- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ تیر، ۱۳۹۱ سلام از همه اونایی که شرکت کردن خیلی خیلی ممنونم اغلب امضاها مشخص هست برای کدوم کاربر هست پس دیگه نیازی به تبلیغات نیست. نبینم تبلیغات راه انداختین به من رای بدین و .... 27 مورد امضا هست که بر اساس ترتیب فرستادن بچه ها مرتب شده و در دوسری قرار میگیره. قرار هست دو نفر برتر انتخاب بشن.بین دو نظرسنجی دو نفری که رای بیشتری داشته باشن انتخاب می شن. نظرسنجی چندگانه هست. نظری بود خوشحال میشم بگین. ممنونم متاسفانه امضای یکی از بچه ها که نوشته بوده حذف شده و به جاش عکس گذاشته.به همین دلیل یکی از تعداد کم میشه. 24 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ تیر، ۱۳۹۱ امضای 1 شيخي به زني فاحشه گفتا مستي... هر لحظه به دام دگري پا بستي... گفت، شيخا هر آنچه گويي هستم ... ايا تو چنان كه مينمايي هستي ؟؟ ............................................... امضای 2 به سلامتی اون کاربری که اگه زنه یه مرده مردونه حرفشو میزنه و مردونه عمل میکنه ....... الان خیلی زنها مرد تر از خیلی مردان.... سلامتیه اون کاربر تازه واردی که اومد عضو شد و خواست دوست ما بشه امـــــا هیشکی تحویل نگرفتش و پیش خوش گفت عِب نداره اول هر سلامی خداحافظی آخر هر آشنایی جدایی....رفت و دیگه on نشد. به سلامتی کاربرایی که خودشون نیستند اما یادشون هستیم........... به سلامتی کاربری که کم نوشت تا کاربر بعدیش کم نیاره!............. سلامتی اسی ESSiکه خیلی میخوایمش و منتظریم زودتر برگرده........ سلامتی پدر مادرامون که عاشق این شکلکه شدمخدا بیامرزه همه رفتگان جمع و... ............................................................ امضای 3 خدا ... شونه ھامونو فقط واسه اینکه کوله بارغم ھامونو روش بذاریم نیافرید !!! آفرید تابعضی وقت ھا بخندیم بندازیمشون بالا و بگیم : بی خیال ... ! .................................................. امضای 4 دریا باش.. تاآنکه شایستگی دارد از با تو بودن لذت ببرد و آنکه شایستگی ندارد در تو غرق شود... ................................................. امضای 5 اخلاقم گند است؟ به خودم مربوط است!! غرورم از حد گذشته است؟ غرور خودم است... ... تمام زندگی ام خودخواهانه است؟ زندگی خودم است!! از عده ای متنفر شده ام؟ به خودم مربوط است!! نگاه هایم به افق دوخته است؟ چشمان خودم است!! از ناصحان خوشم نمی آید؟ سلیقه ی خودم است!! صدای خنده هایم از حد عادی بلندتر است؟ خوش حالی خودم است!! عده ای را به فراموشی سپرده ام؟ حافظه ی خودم است!! بنظر شما من خودشیفته ام؟ این نظر شماست!!! من نه خودم را و نه افکارم را به کسی تحمیل نمیکنم... کسی مجبور به تحمل من نیست!! ..................................... امضای 6 آدم های ساده را دوست دارم. بوی ناب آدم میدهند... ........................................ امضای 7 دلا مـعـاش چـنـان کـن کـه گـر بـلـغـزد پـای فـرشـتــــــــه ات به دو دسـت دعـا نـگـه دارد 13 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ تیر، ۱۳۹۱ امضای 8 نمی شکنم تنها، گاهی ، مچاله می شوم . . . همین بـــــــــــــــس .............................................. امضای 9 زلال باش ...، زلال باش...، فرقی نمیکند که گودال کوچک آبی باشی ، یا دریای بیکران... زلال که باشی ، آسمان در توست. ...................................... امضای 10 دوست واقعي كسي است كه در كنارش جرات داشته باشي خودت باشي ....................................... امضای 11 قلــــــــــ♥ــــــب ها شیشه های احساسند؛ تقدیم به وجودی که احساس قلــــــــ♥ـــــبش منم. ........................................... امضای 12 از خود هیچ گاه نپرسیده بودم ایا روزی هست که خدارا به خدا پرستی بفروشند ؟ ............................................ امضای 13 مانــــــــــــــــــــــ ــده ام ... همین جا جایی بین وصال و فراقـــــــــــــــــــــ ـ.... هر چه می بینم نیستی است... آدم زیاد است منتها تو نیستـــــــــــــی... و خدا برای چه اش را نمی دانم اما یک نمایشنامه درست و حسابی!!!! برایمان نوشته است... خدایـــــــــــا یک خواهشــــ... قصــــــــــــه را زیاد کشـــــــــــــــــــــدا رش نکن حوصله بیننده ها ســـ ـــ ــر می رود!!! ........................................... 14 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ تیر، ۱۳۹۱ چه خبره بابا..اینو بعدا رای میدم 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ تیر، ۱۳۹۱ متاسفانه امضای یکی از بچه ها که نوشته بوده حذف شده و به جاش عکس گذاشته.به همین دلیل یکی از تعداد کم میشه. 5 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ تیر، ۱۳۹۱ alimec گفته است: چه خبره بابا..اینو بعدا رای میدم اصن تحریم میکنم رای نمیدم.. 4 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ تیر، ۱۳۹۱ منم رای دادم:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ تیر، ۱۳۹۱ من هم رائ مو انداختم داخل صندوق ......شماره 3 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ تیر، ۱۳۹۱ Mohammad.A گفته است: به شماره 15 رای دادم ادمین انقدر لوس 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ تیر، ۱۳۹۱ میشه مسئول تبلیغات باشی و تبلیغات نکنی اصلا وظیفه من تبلیغاته خیلی جوان مردانه به خودم رای دادم نامردیه اگه من اول نشم من همه جا باید اول شم حتی تو مسابقه خنگ ترین آدمااا 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ تیر، ۱۳۹۱ مویوم به خودوم رای دادوم. چرا عکس امضام نیست!!! خو من دوس داشتم با اون شرکت کنم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده