- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ چه همتی دارینا من از دیشب که دانلودش کردم نگاه نکردم :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ چه همتی دارینا من از دیشب که دانلودش کردم نگاه نکردم :icon_pf (34): تیم واسه قهرمانی بسته شده خب !! :biggrin: منم الان دانلود کردم فقط دیدم دارن سر اون یارو بحث میکنن رفتم ببینم کیه وگرنه بقیه سوالارو هنوز ندیدم چی به چیه 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ خودت گفتی همش و بگو کی همچین چیزی گفتم؟ یارو شاید 200 تا اختراع داشته باشه هدف سوال کلا این بوده بفهمین یارو کی بوده چقد بی انصافین شماها کیا؟چرا؟ سؤال آخر چیه آخه؟!!!! بهترین سوال همونه...از طراحش بعدا تجلیل میشه تازه خیلی هم راحت میشه فهمید جوابشو. 5 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ کی همچین چیزی گفتم؟ یارو شاید 200 تا اختراع داشته باشه هدف سوال کلا این بوده بفهمین یارو کی بوده کیا؟چرا؟ بهترین سوال همونه...از طراحش بعدا تجلیل میشه تازه خیلی هم راحت میشه فهمید جوابشو. منظورم داورا بودن آن گروهی که گفتین سوالش به خاطر سختیش حذف شده ،چرا حذفش کردین توی هر امتحانی سوالا درجه بندی داره سوالا آسون متوسط سخت آن گروهی برنده است که بتونه به همه سوالا جواب بده نه این سوالای آسونی که همه بتونن جواب بدن 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ بهترین سوال همونه...از طراحش بعدا تجلیل میشه تازه خیلی هم راحت میشه فهمید جوابشو. من بعدا طراحشو منهدم میکنم:gnugghender: بعدشم داورای مسابقه......مخصوصا امید ...... 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ من بعدا طراحشو منهدم میکنم:gnugghender: بعدشم داورای مسابقه......مخصوصا امید ...... منم تو منهدم کردن داورا همراهتم مخصوصا روح داور نما:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ منظورم داورا بودنآن گروهی که گفتین سوالش به خاطر سختیش حذف شده ،چرا حذفش کردین توی هر امتحانی سوالا درجه بندی داره سوالا آسون متوسط سخت آن گروهی برنده است که بتونه به همه سوالا جواب بده نه این سوالای آسونی که همه بتونن جواب بدن یه سوال سخت گذاشتیم 2 دو روزه داریم توضیح میدیم که قبولش کنین...حالا فکر کن اونم میزاشتیم حالا کلا 1 سوال حذف شده...تاثیری نداره...سوالا رو من طرح نکردم که همین خودتون دادین... سختی آسونیش به من ربط نداره که 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ یه سوال سخت گذاشتیم 2 دو روزه داریم توضیح میدیم که قبولش کنین...حالا فکر کن اونم میزاشتیم حالا کلا 1 سوال حذف شده...تاثیری نداره...سوالا رو من طرح نکردم که همین خودتون دادین... سختی آسونیش به من ربط نداره که :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ منم تو منهدم کردن داورا همراهتم مخصوصا روح داور نما:gnugghender: اصلا کی گفته امید صلاحیت داره؟!!!! من که رد صلاحیتش میکنم:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ اصلا کی گفته امید صلاحیت داره؟!!!! من که رد صلاحیتش میکنم:icon_razz: :ws28: 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ داورای عزیز........... 1 نگاه به سوالات مینداختین ببینید واقعا اطلاعات عمومین؟!!!!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ داورای عزیز........... 1 نگاه به سوالات مینداختین ببینید واقعا اطلاعات عمومین؟!!!!!!!!!! نیستند؟ 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ نیستند؟ بعضی هاشون دهن صاف کنن ها تو مایه های اولین خرس دنیا در چه تارخی به دنیا امد ! 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ بعضی هاشون دهن صاف کنن هاتو مایه های اولین خرس دنیا در چه تارخی به دنیا امد ! کدوماش مورد داره؟ 3 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ چه همتی دارینا من از دیشب که دانلودش کردم نگاه نکردم :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ چیه؟شما جواب دادی همه رو انقدر خوشحالی؟ 3 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ چیه؟شما جواب دادی همه رو انقدر خوشحالی؟ تقریباااا 3 تا دیگه مونده بیااا کمک تا تمام شه بعدشم من اسممممم دارم کچل 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده