pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ من طرفدار ایتالیا تازه شام و بستنی و کارت شارژ هم اگه کسی بود پایم اسمت رفت تو صفحه اول :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ نگفتی... پایه ای؟ خو چیز هایی که میخوای شرط بببندی + طرفدار کدوم تیم هستی بگو اسمت بره تووووو صفحه اول 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ من طرفدار ایتالیا تازه شام و بستنی و کارت شارژ هم اگه کسی بود پایم حمید تو کلا طرفدار کدوم تیمی؟ هر تیمی که شانسش کمتر باشه؟ نکنه تو علیرضا علیفر هستی؟ (دوستداران مستطیل سبز میشناسنش ) همیشه طرفدار تیم ضعیفتر بود 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ حمید تو کلا طرفدار کدوم تیمی؟ هر تیمی که شانسش کمتر باشه؟ نکنه تو علیرضا علیفر هستی؟ (دوستداران مستطیل سبز میشناسنش ) همیشه طرفدار تیم ضعیفتر بود اسمال اقا شرط نمیبندی 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ خو چیز هایی که میخوای شرط بببندی + طرفدار کدوم تیم هستی بگو اسمت بره تووووو صفحه اول صفحه اولو نخونده بودم...:icon_pf (34): منم سر 1000 تا روی ایتالیا... 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ خوب خوب انتظار بسر رسید ایتالیا 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ صفحه اولو نخونده بودم...:icon_pf (34): منم سر 1000 تا روی ایتالیا... رفتی صفحه اول :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ اسپانیا یی های قمار باز کجان تا حالا دو تا ایتالیاییی اومدن وسط :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ نبود حریف... کجایید پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ نگفتی... پایه ای؟ چیا میخوای شرط ببندی؟؟به روح بگو بنویسه بعد اگه اوکی بود ردیفش کنیم 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ حمید تو کلا طرفدار کدوم تیمی؟ هر تیمی که شانسش کمتر باشه؟ نکنه تو علیرضا علیفر هستی؟ (دوستداران مستطیل سبز میشناسنش ) همیشه طرفدار تیم ضعیفتر بود ایتالیا ضعیفه؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ چیا میخوای شرط ببندی؟؟به روح بگو بنویسه بعد اگه اوکی بود ردیفش کنیم حل شد... صفحه اولو نخونده بودم... منم رو ایتالیا شرط بستم... 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ اهای ملت صفحه اول رو بخونید 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ ایتالیانو... رزرو شرط 3000 امتیاز... 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ یکی ام بیاد رو اسپانیا ببند دیگه... 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ یکی ام بیاد رو اسپانیا ببند دیگه... من میدونم ایتالیا میبره ولی رو اسپانیا شرط میبندم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ صفحه اول رو بخونید اسپانیایی های جیگر دار کجان که شرط بببندند:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده