رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

55341795525462749863.jpg

خانوم ها و اقایان:w02:

با یه خبر مسرت بخش و افتخار امیز برای تمام مجموعه ی نواندیشان خدمتتون رسیدم:hapydancsmil:

یک اتفاق خوب و در حقیقت یک گام به جلو برای بخش مجلات و تبلیغات نواندیشان:w16:

انتشار شماره دوم مجله کایزن و ارسال اون به دانشکده فنی فومن دانشگاه تهران :ws3:

طبق رایزنی هایی که از طرف دانشکده فنی فومن با هیئت تحریریه مجله ی کایزن نواندیشان انجام گرفت وابراز علاقه ای که از طرف انجمن علمی صنایع و واحد اموزش دانشگاه برای ارتباط با مجله و چاپ وجود داشت ،توا نستیم تعداد 30 جلد از مجله رو برای اولین بار منتشر و ارسال کنیم

این امر ممکن نبود مگر با همکاری دوستانی که در کار طراحی اماده سازی و چاپ مجله بنده و تیم مجله رو یاری کردند امیدواریم در انجمن نواندیشان و با کمک یکایک دوستان ما اغاز گری راهی باشیم که پیشرفت ، موفقیت و سعادتمندی هر چه بیش تر جامعه ی علمی کشورمون رو به همراه داشته باشه:icon_gol:

رویاهایتان را باور کنید!

(کایزن نواندیشان ، نشریه ی تخصصی در ارتباط با رشته ی مهندسی صنایع می باشد که توسط تالار صنایع به صورت فصلی و در قالب علمی ترویج تهیه و تدوین می گردد، تا بحال دو شماره از این نشریه اماده و در اختیار علاقه مندان قرار گرفته است)

دانلود شماری دوم مجله ی کایزن نواندیشان

دفتر تحریریه ی مجله

دفتر تبلیغات مجله

روابط عمومی مجله

اشنایی با دانشکده فنی فومن: دانشکده فنی فومن از سال ۸۸ شروع به فعالیت در عرصه علوم عالی کشور کرد .تا سال ۱۳۹۰ ریاست دانشکده بدست جناب آقای دکتر مجتبی شریعتی نیاسر بود و هم اکنون جناب آقای دکتر محرم دولتشاهی مدیریت این مجموعه را بر عهده دارند و مهندس هوشیار مقیم علی آبادی معاونت اجرایی و سرکار خانم دکتر آزاده ابراهیمیان معاونت علمی دانشکده را برعهده دارد. این دانشکده در سه رشته مهندسی نفت ، مهندسی شیمی و مهندسی صنایع فعال می باشد

220px-Dff.2.jpg

منتظر خبر های جدیدتری از مجله ی کایزن نواندیشان باشید:whistle:

• Like 30
لینک به دیدگاه

تبریک میگم و از همه دوستان عزیز صنایعی که همیشه همراه و پشتیبان تالار و انجمن بودن هم تشکر میکنم. :icon_gol:

همگی خسته نباشید :a030:

• Like 12
لینک به دیدگاه

حیلی مبارکه

بفرمایید شیرین کام بشینchoclboxsmiley.gif

یکم راجع به مجله و محتویاتش و اسمش هم توضیح میدادی؟:icon_gol:

• Like 13
لینک به دیدگاه

منم تبریک میگم که در جریان همه ی دوندگی ها برای به ثمر رسیدن این کار بوده ام

واقعا خسسسسسسسسسسسسته نباشید

خوشحالم که به نتیجه رسید:icon_gol:

• Like 12
لینک به دیدگاه

ووااااااااای:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:

عه ببخشید سلام به همه تبریک میگم واقعا خوشحال شدم که به نتیجه رسید

لازمه که از رفبق گل و فابریکم مهندس اسماعیل پور و مهندس نازنین اسماعیلی محترم تشکر کنم که نام کاربری آنها راالبته همه میدونند مهندس خوش فکر و نازفر است تشکر کنم مخصوصا نازی خانم که درزمان مسئولیت ایشون این کارخوب کلیدخورد و ازمیلاد به خاطر تلاشهاش تشکر میکنم انشالله درشماره بعدی مجله ای توپ تر داشته باشیم:icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه

سلام....

خسته نباشید دوستان.....

باز هم یک گام به جلو بسوی ترقی سطح علمی دوستان صنایعی ...خیلی خوب بود....

خدا قوت مهندس خوشفکر عزیز......:icon_gol:

• Like 10
لینک به دیدگاه

به تمامی اعضایی که برای به نتیجه رسیدن این مجله همکاری کردند تبریک میگم و امیدوارم این حرکت رو به جلو همچنان و با قدرت ادامه داشته باشه. موفق باشید:a030:

• Like 11
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...