Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۶ همه چی بیخیال دنیا فانیه باید تحمل کرد لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۶ همه چی بیخیال دنیا فانیه باید تحمل کرد بدبختیش اینجاست که ما هم فانی هستیم ! لینک به دیدگاه
soha1410 1551 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۶ بدبختیش اینجاست که ما هم فانی هستیم ! از دو حالت خارج نیست. یا ما فانی هستیم یا نیستیم. اگه فانی باشیم که خوشبختیه باز. اگرم فانی نباشیم بازم خوشبختیه. خلاصه همش خوشبختیه. لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۶ از دو حالت خارج نیست. یا ما فانی هستیم یا نیستیم. اگه فانی باشیم که خوشبختیه باز. اگرم فانی نباشیم بازم خوشبختیه. خلاصه همش خوشبختیه. خوشبختیت آرزومه ! حالا میشه بفرمائید این همه خوشبختی رو دقیقا از کجا باید درآورد ؟ لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۶ به بهشت که من این روزا حالم عجیب خوبه:hapydancsmil::ws3: لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۶ به جهنم که چند روزه قلبم درد میکنه از دردهااااا به جهنم که پیر شدیم. لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۶ به جهنم که دو ماه اضافه خوردم لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۶ به جهنم که خیلی آشکار بین آدم ها فرق گذاشته میشه لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۶ به جهنم که دلم میخواد اون آدم هایی که باعث ناراحتیم میشن دلم میخواد خفه کنم لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۶ به جهنم که دلم میخواد اون آدم هایی که باعث ناراحتیم میشن دلم میخواد خفه کنم لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۶ به جهنم که خیلی وقته انجمن نیومدم لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۶ به جهنم که سیب زمینی الان جدیدنها داره برای ما قیافه میگیره لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۶ به جهنم که همیشه حقمو میخورند ایشالا که میشه سرطان تو وجود گلشون از نوع بدخیم لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۶ به جهنم كه شعور و فرهنگ از بين خيليا رفته!! لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۶ به جهنم که خریت داره تو جامعه موج میزنه لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۶ یه استاد عقده ای دارم که هر ترم حال میکنه برای تلافی مارو بندازه این ترم هم انداخت به جهنم لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۶ به جهنم ک کلی طلب دارم و خودم لنگ پولم به جهنم ک شعورشون نمیرسه باید پس بدن ب جهنم ک ی سریاشون دوساله از بدهیشون میگذره ب جهنم ک میگن مجردم و پول لازم ندارم ب جهنم ک دارم سکته میکنم بخاطر این حرفاشون لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۶ به جهنم که چهل هزار دلار ما رو خوردن و رفتن برای بچه شون ماشین بی ام و خریدن. لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۶ به جهنم که هرچی پیش میرم میبینم اشتباهه لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۷ به جهنم که انتظار زیادی داشتم از ادما:5c6ipag2mnshmsf5ju3 به جهنم ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده