pesare irani 41805 ارسال شده در 12 مهر، 2012 جواب ها رو میفروشم پکیچ هایی رو اماده کردم هر کی میخواد پی ام بده 3 سوال 3 هزار تومان 6 سوال 5 هزار تومان 12 سوال 10 هزار تومان 18 سوال 15 هزار تومان 4
.Yaprak 15748 ارسال شده در 12 مهر، 2012 جواب ها رو میفروشم پکیچ هایی رو اماده کردم هر کی میخواد پی ام بده 3 سوال 3 هزار تومان 6 سوال 5 هزار تومان 12 سوال 10 هزار تومان 18 سوال 15 هزار تومان آفرین به تو میگن یه روح با حال داورنمای قلابی 2
شــاروک 30242 ارسال شده در 12 مهر، 2012 آفرین به تو میگن یه روح با حال داورنمای قلابی من که گفتم صلاحیت نداره 3
دختر باران 18625 ارسال شده در 13 مهر، 2012 کیا تا حالا جواب ها رو دادن بعضی سوال ها خیلی بی منطقه لازم بود قبلش داروا 1 دور میخوندنشون 2
میلاد 24047 مالک ارسال شده در 13 مهر، 2012 اون عکس چی شد بالاخره؟ چیزی نشد. بعضی سوال ها خیلی بی منطقه لازم بود قبلش داروا 1 دور میخوندنشون یعنی فکر میکنی نخوندیم؟ مورد بگو کدومش بی منطقه 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 14 مهر، 2012 بعضی سوال ها خیلی بی منطقه لازم بود قبلش داروا 1 دور میخوندنشون همونی که میلاد گفت 1
reza.eng 1843 ارسال شده در 14 مهر، 2012 خدایش اینا سوالات عمومی هستن؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: کجای دنیا عکس دادن به عنوان اطلاعات عمومی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بچه ها زحمت کشیدن سوال امتحانی طرح کردن همین بوده مثلا سوال بدن اولین پرنده کی به دنیا اومده؟ 2
میلاد 24047 مالک ارسال شده در 14 مهر، 2012 یه جور میگن کجای دنیا اینجوریه انگار در جای جای دنیا رفتند مسابقه اطلاعات عمومی شرکت کردند اصلا کی گفته این مسابقه باید شبیه مسابقه های بقیه جای دنیا باشه؟ اینجا قوانین خودمونو داریم اولشم هم قوانین رو نوشتیم شما هم قبول کردین شرکت کردین به هر حال بیاید اینم چند جای دنیا که عکس دادند واسه مسابقه اطلاعات عمومی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سوالا رو میتونید جواب بدید نمیتونید دیگه بهونه های اینجوری نیارید. فقط اگه سوال مشکل علمی داره و جواب نداره بگید. 8
pesare irani 41805 ارسال شده در 15 مهر، 2012 داره همین طور وقت میگذره و هنوز جواب ندادیددددددددددددددددددددددد 3
دختر باران 18625 ارسال شده در 15 مهر، 2012 خدایش اینا سوالات عمومی هستن؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: کجای دنیا عکس دادن به عنوان اطلاعات عمومی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بچه ها زحمت کشیدن سوال امتحانی طرح کردن همین بوده مثلا سوال بدن اولین پرنده کی به دنیا اومده؟ :ws28: به ذهنشون احتمالا نرسیده این سوالو بدن
میلاد 24047 مالک ارسال شده در 15 مهر، 2012 خدایش اینا سوالات عمومی هستن؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: کجای دنیا عکس دادن به عنوان اطلاعات عمومی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بچه ها زحمت کشیدن سوال امتحانی طرح کردن همین بوده مثلا سوال بدن اولین پرنده کی به دنیا اومده؟ :ws28: به ذهنشون احتمالا نرسیده این سوالو بدن راستی شما هنوز برای جواب سوالای خیلی خوبتون منبع ندادیدا تا چندم برای جواب سوالا وقت هست؟ نمیدونم چندم میشه...پسر ایرونی میاد میگه 4
دختر باران 18625 ارسال شده در 15 مهر، 2012 راستی شما هنوز برای جواب سوالای خیلی خوبتون منبع ندادیدا تو میدونی ما منبع ندادیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
pesare irani 41805 ارسال شده در 15 مهر، 2012 نمیدونم چندم میشه...پسر ایرونی میاد میگه من تقویم ام عبری هستش نمیتونم به شمسی بگم چندم میشه 3
ارسال های توصیه شده