M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ دروود دوستاي گلم يه اتفاقي چند شب پيش برام افتاد خواستم ببينم نظر دوستاي عزيز چيه؟ چند شب قبل ميخواستم از خيابون رد بشم كه ديدم يه نفر صدام ميكنه و ميگه آبجي آبجي نگاه كردم ديدم يه پسر جووني كه از ناحيه و پا و دست مشكل داره صدام ميكنه و ميگه ميخواين از خيابون رد بشين كمك منم ميكنين منم گفتم مشكلي نيست اين خيابون خطرناك هس من كه حركت كردم كنارم بياين تا خيابون خلوت شد نگاه كردم كه بگم بريم ديدم پسره دستش تو دست يه دختر خيلي خوشكل هست و داره ميره گفتم خوب بهتر... من بودم دستشو نميگرفتم تا همين كه رسيدن به اون طرف خيابون پسره شروع كرد به بوسيدن دست دختره كه خيلي ممنون از اين حرفا... بعد يه دفعه دختره را گرفت بغل و داشت ميكشوندش به سمتي....:icon_pf (34): نميدونيد دختره چجوري از دستش فرار كرد حالا به نظر شما وقتي با آدمايي كه مشكل اين طوري دارن برخورد ميكنيم بايد كمكشون كنيم؟ يا اينكه اصلا توجه نكنيم؟ (اينو بگم كه اين خيابون به قدري خطرناك هس كه تاحالا خيليا تصادف كردن چه برسه به كسايي كه در راه رفتن ناتوان هستن) 15 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ 2 جنبه داره: اول اینکه از قدیم گفته اند وقتی دیدی یکی داره میفته تو چاه هلش بده تا بیفته!!!! یکی اینکه جوانمردی پس کجا رفته!!!؟؟ ولی من هر وقت به کسی کمک کرده ام بدجور ضرر کرده ام..مثلا یه بار توی اتوبوس بلند شدم تا یه خانم پیر بشینه،توی شلوغی کیفمو زدند!!!!یا خواهرم رو موبایلشو دزدیدند!!!! 10 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ اگه من باشم کمک میکنم چون گناه دارن من زیاد از اینجور کمکا کردم اما تا حالا همچنین اتفاقی برام پیش نیومده البته اینم بگم اگه عجله داشته باشم کمک نمیکنم 6 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ به نقل از نهج البلاغه: روزگاری بر شما خواهد آمد که کمک به همنوع خسارت تلقی میشود، نادان ترین شما بر شما حاکم میگردد، ازدواج با فامیل نهی میگردد، زنان در اداره حکومت دخالت میکنند و ... 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ یادمه کتاب عربی دبیرستان داستان یه مرد فداکاری بود که توی بیابون یه مرد پیاده رو سوار اسبش کرد و پیاده خود مردو پایین انداخت...اون مرد بدبخت به پیاده بدجنس گفت:در مورد کاری که با من کردی به هیچ کس چیزی نگو،وگرنه جوانمردی توی دنیا از بین میره!!!!! خیلی بده آدم بره ثواب کنه کباب بشه!!!حالا ثوابشو نخواستیم،لااقل شرش دامن مارو نگیره!!!! 8 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ به نقل از نهج البلاغه: روزگاری بر شما خواهد آمد که کمک به همنوع خسارت تلقی میشود، نادان ترین شما بر شما حاکم میگردد، ازدواج با فامیل نهی میگردد، زنان در اداره حکومت دخالت میکنند و ... چه باحال گفته!!!!به خصوص آخریش!!!! چقدر حال و روز ماست!!!! 5 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ یادمه کتاب عربی دبیرستان داستان یه مرد فداکاری بود که توی بیابون یه مرد پیاده رو سوار اسبش کرد و پیاده خود مردو پایین انداخت...اون مرد بدبخت به پیاده بدجنس گفت:در مورد کاری که با من کردی به هیچ کس چیزی نگو،وگرنه جوانمردی توی دنیا از بین میره!!!!!خیلی بده آدم بره ثواب کنه کباب بشه!!!حالا ثوابشو نخواستیم،لااقل شرش دامن مارو نگیره!!!! 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ بنظرم کار درستی کردی،حالا طرف ناتو بوده دیگه به خودش مربوطه!!! من اگه باشم در حد توان و موقعیتم کمک میکنم، مگر اینگه 100% مطمئن باشم طرف قصد سوء داره. هیچ وقت از کمک کردن انتظار دریافت پاداش ندارم. به گفته سعدی: تو نیکی میکن و در دجله انداز / که ایزد در بیابانت دهد باز 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ من اگه عجله نداشته باشم کمک میکنم ولی قبلش سعی میکنم یکی دیگه رو پیداکنم به طرف مخصوصا اگر جنس مخالف باشه کمک کنه چون این دوره بد دوره ای شده هرچه طرف ناتوان تر ناتو تره متأسفانه 6 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ چون جنس زن رو سواستفاده گر می دونم هیچ وقت کمکشون نمی کنم 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ اگه طرف مرد باشه،اول میبینم اگه امکانش هست یه مرد رو صدا میزنم کمکش کنه اگه فقط خودم باشم، از ظاهرش تقریبا میفهمم آدم خوبیه یا نه و با یه صلوات میرم جلو اگه دلم راضی نبود و احساسم میگفت یه حالیه، با عذرخواهی میرم 6 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ چون جنس زن رو سواستفاده گر می دونم هیچ وقت کمکشون نمی کنم به نظر من سوءاستفاده گري ربطي به جنسيت نداره مهم ذات آدمهاست نه جنسيت اونا 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ عجب آدم بی شعوری بوده!!! ولی به نظرم نباید همه رو به 1چش دید، حتی اگه از بین 100 نفر فقط 1نفرم باشه که به کمک نیاز داشته باشه،بهتره وظیفه انسانی رو بجا آورد 6 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ به نظر من سوءاستفاده گري ربطي به جنسيت ندارهمهم ذات آدمهاست نه جنسيت اونا من یه مثال دارم برا خودم اگه دختری مشکل درسی داشته باشه از پسرا که بخوان فوری کمکشون می کنن ولی عکسش؟ من که تا حالا ندیدم 6 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ من به هیچ وجه کمک نمی کنم ...اینقدر جامعه نا امنه که من جرات ندارم به خانومش کمک کنم چه برسه آقا باشه طرف اگه بگیم نمی دونم ثواب داره و به خاطر انسانیت من می گم من ثواب و اینا نمی خوام بزار یکی دیگه ثواب کنه 5 لینک به دیدگاه
MAXER89 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ من که فقط به آدمای پیر کمک میکنم چون مطمئنم خطرناک نیستن لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ من بودم کمک میکردم..... گاهی اتفاقای بدی در حین کمک کردن و لطف به دیگران میوفته ولی من هیچ وقت نتونستم ارزش انسانی اون کارو نادیده بگیرم پس ترجیح میدم به طرفم کمک کنم تا اینکه بی تفاوت از کنارش بگذرم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده