poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ سحر دیشب فک کردم یه کم گیجی الان فهمیدم کم گیج نیستی ها واقعا؟ نیکا چوپان دروغگو میشیا. 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ واقعا؟ نیکا چوپان دروغگو میشیا. اوهوم.. اونم داشت شوخی میکرد ! 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ به من رای ندادی چرا ؟ اءءءءءءءءءءءءء.مگه من چی گفتم خو لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ مار مولک ریختته سحر مارمولک دست و پاته :ws28: نخیر من مثل ماهم نه مارمولک. 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ به من رای ندادی چرا ؟ خب من نمیدونستم کدومی کدومی؟ یعنی نیوترون فردا محروممون میکنه 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ بگم که دیگه نمیتونی رای بدی ! برو اصلا ببینم رای بی رای خب من نمیدونستم کدومی کدومی؟ یعنی نیوترون فردا محروممون میکنه 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ سحر دیشب فک کردم یه کم گیجی الان فهمیدم کم گیج نیستی ها نخییییییییییییییییییرررررررررررررر من چون خودم هیچموقع به شوخی هم دروغ نمیگم باورم شد پوریای بدرد نخور 2 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ نخییییییییییییییییییرررررررررررررر من چون خودم هیچموقع به شوخی هم دروغ نمیگم باورم شد پوریای بدرد نخور:vahidrk: بابا دعوا با هم نکنین من عذاب وجدان میگیرم 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ بگم که دیگه نمیتونی رای بدی !برو اصلا ببینم رای بی رای لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ 1 چیزی بگم و برم.واقعا ببینید نقاشی کی بیشتر روش کار شده.که حق کسی ضایع نشه.اگه هم حرفی زدم کسی ناراحت شد مخصوصا پوریا ببخشید.شبتون قشنگ. در مورد اون نقاشی 8. تو اتاقم یک تابلوی خالی دارم.هر روز میتونی توی ذهنت 1 چیزو که دوست داری توش تصور کنی.شاید از نظر دیگران خنده دار باشه.......... 6 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ مشغوله پیام خصوصی بازی بودم ناراحت چیه بابا منم خیلی کار کردم شب بخیر 1 چیزی بگم و برم.واقعا ببینید نقاشی کی بیشتر روش کار شده.که حق کسی ضایع نشه.اگه هم حرفی زدم کسی ناراحت شد مخصوصا پوریا ببخشید.شبتون قشنگ. در مورد اون نقاشی 8.من خودم تو اتاقم یک تابلوی خالی دارم.هر روز میتونی توی ذهنت 1 چیزو که دوست داری توش تصور کنی.شاید از نظر دیگران خنده دار باشه.......... 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ خسته نباشید کارها تا اینجاش که خیلی قشنگ بودند 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ بی سلیقه هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ راستی نیوترون اسپم ها رو پاک کن ازشون عکس گرفتم به عنوان مدرک 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ منم یکشنبه یه نقاشی کشیدم ولی با فتوشاپ حیف که نمیشد تو مسابقه شرکت داده بشه:sigh: اومدم با پینت بکشم دیدم دارم عصبی میشم رفتم با فتوشاپ کشیدم 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ میخوام نامحسوس عمل کنم به نقاشی من رای بدهید 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ عه وضع رای هام بد نیس ! برعکس کروبی من خوابیدم پا شدم رای هام زیاد شد افرین رای بدید بینم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ واقعا بی سلیقه اییید جیمی حداقا تو بهم رای بده لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ واقعا بی سلیقه اییید جیمی حداقا تو بهم رای بده من بهت رای دادم بوسم کن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده