.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ خودت چرا معرفی نمیکنی با این اسم سختت؟؟؟:vahidrk: ببین از الان تا شب بگو میشن :می شن تا یاد بگیری اسممو 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ ببین از الان تا شب بگو میشن :می شن تا یاد بگیری اسممو شین به کسر یا فتح؟ حوصله نررم برم دیکشنری ببینم معنیشو بگو 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ شین به کسر یا فتح؟حوصله نررم برم دیکشنری ببینم معنیشو بگو :w58:خیلی راحته ها معنیش برو از تو دیک هم تلفظشو چک کن هم معنیشو بدو بدو آفرین دختر لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ :w58:خیلی راحته ها معنیشبرو از تو دیک هم تلفظشو چک کن هم معنیشو بدو بدو آفرین دختر معلمم هم یاد گرفته بود منو مجبور نکنه اسم واقعیتو بگو :vahidrk: سرییع 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ معلمم هم یاد گرفته بود منو مجبور نکنهاسم واقعیتو بگو :vahidrk: سرییع :banel_smiley_4: زود باش برو چک کن بیا 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ :banel_smiley_4:زود باش برو چک کن بیا نمیشه بابا تو اتاق حبسم اسمتو بگو همونی که تو خونه صدات میکنن 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ نمیشه باباتو اتاق حبسم اسمتو بگو همونی که تو خونه صدات میکنن چرا حبسی میشن با کسره است حالا تا شب چندبار بگو یاد میگیری 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ چرا حبسیمیشن با کسره است حالا تا شب چندبار بگو یاد میگیری بترکی ایشششششششالا 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ چه اسپمکده ای راه انداختین تونو خدا به صاحبش نگو حال کنیم 1ذره:girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ سلام من وحیدم اونم با مدل 2007 تازه عضو شدم و کسی رو نمیشناسم لطفا جدیدا رو هم تحویل بگیرید 6 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ سلام من وحیدم اونم با مدل 2007 تازه عضو شدم و کسی رو نمیشناسم لطفا جدیدا رو هم تحویل بگیرید :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ سلام من وحیدم اونم با مدل 2007 تازه عضو شدم و کسی رو نمیشناسم لطفا جدیدا رو هم تحویل بگیرید سلان آقا وحید چه کاربر فعال پر ستاره ای هستید راهشو به ما نمیگی لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ سلان آقا وحید چه کاربر فعال پر ستاره ای هستید راهشو به ما نمیگی تاریخ عضویتشو ببین!! 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ سلااااام به به چه جای خوبی:hapydancsmil: من تقریبا همه قدیمی ها رو می شناسم و حضورم هم توی این انجمن فقط و فقط به خاطر دوستان خوبیه که اینجا دارم واقعا حضور تو جمع نواندیشان بدون اغراق یکی از بهترین اتفاقات چندسال اخیر زندگی من بوده اولین دوست من توی این انجمن امین بود که الان محرومه و دومیش اسی بود که مثل اینکه دلش از ما گرفته و نمیاد! اولین بار دوستان رو تیر 90 دیدم که شاید گردش خوبی نبود اما دیدار خوبی بود ... زمانی که عضو شدم به نظرم فعال ترین و جذاب ترین تالار شهرسازی اومد و خیلی از مطالب رو با اینکه در تخصص و رشته من نبود مطالعه کردم و ... الان خبری از سه شهر ساز و شیخ عزیز هم که نیست... جیمی تو نام کاربریت رو عوض کردی یا من توهم زدم که قبلا نام کاربریت یه چیز دیگه بود! کوهنوردی هم که دوستان می رفتن_ قسمت من نشد که برم_ دیگه نداریم حرف زیاده تو پست های بعدی می گم ولی در کل اینجا همه چیز خوبه دوتا عارف عزیز واقعا برای سایت زحمت کشیدن و مدیرای خوبی هستن که اینهمه کاربر رو به اینجا وابسته کردن حالا خوبه بچه های قدیمی رو میشناسی نمیشناختی چی میشد :obm: 3 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ زود باش خودتو معرفی کن من نیاز به معرفی ندارم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده