pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ جواب ها رو میفروشم پکیچ هایی رو اماده کردم هر کی میخواد پی ام بده 3 سوال 3 هزار تومان 6 سوال 5 هزار تومان 12 سوال 10 هزار تومان 18 سوال 15 هزار تومان 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ جواب ها رو میفروشم پکیچ هایی رو اماده کردم هر کی میخواد پی ام بده 3 سوال 3 هزار تومان 6 سوال 5 هزار تومان 12 سوال 10 هزار تومان 18 سوال 15 هزار تومان آفرین به تو میگن یه روح با حال داورنمای قلابی 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ آفرین به تو میگن یه روح با حال داورنمای قلابی من که گفتم صلاحیت نداره 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ کیا تا حالا جواب ها رو دادن 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ کیا تا حالا جواب ها رو دادن بعضی سوال ها خیلی بی منطقه لازم بود قبلش داروا 1 دور میخوندنشون 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ اون عکس چی شد بالاخره؟ چیزی نشد. بعضی سوال ها خیلی بی منطقه لازم بود قبلش داروا 1 دور میخوندنشون یعنی فکر میکنی نخوندیم؟ مورد بگو کدومش بی منطقه 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ بعضی سوال ها خیلی بی منطقه لازم بود قبلش داروا 1 دور میخوندنشون همونی که میلاد گفت 1 لینک به دیدگاه
reza.eng 1843 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ خدایش اینا سوالات عمومی هستن؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: کجای دنیا عکس دادن به عنوان اطلاعات عمومی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بچه ها زحمت کشیدن سوال امتحانی طرح کردن همین بوده مثلا سوال بدن اولین پرنده کی به دنیا اومده؟ 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ یه جور میگن کجای دنیا اینجوریه انگار در جای جای دنیا رفتند مسابقه اطلاعات عمومی شرکت کردند اصلا کی گفته این مسابقه باید شبیه مسابقه های بقیه جای دنیا باشه؟ اینجا قوانین خودمونو داریم اولشم هم قوانین رو نوشتیم شما هم قبول کردین شرکت کردین به هر حال بیاید اینم چند جای دنیا که عکس دادند واسه مسابقه اطلاعات عمومی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سوالا رو میتونید جواب بدید نمیتونید دیگه بهونه های اینجوری نیارید. فقط اگه سوال مشکل علمی داره و جواب نداره بگید. 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ داره همین طور وقت میگذره و هنوز جواب ندادیددددددددددددددددددددددد 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ تا چندم برای جواب سوالا وقت هست؟ لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ خدایش اینا سوالات عمومی هستن؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: کجای دنیا عکس دادن به عنوان اطلاعات عمومی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بچه ها زحمت کشیدن سوال امتحانی طرح کردن همین بوده مثلا سوال بدن اولین پرنده کی به دنیا اومده؟ :ws28: به ذهنشون احتمالا نرسیده این سوالو بدن لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ خدایش اینا سوالات عمومی هستن؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: کجای دنیا عکس دادن به عنوان اطلاعات عمومی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بچه ها زحمت کشیدن سوال امتحانی طرح کردن همین بوده مثلا سوال بدن اولین پرنده کی به دنیا اومده؟ :ws28: به ذهنشون احتمالا نرسیده این سوالو بدن راستی شما هنوز برای جواب سوالای خیلی خوبتون منبع ندادیدا تا چندم برای جواب سوالا وقت هست؟ نمیدونم چندم میشه...پسر ایرونی میاد میگه 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ راستی شما هنوز برای جواب سوالای خیلی خوبتون منبع ندادیدا تو میدونی ما منبع ندادیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ تو میدونی ما منبع ندادیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تا آخر امشب وقت دارین 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ نمیدونم چندم میشه...پسر ایرونی میاد میگه من تقویم ام عبری هستش نمیتونم به شمسی بگم چندم میشه 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ تا آخر امشب وقت دارین گفتم که دادیم.به pesare irani لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده