Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ من الان هلاک شدم از این همه تعادل و انصاف! :lol: اگه ایتالیا برد 500 تا از امتیازهای من مال تو اگه اسپانیا برد تا یه هفته روزی یه تاپیک تخصصی بزن قبول؟ ببین فروغ!تو کلی امتیاز داری!1000ت در برابر 5تا تاپیک خوف تو یه هفته!قبول کن دیگه 1 لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ ضرر نکنی 1وقت!!!!!!من نگرانم سرت کلاه بره مسخرم کردی؟! 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ ببین فروغ!تو کلی امتیاز داری!1000ت در برابر 5تا تاپیک خوف تو یه هفته!قبول کن دیگه یکم دقیق فک کنی میبینی این معامله دو سر سوده واسه خودت تاپیک بزنی امتیاز میگیری اونم تاپیک تخصصی! من ببازم بازم امتیاز میگیری! اصلا چطوره یه بستنی مهمون کنی؟!:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ یکم دقیق فک کنی میبینی این معامله دو سر سوده واسه خودت تاپیک بزنی امتیاز میگیری اونم تاپیک تخصصی! من ببازم بازم امتیاز میگیری! اصلا چطوره یه بستنی مهمون کنی؟!:gnugghender: خوب پس معامله اینجوری شد که میگم دیگه نه نیار!اگه تو باختی 1000 امتیاز!اگه من باختم 5تا تاپیک و یه بستنی 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ خوب پس معامله اینجوری شد که میگم دیگه نه نیار!اگه تو باختی 1000 امتیاز!اگه من باختم 5تا تاپیک و یه بستنی قبول تاپیکا خوب باشناا کپی پیست نباشه! باشه؟ لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ یکم دقیق فک کنی میبینی این معامله دو سر سوده واسه خودت تاپیک بزنی امتیاز میگیری اونم تاپیک تخصصی! من ببازم بازم امتیاز میگیری! اصلا چطوره یه بستنی مهمون کنی؟!:gnugghender: راستی فروغ من کلی امتیازم از شرطبندی بازی آلمان ایتالیا بردم که هنوز به حسابم ریخته نشده!:gnugghender::vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ قبول تاپیکا خوب باشناا کپی پیست نباشه! باشه؟ ببین!جوجه!1000 امتیازو ببوس بزار کنار!اونی که میبره منم 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ ببین!جوجه!1000 امتیازو ببوس بزار کنار!اونی که میبره منم امتیاز اصلا واسه من مهم نیست ایتالیاییِ قهرمانی ندیده! اسپانیا چشمش پره از این عنوانا!!!! تو به فکر تاپیکا و بستنی باش! 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ مسخرم کردی؟! نه عزیزم. فقط نگرانت بودم 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ راستی فروغ من کلی امتیازم از شرطبندی بازی آلمان ایتالیا بردم که هنوز به حسابم ریخته نشده!:gnugghender::vahidrk: چقد مثلا؟!!؟ 1 لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ امتیاز اصلا واسه من مهم نیست ایتالیاییِ قهرمانی ندیده! اسپانیا چشمش پره از این عنوانا!!!! تو به فکر تاپیکا و بستنی باش! تیم ملی اسپانیا دو بار در جام ملتهای اروپا ۱۹۶۴ و جام ملتهای اروپا ۲۰۰۸ به مقام قهرمانی رسیده است. این تیم در جام جهانی فوتبال ۲۰۱۰ برای نخستین بار به فینال جام جهانی راه یافت[۴] و قهرمان شد. و این در حالیه که: ایتالیا با چهار دوره قهرمانی در سالهای ۱۹۳۴ (میلادی)، ۱۹۳۸، ۱۹۸۲ و ۲۰۰۶، دومین تیم موفق جهان در رقابتهای جام جهانی فوتبال پس از برزیل است. علاوه بر این، فتح برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در سال ۱۹۶۸، کسب مدال طلای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و دو عنوان قهرمانی در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در کارنامه این تیم وجود دارد. من دیگه هیچی نمیگم خودت قضاوت کن! 1 لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ چقد مثلا؟!!؟ بالغ بر 150 امتیاز (اگه بالغ رو اشتباه ننوشته باشم) 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ ایتالیا میتونه اسپانیا رو ببره شک نکنید ایتالیا میبره سر اسن شرط همه امتیازامو میدم بیا وسط زد زیر حرفش ترسیدی امتیازاتو از دست بدی 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ تیم ملی اسپانیا دو بار در جام ملتهای اروپا ۱۹۶۴ و جام ملتهای اروپا ۲۰۰۸ به مقام قهرمانی رسیده است. این تیم در جام جهانی فوتبال ۲۰۱۰ برای نخستین بار به فینال جام جهانی راه یافت[۴] و قهرمان شد.و این در حالیه که: ایتالیا با چهار دوره قهرمانی در سالهای ۱۹۳۴ (میلادی)، ۱۹۳۸، ۱۹۸۲ و ۲۰۰۶، دومین تیم موفق جهان در رقابتهای جام جهانی فوتبال پس از برزیل است. علاوه بر این، فتح برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در سال ۱۹۶۸، کسب مدال طلای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و دو عنوان قهرمانی در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در کارنامه این تیم وجود دارد. من دیگه هیچی نمیگم خودت قضاوت کن! اخه قهرمانی ایتالیا کجا قهرمانی اسپانیا کجا !!! :lol: بالغ بر 150 امتیاز(اگه بالغ رو اشتباه ننوشته باشم) درست نوشتی! رفیق عزیزت مسئول واریز امتیازهاست! 1 لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ اخه قهرمانی ایتالیا کجا قهرمانی اسپانیا کجا !!! :lol: درست نوشتی! رفیق عزیزت مسئول واریز امتیازهاست! البته که قهرمانیای این دو تات قابل مقایسه نیست چون اسپانیا ناخن انگشت کوچیکهیه پایه راست ایتالیا هم نیست تو این زمینه!:gnugghender: و دومی منظورت پسر ایرانیه دیگه؟!!!!:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ البته که قهرمانیای این دو تات قابل مقایسه نیست چون اسپانیا ناخن انگشت کوچیکهیه پایه راست ایتالیا هم نیست تو این زمینه!:gnugghender:و دومی منظورت پسر ایرانیه دیگه؟!!!!:vahidrk: عمراااااااا! رو هم رفته ایتالیا دو تا بازی خوب داشته تو این همه سال !!! پسر ایرانی که دسترسی مدیریتی نداره!! جیمی رو عرض کردم لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ فروغ این زبون درازیا برای توئه:P بعد از فینال زبون درازی واقعی رو نشونت میدم عزیزم :gnugghender: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده