Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ تحویل پروژه دارم هیچ کاری نکردم به جهنم به درک اصن. 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۵ یه سری فامیل چَپَر چُلاق دارن پشت سرم حرف در میارن ؟ به جهنمممم 10 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۵ به جهنم همه دارن امتحان میدن...واس من مونده بعد ماه رمضون...خب به جهنم 6 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۵ به جهنم که یکسری از مردم ما فهم و شعور ندارن که آشغال رو تو طبیعت نریزن 4 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۵ افسردگی دارم میگیرم به جهنم؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ به جهنم دلم گرفته به جهنم دوست دارم گریه کنم 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ به جهنم که هوا شدیداً گرم و آلودست 7 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ به جهنم كه بعضيا حال بهم زنن 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ به جهنم آلودگی گلو درد داده بهم. به جهنم فقط میخوابم به جهنمممممممم 6 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۵ به جهنم که هی دلم میخواد یه اتفاقی بیافته ولی نمیافته 6 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ حبیب مرد خدایش بیامرزد، این دیگه به جهنم گفتن نداره، امیدوارم جاش تو بهشت باشه، که قطعاً همینطوره 6 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۵ به جهنم … نمیگم چی ینی تا این حد برام بی ارزشه!!!!!! 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۵ به جهنم که وقتی دوس داری پیش یه نفر باشی و نمیشه.. به جهنم از از استرس پادرد دارم:))))((((((( 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۵ ای وای تا کی باید صبر کنیم امور ما اصلاح بشه؟؟ اصاح نمیشه جهنم 5 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۵ به جهنم که آدم از دوتا رفیق نزدیک و صمیمی اینجوری رودست بخوره و تا مدت ها از بهت بیرون نیاد و هیچ عکس العملی نشون نده ... به درک به گور سیاه ... 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده