Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۵ به جهنم بعضی جرات بودن و موندن رو نداشتن و برای رفتنشون بهونه تراشی کردن.... 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۵ به جهنم اونی که چیزی رو میخواست هزار دلیل آورد واسم... به جهنم بعضیا جرات ندارن.... به جهنم که متلک میندازه... 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۵ به جهنم که پستامو پاک میکنید.. لیاقت میخواد.. هرچیزی/ 3 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۵ به جهنم که بعضی افراد لیاقت محبت ندارن 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ خودم به جهنم اینو میخواستید گفتم 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ آدمی خیلی بی مرام میشه خب اونم به جهننننم..... آدمی سریع وابسته میشه چه با دلیل چه بی دلیل خب اونم به جهنم........ 5 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ به جهنم که زندگی یکنواخت :ws3: 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ ....... به جهنم که نفر اخر لیست انتخابی میشه رییس اون واحد 6 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۵ به جهنم که حس هیچکاریو ندارم والا 9 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۵ به جهنم امتحان دارم نخوندم فک میکنم بلدم.. 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۵ کاش بعضیا بفهمن وقتی وابستشون میشی ینی واست مهمه...ینی دوسش داری...ینی نمیخوای واس کسی باشه و فقط واس تو باشه...ینی دنیارو با یه تار موت عوض نمیکنه...ینی هزاربارم بری که نخوای اون وابستت بشه فقط داری خودتو قانع میکنی نه اونو با رفتنت...ترس داری وابستت بشه شک نکن با جمله اول همون وابستت شده که الان خودتم حس میکنی نکنه وابسته بشه.... همه اینا به جهنم نیست... به جهنم چیزیه که باعث همه این اتفاقا میشه... 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۵ به جهنم یه عموی بی معرف دارم اینجا. 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۵ به جهنم که زندگیم تباه شد به جهنم به درک عوضش خدا رو دارم 8 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ یه نفر ب جهنم...اصلا جزو اینجا نیست بهخودتون نگیرید/ 6 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ به جهنم سرماخوردم..آبریزش بینی دارم ..سرم درد میکنه کلا حالم بده :4564::4564::4564: ولیییییییییییییییییییییییییییی بازم انجمن میام 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ به جهنم که نیست ... به جهنم 1هفته وقت دادن تحویل پروژه....هیچکاری نکردم هنوز به جهنمممممممممم 8 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ میخام برم جهنم کسی باهام میاد؟ 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده