hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ منم به این تاپیک خیلی علاقه دارم گالری عکاسی حمید شهرساز 6 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ غصه نخور کم کم با کسای دیگه هم آشنا میشی حالا دیگه محمدرضام ادای قدیمیارو در میاره از من و شما بیشتر آشنا داره بااااااااااو 5 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ سلام منم افشینمیه دو سال و خورده ای هست اینجا می چرخم ولی افراد زیادی رو نمی شناسم افرادی که می شناختم یا دیگه نیستن یا اینکه اسمشون رو عوض کردن دیگه نمی شناسشون علایقم هم همیشه اسپم بوده ولی بعد از حمید و خانومی دیگه کسی به قدرت اونا برا همکاری ندیدم ولی کلا از افراد این فروم می ترسم چون اکثرشون دم میزنن که مردم مجازی دورو هستن و این حرفا (این افراد خودشون معمولا دورو بازی دراوردن که به این نتیجه رسیدن) و معمولا زیاد هم کلاس میذارن و از 50 طرف پروفشون رو می بندن (مخصوصا اونایی که خیلی وقته عضو هستن البته همه شون نه) که جرات اد کردنشون رو ندارم منو می شناسی؟ واییییییییییییییییییییییییییییی افشین 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ سلام به همه دوستان خوب...من خودم تازه عضو شدم ولي يه فكر باحال به ذهنم رسيد راست كار قديميا:دوستان قديمي كه اسمشونو عوض كردن تو اين مدت،بيان خودشونو معرفي كنن و اسماي قبلي شونم بنويسن كه دوستاشون دوباره اونارو پيدا كنن!!!فكر خوبيه...نه؟! چقدر خوشحالم که تورو دارم، خوب فکر میکنی:there: 4 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ منم که همه میشناسن ن ن ن ن نن ن ن ن ن ن :w31::w31::w31::w31::w31: مگه میشه تو نشناخت 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ من تازه اومدم چند ماهه که عضوم ولی فعالیتم تازه شروع شده!!!!!!! فعالییییت:ws28: چون تازه اومدم کسیم نمیشناسم به اون صورت ولی چند نفریم که میشناسم 20ن.:hapydancsmil: و باز هم به دلیل تازه واردی نمیدونم به چه تایپیکی علاقه دارم ولی عاشق اسپمم، شکارمم به این صورت پیدا میکنم که یکی دو نفرو که میشناسم هر جایی باشن میدونم بساط اسپم به پاست 1مشکل کوچولو اینکه هر تایپیکی که میرم روز بعدش پیداش نمیکنم ضمنا این جیمی خیلی با کلاسه!!! 8 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ کدوم حمید و خانومی چند تا خامومی هست؟ حمید هم شوهرش 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ چند تا خامومی هست؟حمید هم شوهرش تو سنت به اونا قد میده ه ه 6 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ تو سنت به اونا قد میده ه ه تو فرهیختگان اسپم می کردیم سن خودت قد میده؟ 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ تو فرهیختگان اسپم می کردیمسن خودت قد میده؟ اره باباااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 5 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ تو فرهیختگان اسپم می کردیمسن خودت قد میده؟ فک کنم زیاد باید باشه سنش 4 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ فک کنم زیاد باید باشه سنش نه سنش کمه چون stop کرده و به روح تبدیل شده 6 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ نه سنش کمه چون stop کرده و به روح تبدیل شده پی کم کمش 100داره دیگه 7 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ پی کم کمش 100داره دیگه فکر کنم میانگین سن تو افغانستان بیشتر از ایرانه 150 در نظر بگیر 6 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ اینم تاپیکایی که من همیشه بهشون سر میزنم: سوتی ✣ گـاه نوشته های نواندیشانی ها ✣ اینا چیز جدیدی نداشته باشن میرم سراغ آخرین ارسالها که ببینم کلا جه خبره 7 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ آخ جون اسپم:gnugghender: کی به کیه؟ چند چنده؟ 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ سلام من شهدختم سفید برفی سابق نزدیک یک سال و نیمه عضوم اینجا جواینجا رو یجورهای تمیز میبینم کلی دوستان خوب پیدا کردم........ قبلنا همش تو تالار گفتگوی آزاد بودم ..تالار هنر الان بیشتر گاه نوشته ها هستم کلا کم میام ولی همیشه میام ..... اینجا هم محیطش خوبه هم بچه های خوبی داره ... قدرشو بدونید میتونید ازش استفاده درست و مفید ببرید فعلا همینا... 6 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ بهههههههههه بهههههههه اسپم:4chsmu1::4chsmu1::4chsmu1: منم خوب هرکی میشناسی میشناسه نمیشناسه هم دیگه نمیشناسه :(87)::(87)::(87)::(87)::(87): 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ بهههههههههه بهههههههه اسپم:4chsmu1::4chsmu1::4chsmu1:منم خوب هرکی میشناسی میشناسه نمیشناسه هم دیگه نمیشناسه :(87)::(87)::(87)::(87)::(87): زود باش خودتو معرفی کن 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ زود باش خودتو معرفی کن خودت چرا معرفی نمیکنی با این اسم سختت؟؟؟:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده