FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ اصلا تولباری نمیاد که بخواد خراب دیده بشه ! افشین جان اجازه بده فردا مشکلش رو بررسی میکنم چرا این اتفاق میوفته. 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ آخییییی.....چه باحال!!! :smiley (18): 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ آخی من این تاپیکه یادمه... اومدم دیدم گفتم اوه کی حوصله داره نصب کنه... اما حالا خواستم نصب کنم نشد... 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ تولبار جدید نواندیشان در الکسا رو می تونید از لینک زیر دانلود کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ تولبار جدید نواندیشان در الکسا رو می تونید از لینک زیر دانلود کنید: https://s3.amazonaws.com/com.alexa.toolbar/atbp/ZBwxds/download/index.htm# برا گوگل کروم ندارید؟:w00: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ فقط ie و فایرفاکس لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ فقط ie و فایرفاکس من برا گوگل کروم می خوام.... لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ این تولبار ها چرا خرابه این سالمه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البته برای فایرفاکس و IE هستش فقط 2 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۱ این روی گوگل کروم نصب نمی شووووود.:banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ این روی گوگل کروم نصب نمی شووووود.:banel_smiley_4: من واسه گوگل کروم تست نکردم چون خود گوگل کروم رو نصب ندارم و نسخه پرتابلشو دارم. ولی زده واسه گوگل کروم هم که هست 3 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ من واسه گوگل کروم تست نکردم چون خود گوگل کروم رو نصب ندارم و نسخه پرتابلشو دارم. ولی زده واسه گوگل کروم هم که هست خوب من امتحانش کردم, روی فایرفاکس تونستم نصب کنم, اما روی کروم به هیچ وجه نتونستم. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ خوب من امتحانش کردم, روی فایرفاکس تونستم نصب کنم, اما روی کروم به هیچ وجه نتونستم. راستش نمیدونم چون این تولبار رو الکسا در اختیارمون میذاره، دست ما نیست دیگه 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۱ تولبار نواندیشان با امکانات و دسترسی های جدید بروزرسانی شد از لینک زیر می تونید دانلودش کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام واسه مشاهده امکانات هم به پست اول تاپیک مراجعه کنید 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۲ دوستان نواندیش واسه دسترسی راحت تر به بخش های مختلف انجمن و حمایت از نواندیشان، نصب تولبار اختصاصی نواندیشان رو فراموش نکنن: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ دوستان عزیز واسه یادآوری مجدد دانلود تولبار نواندیشان رو فراموش نکنید ببینم چند نفر دانلود می کنین و استفاده میکنیدا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده