Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 من واسه فینال چیکار کنم؟! :| چرا این دوتا باهم اومدن بالا :| 1
Pixie 533 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 ببینیمو تعریف کنیم از زبون درازیه شما!جیمی مسئوله؟!!!!!!!!!یعنی باید برم بگم امتیازیرو تقسیم کنه؟!جدی گفتی این آخریو؟! 1
Pixie 533 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 من واسه فینال چیکار کنم؟! :| چرا این دوتا باهم اومدن بالا :| کار عاقلانرو انجام بده یعنی انتخاب ایتالیا!:gnugghender:
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 Italy اونم به خاطره GLB نمیشه به خاطر کاسیاس طرفدار اسپانیا باشی ؟ :vahidrk: من واسه فینال چیکار کنم؟! :| چرا این دوتا باهم اومدن بالا :| تو چشای من نگا کن! بعد جرات داری بگو ایتالیا! ببینیمو تعریف کنیم از زبون درازیه شما!جیمی مسئوله؟!!!!!!!!!یعنی باید برم بگم امتیازیرو تقسیم کنه؟!جدی گفتی این آخریو؟! مگه دروغ دارم بگم!! پسر ایرانی امتیازها رو محاسبه میکنه بعد ارشدا اون رو به حساب بچه ها میریزن...فک کنم مسئول اصلیش جیمی باشه 1
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 تو چشای من نگا کن! بعد جرات داری بگو ایتالیا! بعد چجوری تو چشمای بوفون نگاه کنم؟ :| 1
vergil 11695 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 نمیشه به خاطر کاسیاس طرفدار اسپانیا باشی ؟ :vahidrk: دوس دارم کاسیاس رو اما از اونور 7 تا بازیکن نفرت انگیز داره اسپانیا ! بعد چجوری تو چشمای بوفون نگاه کنم؟ :| تو چشای فروغ سخت تر میشه نگا کرد ! 2
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 تو چشای فروغ سخت تر میشه نگا کرد ! فروغ قابله حله خودم برسر دوراهیم :| 1
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 بعد چجوری تو چشمای بوفون نگاه کنم؟ :| هر وقت اونو دیدی راجع به این موضوع فک کن :icon_razz: دوس دارم کاسیاس رو اما از اونور 7 تا بازیکن نفرت انگیز داره اسپانیا ! چرا اینقدر با این تیم بدی اخه؟ تو چشای فروغ سخت تر میشه نگا کرد ! دیدی سپی؟ فروغ قابله حلهخودم برسر دوراهیم :| هرچی بین ما بود تموم شد دیگه 1
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 هر وقت اونو دیدی راجع به این موضوع فک کن :icon_razz: سر فینال میبینمش دیگه دیدی سپی؟ چیو؟ هرچی بین ما بود تموم شد دیگه عه چه زود...از اولشم میدونستم منو واسه خودم نمیخوای :icon_razz: 1
vergil 11695 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 فروغ قابله حلهخودم برسر دوراهیم :| پس دور اسپانیا خط خاکستری بکش چون وقتی ایتالیا ببره دیگه باید سرتو بندازی پایین از جلو بوفون رد شی هرچی بین ما بود تموم شد دیگه چه شرط هایی هم میزاره چرا اینقدر با این تیم بدی اخه؟ از تیم هماهنگ از تیمی که همه چیزش رو قانونه بدم میاد ! 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 عه چه زود...از اولشم میدونستم منو واسه خودم نمیخوای :icon_razz: پس واسه عمت میخواستم ؟ :icon_razz: پس دور اسپانیا خط خاکستری بکشچون وقتی ایتالیا ببره دیگه باید سرتو بندازی پایین از جلو بوفون رد شی چه شرط هایی هم میزاره از تیم هماهنگ از تیمی که همه چیزش رو قانونه بدم میاد ! تو هم یه چیزیت میشه ها 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 من بین اسپانیا و ایتالیا موندم یه دوست پیشگو هم نداریم راهنماییمون کنه 2
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 پس واسه عمت میخواستم ؟ :icon_razz: اسپانیارو بیشتر از من دوس داری به جای اینکه بگی عزیزم انتخاب باتوئه تو هرچی باشی طرفدار هر تیمی باشی من بازم دوستت دارم و این چیزا رو روابط ما تاثیری نداره همه چیو زدی بهم:icon_razz: 1
vergil 11695 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 تو هم یه چیزیت میشه ها چیه باز میخوای بگی مشکل منه که از یه چیز منطقی و خوب بدم میاد ؟! P.s: خب دلیل نمیشه چیزای خوب دوس داشتنی باشن همیشه من بین اسپانیا و ایتالیا موندمیه دوست پیشگو هم نداریم راهنماییمون کنه دوستت که نیستم ولی ایتالیا میبره چون بازی به بازی داره بهتر میشه (برعکس اسپانیا ) 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 اسپانیارو بیشتر از من دوس داری به جای اینکه بگی عزیزم انتخاب باتوئه تو هرچی باشی طرفدار هر تیمی باشی من بازم دوستت دارم و این چیزا رو روابط ما تاثیری نداره همه چیو زدی بهم:icon_razz: تو که میدونی من اسپانیا رو چقدر دوس دارم چرا نمیگی به خاطر تو منم اسپانیا رو انتخاب میکنم؟:icon_razz: 1
ارسال های توصیه شده