام! 2 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ اگه من به جاي مرد ايرانيه بودم مي گفتم چشم عزيزم هر چي تو بگي 5 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ اگه من به جاي مرد ايرانيه بودم مي گفتم چشم عزيزم هر چي تو بگي درود بر داداش حسین :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
bad_boy 243 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ میگن مرد فقط مرد ایرونی برا همین چیزاش هستش دمش گرم 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ میگن مرد فقط مرد ایرونی برا همین چیزاش هستش دمش گرم نیومده داری فتوا میدی؟ 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده