*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ راستی چرا جوائز رو نگفتم!؟!؟ نفر اول 500 نفر دوم 400 نفر سوم 300 امتیاز ناقابل مدیر اینقد خسیس؟ 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ کسانی هم که شرکت کردند هم یه کارت صد افرین ن ن بده هزار آفرینم میدیم داداش 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ منم شاید شرکت کنم بفرستین دیگه کوش پس؟ 2 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ بچه ها من نقاشی همین الان تمام کردم 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ مجددا درخواست شد...اینجانب خواستم بگم بلد نیستم ولی رفتم با در بسته مواجه شدم ولی تو همین تاپیک اعلام آمادگی میکنم جمعه حتما یه چیز ضایعی میدم دیگه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ مجددا درخواست شد...اینجانب خواستم بگم بلد نیستم ولی رفتم با در بسته مواجه شدم ولی تو همین تاپیک اعلام آمادگی میکنم جمعه حتما یه چیز ضایعی میدم دیگه 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ نقاشیمون مربوط به رده سنی الف باشه عیبی نداره؟:girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ نقاشیمون مربط به رده سنی الف باشه عیبی نداره؟:girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ مجددا درخواست شد...اینجانب خواستم بگم بلد نیستم ولی رفتم با در بسته مواجه شدم ولی تو همین تاپیک اعلام آمادگی میکنم جمعه حتما یه چیز ضایعی میدم دیگه آفرین 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ امشب خیلی ازین شکلک استفاده میکنیاااااااااا :banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ فرستاده شـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ فقط یک روز دیگر تا اتهای مهلت ارسال باقی است ... 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ فقط یک روز دیگر تا اتهای مهلت ارسال باقی است ... چقد کم وقت دادی قبول نیست یکم تمدید کن. ببین کار هییییییچکی آماده نیست 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ چقد کم وقت دادیقبول نیست یکم تمدید کن. ببین کار هییییییچکی آماده نیست آره منم یکشنبه تحویل کار دارم فکر نکنم برسم انجام بدم . نمیشه تا سه شنبه تمدید بشه ؟ چون خیلی به پرتو اصرار کردم همچین مسابقه ای بذاره ولی زمانش بد موقع هست منم دوست دارم شرکت کنم 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ تمدید شد مینا جان. اصلا ما همیشه تو مسابقات بودیم نمیشه که ایندفه نباشیم اگه ایندفه دوباره من دوم بشم دیگه نمیام تالار گرافیک 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ چقد کم وقت دادیقبول نیست یکم تمدید کن. ببین کار هییییییچکی آماده نیست آره منم یکشنبه تحویل کار دارم فکر نکنم برسم انجام بدم . نمیشه تا سه شنبه تمدید بشه ؟چون خیلی به پرتو اصرار کردم همچین مسابقه ای بذاره ولی زمانش بد موقع هست منم دوست دارم شرکت کنم تمدید شد مینا جان.اصلا ما همیشه تو مسابقات بودیم نمیشه که ایندفه نباشیم اگه ایندفه دوباره من دوم بشم دیگه نمیام تالار گرافیک تمدید میشه تا یک شنبه ی هفته ی بعد! بیشتر نمیشه... 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده