.Yaprak 15749 ارسال شده در 10 مهر، 2012 خودت چرا معرفی نمیکنی با این اسم سختت؟؟؟:vahidrk: ببین از الان تا شب بگو میشن :می شن تا یاد بگیری اسممو 1
not found 16275 ارسال شده در 10 مهر، 2012 ببین از الان تا شب بگو میشن :می شن تا یاد بگیری اسممو شین به کسر یا فتح؟ حوصله نررم برم دیکشنری ببینم معنیشو بگو 1
.Yaprak 15749 ارسال شده در 10 مهر، 2012 شین به کسر یا فتح؟حوصله نررم برم دیکشنری ببینم معنیشو بگو :w58:خیلی راحته ها معنیش برو از تو دیک هم تلفظشو چک کن هم معنیشو بدو بدو آفرین دختر
not found 16275 ارسال شده در 10 مهر، 2012 :w58:خیلی راحته ها معنیشبرو از تو دیک هم تلفظشو چک کن هم معنیشو بدو بدو آفرین دختر معلمم هم یاد گرفته بود منو مجبور نکنه اسم واقعیتو بگو :vahidrk: سرییع 1
.Yaprak 15749 ارسال شده در 10 مهر، 2012 معلمم هم یاد گرفته بود منو مجبور نکنهاسم واقعیتو بگو :vahidrk: سرییع :banel_smiley_4: زود باش برو چک کن بیا 1
not found 16275 ارسال شده در 10 مهر، 2012 :banel_smiley_4:زود باش برو چک کن بیا نمیشه بابا تو اتاق حبسم اسمتو بگو همونی که تو خونه صدات میکنن 1
.Yaprak 15749 ارسال شده در 10 مهر، 2012 نمیشه باباتو اتاق حبسم اسمتو بگو همونی که تو خونه صدات میکنن چرا حبسی میشن با کسره است حالا تا شب چندبار بگو یاد میگیری 1
not found 16275 ارسال شده در 10 مهر، 2012 چرا حبسیمیشن با کسره است حالا تا شب چندبار بگو یاد میگیری بترکی ایشششششششالا 1
not found 16275 ارسال شده در 10 مهر، 2012 چه اسپمکده ای راه انداختین تونو خدا به صاحبش نگو حال کنیم 1ذره:girl_blush2: 1
Avenger 19334 ارسال شده در 10 مهر، 2012 سلام من وحیدم اونم با مدل 2007 تازه عضو شدم و کسی رو نمیشناسم لطفا جدیدا رو هم تحویل بگیرید 6
not found 16275 ارسال شده در 10 مهر، 2012 سلام من وحیدم اونم با مدل 2007 تازه عضو شدم و کسی رو نمیشناسم لطفا جدیدا رو هم تحویل بگیرید :vahidrk: 2
.Yaprak 15749 ارسال شده در 10 مهر، 2012 سلام من وحیدم اونم با مدل 2007 تازه عضو شدم و کسی رو نمیشناسم لطفا جدیدا رو هم تحویل بگیرید سلان آقا وحید چه کاربر فعال پر ستاره ای هستید راهشو به ما نمیگی
not found 16275 ارسال شده در 10 مهر، 2012 سلان آقا وحید چه کاربر فعال پر ستاره ای هستید راهشو به ما نمیگی تاریخ عضویتشو ببین!! 2
Mohammad Aref 120568 ارسال شده در 11 مهر، 2012 سلااااام به به چه جای خوبی:hapydancsmil: من تقریبا همه قدیمی ها رو می شناسم و حضورم هم توی این انجمن فقط و فقط به خاطر دوستان خوبیه که اینجا دارم واقعا حضور تو جمع نواندیشان بدون اغراق یکی از بهترین اتفاقات چندسال اخیر زندگی من بوده اولین دوست من توی این انجمن امین بود که الان محرومه و دومیش اسی بود که مثل اینکه دلش از ما گرفته و نمیاد! اولین بار دوستان رو تیر 90 دیدم که شاید گردش خوبی نبود اما دیدار خوبی بود ... زمانی که عضو شدم به نظرم فعال ترین و جذاب ترین تالار شهرسازی اومد و خیلی از مطالب رو با اینکه در تخصص و رشته من نبود مطالعه کردم و ... الان خبری از سه شهر ساز و شیخ عزیز هم که نیست... جیمی تو نام کاربریت رو عوض کردی یا من توهم زدم که قبلا نام کاربریت یه چیز دیگه بود! کوهنوردی هم که دوستان می رفتن_ قسمت من نشد که برم_ دیگه نداریم حرف زیاده تو پست های بعدی می گم ولی در کل اینجا همه چیز خوبه دوتا عارف عزیز واقعا برای سایت زحمت کشیدن و مدیرای خوبی هستن که اینهمه کاربر رو به اینجا وابسته کردن حالا خوبه بچه های قدیمی رو میشناسی نمیشناختی چی میشد :obm: 3
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری