- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ حال و حوصله غر زدن به زندگی رو ندارم به جهنم 15 لینک به دیدگاه
edvin 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ یه آدم عوضی 2 سال منو علاف کرد به جهنم 10 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ ميگن قيمت ها باز ميره بالا....بره خب به جهنم 7 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ 4 سال درس خوندم .. يه عالمه پول دانشگاه آزاد دادم.. درسم ديگه تمومه.. ولي يه سايت درست و حسابي نميتونم طراحي كنم.. به جهنم كه نميتونم.. 10 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ همش حوصلم سر میره همش گشنمه همش غر می زنم ................................به جهنم 11 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ یکی دو هفته میره رو اعصاب و روانت... یکی با همه شخصیت و زندگیت بازی میکنه... هنوزم رو اعصابه.... به جهنممممممممممم به درک 10 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ طرف زده منو و اعصابمو ترکونده به جهنم دارم از خستگی میمیرم به درک ........به جهنم........... 9 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ مرغ باز شد صفی و دوروز دیگه هم کوپنی ..برگشتیم به سالهای دفاع مقدس .. به جهنم هرچی اجاره نشین میشناسم دارند دنیال جا میگردند و گیرشون نمیاد .. به جهنم هیچ کسی اعصاب مصاب درست و حسابی نداره به جهنم 9 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ درد من حصار برکه نيست، درد من زيستن با ماهياني است که فکر دريا به ذهنشان نرسيده به جهنم:viannen_38: 9 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ مثل تموم عالم حال منم خرابه...به جهنم که حالم خرابه بغضی تو گلومه کعه سر باز نمیکنه به جهنممممممممم بذار خفه بشم درسم تموم شده بیکار بیعار میگردم به جهنممممم که بیکارم بلاخره جامعه به بیکار هم نیاز داره نمیشه که همه برن سر کار خیلی تنهام به جهنممممممممممممممم 11 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ دلم گرفته به جهنم غمگینم به جهنم دلم تنگه به جهنم 12 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ مثل تموم عالم حال اون هم خرابه خرابه خرابه مثل تموم بخت ها بخت اون هم تو خوابه تو خوابه به جهنممممممم ... 10 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ خبر رسیده شقی قراره بیاد مشهد خوب به جهنم بعدش قرارش کنسل شد نمیان مشهد بازم به جهنم 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ خبر رسیده شقی قراره بیاد مشهد خوب به جهنمبعدش قرارش کنسل شد نمیان مشهد بازم به جهنم بهار بود نه من 6 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ بهار بود نه من خب بهار بوده که بوده به جهنم 7 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ میگن وقتی بزرگ بشیی آدم میشی نشدی؟! به جهندم 7 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ از بد روزگار از شهر گل و بلبل خودم شیراز اومدم توی برره !! به جهنم.. توی یکسال و نیم سه بار گیر صاحبخونه آشغال افتادم... به جهنم.. توی یکسال و نیم سه بار اسباب کشی کردم... به جهنم.. تمام وسایل خونه رو بعد از اسباب کشی دوم دادم سمساری دو ریال... به جهنم.. 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده