Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۵ باز باید در افق محو شد.........خب بازم به جهنم 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ هی به جهنم چی بگم که نگفتن بهتر فقط میگم به جهنم همه اتفاقات به جهنم 3 لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ زندگیمو دارم می گذرونم کاملا پوچ و بی هدف ؛ خب به جهنم ! عمر و جوونیم داره هدر میره ؛ خب به جهنم ! همه ی آرزوهام به باد رفتن ؛ خب به جهنم ! 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ خیلی ها نمیدونن اثبات یعنی چه.. فقطم من من میکنن.. پس به جهنم 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ 11 ماه دیگه مونده به جهنم به درک به ... 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۵ به جهنم که 8 ماه دیگه مونده و به جهنم که 3 ماهه کسی اینجا پست نذاشته:icon_razz: لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ به جهنم که فقط شدی یک دفترچه خاطرات که از بین رفت لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ به جهنم که اکثرا فک میکنن خونسردم ولی واقعا دیگه صبرم سراومده٬ خب به جهنننننم :ffuzma2nlljlasbauln:ffuzma2nlljlasbauln:ffuzma2nlljlasbauln لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ به جهنم که اکثرا فک میکنن خونسردم ولی واقعا دیگه صبرم سراومده٬ خب به جهنننننم :ffuzma2nlljlasbauln:ffuzma2nlljlasbauln:ffuzma2nlljlasbauln لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ دوستانی که میشینین مدیریت میکنین این انجمن رو، ای مدیریتتون تو حلقم، بهتر نیست قبل انتقال تاپیک به استاتر تاپیک یه خبری اطلاعی تقی توقی چیزی بگین؟؟؟ که تاپیک رو دارین کجا میبرین؟؟ والا قبلاً ها که ما مسئولیت نوکری بروبچ انجمن رو داشتیم، این کلمه نوکری رو مخصوص خودم گفتم وگرنه همه ی مدیران اینجا بزرگ ما هستن، میخواستیم تاپیک رو انتقال بدیم به بخش دیگه خبر میدادیم به استاتر عمه مرده.... مدیریت ها امروزی خیلی باحالن ، خب به قول مضمون تاپیکم به جهههههههنم!! لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ به جهنم هیچوقت اون چیزی نشد که میخواستم لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ به جهنم واقعا که ماشین له شد مثل کتاب لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ به جهنم ک دیشب دلم میخاست بمیرم به جهنم که انقد گلوم بغض داشت مجبور شدم گریه کنم به جهنم که از بس گریه کردم امروز چشام باز نمیشد به جهنم … که خستم,دلتنگم لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ امشبم این قلب لعنتی درد گرفته نمیتونم حتی نفس بکشم سرگیجه به جهنــــــــــــم لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۵ هوا گرررررررمه.. بخار شدم چسبیدم به سقف به جهنم کولر شرکت خراب شده کار نمیکنه به جهنم از شانسم امروز لباس ضخیم پوشیدم دارم کپک میزنم به جهنم لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ به ما تاپیک زدن نیومده.. به جهنم.. لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۵ همه چی به جهنم:icon_razz: لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۵ به جهنم خستم ، مریضم ... دلم استراحت میخاد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده