not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ راس میگه دیگه اسپم نکنید!!!!!!!!!!!!!! پس چطور شرط ببندیم؟! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ چقد حرف میزنید شما ها مهدی حال ندارم چند صفحه بخونم م م م خودت ت ت بگو نتیجه تو و بدری چی شد اخرررر 1 لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ بابا حالا صبررررررررر کن ن ن ن ن ن تا پس فردا شب ببینیم امتیاز هات چقد میشه نگاه کن الان 219 تا امتیاز داری 200 تا اینجا رزرو میمونه که اگرررررر ایتالیا باخت ت ت کم بشه برات 19 امتیاز داری + امتیاز تاپیک دیشب ببین چقد میشه ok ????? نخیر نات اکی!!!!میخوام بیشتر از 200 تا رو ایتالیا شرط ببندم!مگه نگفتی میشه؟زودتر پول مارو حساب کن من 3-4 سر عائله دارم عزیز! لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ چقد حرف میزنید شما ها مهدی حال ندارم چند صفحه بخونم م م م خودت ت ت بگو نتیجه تو و بدری چی شد اخرررر سر یه ماه بسته شدن پیام خصوصی... سر 5000 تومن شارژ... بقیه ش یادم نمیاد برم بخونم ببینم چی بود میام میگم... فعلا همینارو ثبت کن... 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ سر یه ماه بسته شدن پیام خصوصی... سر 5000 تومن شارژ... بقیه ش یادم نمیاد برم بخونم ببینم چی بود میام میگم... فعلا همینارو ثبت کن... آقا منم حاضرم شرط بندی کنم! چیزی از دست نمیدم پیام خصوصی که مهم نیست 2ماه بسته بشه من که ..... امتیازم ندارم که کم بشه شارژم کی داده کی گرفتههههههههه 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ آقا منم حاضرم شرط بندی کنم!چیزی از دست نمیدم پیام خصوصی که مهم نیست 2ماه بسته بشه من که ..... امتیازم ندارم که کم بشه شارژم کی داده کی گرفتههههههههه خب سر چیزی که داری شرط میبندیم... شارژم از تو حلقومت میکشیم بیرون... 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ خب سر چیزی که داری شرط میبندیم... شارژم از تو حلقومت میکشیم بیرون... شما اول املاتو درست کن رو اعصابه:icon_pf (34): اولا که اسپانیا قهرمانه و کار به اونجاها کشیده نمیشه مطمئن باش میگم این وسط 1سفره ای پهن شده مام ثانیا چجوری مثلا؟؟!!! 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ شما اول املاتو درست کن رو اعصابه:icon_pf (34):اولا که اسپانیا قهرمانه و کار به اونجاها کشیده نمیشه مطمئن باش میگم این وسط 1سفره ای پهن شده مام ثانیا چجوری مثلا؟؟!!! املام چشه مگه...:vahidrk:خب یه کلاس املا بزار... شما ببند... چجوریشم میبینی...:(50): 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ املام چشه مگه...:vahidrk:خب یه کلاس املا بزار... شما ببند... چجوریشم میبینی...:(50): :vahidrk: خواااارییییییییییییی باشه قبول حاضرم با شما و امید شرط ببندم راستی واسه مسابقه با کی همگروهی بیام تشویق؟! 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ آقا منم حاضرم شرط بندی کنم!چیزی از دست نمیدم پیام خصوصی که مهم نیست 2ماه بسته بشه من که ..... امتیازم ندارم که کم بشه شارژم کی داده کی گرفتههههههههه :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ :vahidrk: خوااااریییییییییییییباشه قبول حاضرم با شما و امید شرط ببندم راستی واسه مسابقه با کی همگروهی بیام تشویق؟! با شاروک همگروهم...یکی از بچه های گل انجمنه که فعلا نیستش... به جه تشویق باید کمک کنی...رو کمکت حساب میکنیما... 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ :vahidrk: سرم درد گرفت!!!!!!! چرا میزنی؟؟! 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ با شاروک همگروهم...یکی از بچه های گل انجمنه که فعلا نیستش... به جه تشویق باید کمک کنی...رو کمکت حساب میکنیما... اوکی هستم ! تضمینی تا قهرمانی. ولی جاش چی بهم میدی لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ سرم درد گرفت!!!!!!!چرا میزنی؟؟! اولا که اسپانیا به ایتالیای مشنگ نمیبازه دوما اگرم یه زمانی باختی چیزای که شرط بندی کردی ندی خیلی ... خودم از حولقومت میکشم بیرن میدم به داداشم 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ اوکی هستم !تضمینی تا قهرمانی. ولی جاش چی بهم میدی همین که قرار کنارمون باشی خودش کلی جایزه اس... لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ اولا که اسپانیا به ایتالیای مشنگ نمیبازهدوما اگرم یه زمانی باختی چیزای که شرط بندی کردی ندی خیلی ... خودم از حولقومت میکشم بیرن میدم به داداشم اولا منم که میگم اسپانیا قهرمانه دوما اینجا همه خواهر برادرن ؟؟؟ خوب منم آجیت سوما.... چهارما با ما به از این باش 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ همین که قرار کنارمون باشی خودش کلی جایزه اس... اعتماد به نفس 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده