Pixie 533 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 من الان هلاک شدم از این همه تعادل و انصاف! :lol: اگه ایتالیا برد 500 تا از امتیازهای من مال تو اگه اسپانیا برد تا یه هفته روزی یه تاپیک تخصصی بزن قبول؟ ببین فروغ!تو کلی امتیاز داری!1000ت در برابر 5تا تاپیک خوف تو یه هفته!قبول کن دیگه 1
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 ببین فروغ!تو کلی امتیاز داری!1000ت در برابر 5تا تاپیک خوف تو یه هفته!قبول کن دیگه یکم دقیق فک کنی میبینی این معامله دو سر سوده واسه خودت تاپیک بزنی امتیاز میگیری اونم تاپیک تخصصی! من ببازم بازم امتیاز میگیری! اصلا چطوره یه بستنی مهمون کنی؟!:gnugghender: 1
Pixie 533 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 یکم دقیق فک کنی میبینی این معامله دو سر سوده واسه خودت تاپیک بزنی امتیاز میگیری اونم تاپیک تخصصی! من ببازم بازم امتیاز میگیری! اصلا چطوره یه بستنی مهمون کنی؟!:gnugghender: خوب پس معامله اینجوری شد که میگم دیگه نه نیار!اگه تو باختی 1000 امتیاز!اگه من باختم 5تا تاپیک و یه بستنی 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 خوب پس معامله اینجوری شد که میگم دیگه نه نیار!اگه تو باختی 1000 امتیاز!اگه من باختم 5تا تاپیک و یه بستنی قبول تاپیکا خوب باشناا کپی پیست نباشه! باشه؟
Pixie 533 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 یکم دقیق فک کنی میبینی این معامله دو سر سوده واسه خودت تاپیک بزنی امتیاز میگیری اونم تاپیک تخصصی! من ببازم بازم امتیاز میگیری! اصلا چطوره یه بستنی مهمون کنی؟!:gnugghender: راستی فروغ من کلی امتیازم از شرطبندی بازی آلمان ایتالیا بردم که هنوز به حسابم ریخته نشده!:gnugghender::vahidrk: 2
Pixie 533 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 قبول تاپیکا خوب باشناا کپی پیست نباشه! باشه؟ ببین!جوجه!1000 امتیازو ببوس بزار کنار!اونی که میبره منم 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 ببین!جوجه!1000 امتیازو ببوس بزار کنار!اونی که میبره منم امتیاز اصلا واسه من مهم نیست ایتالیاییِ قهرمانی ندیده! اسپانیا چشمش پره از این عنوانا!!!! تو به فکر تاپیکا و بستنی باش! 1
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 راستی فروغ من کلی امتیازم از شرطبندی بازی آلمان ایتالیا بردم که هنوز به حسابم ریخته نشده!:gnugghender::vahidrk: چقد مثلا؟!!؟ 1
Pixie 533 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 امتیاز اصلا واسه من مهم نیست ایتالیاییِ قهرمانی ندیده! اسپانیا چشمش پره از این عنوانا!!!! تو به فکر تاپیکا و بستنی باش! تیم ملی اسپانیا دو بار در جام ملتهای اروپا ۱۹۶۴ و جام ملتهای اروپا ۲۰۰۸ به مقام قهرمانی رسیده است. این تیم در جام جهانی فوتبال ۲۰۱۰ برای نخستین بار به فینال جام جهانی راه یافت[۴] و قهرمان شد. و این در حالیه که: ایتالیا با چهار دوره قهرمانی در سالهای ۱۹۳۴ (میلادی)، ۱۹۳۸، ۱۹۸۲ و ۲۰۰۶، دومین تیم موفق جهان در رقابتهای جام جهانی فوتبال پس از برزیل است. علاوه بر این، فتح برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در سال ۱۹۶۸، کسب مدال طلای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و دو عنوان قهرمانی در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در کارنامه این تیم وجود دارد. من دیگه هیچی نمیگم خودت قضاوت کن! 1
Pixie 533 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 چقد مثلا؟!!؟ بالغ بر 150 امتیاز (اگه بالغ رو اشتباه ننوشته باشم) 1
.Yaprak 15748 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 ایتالیا میتونه اسپانیا رو ببره شک نکنید ایتالیا میبره سر اسن شرط همه امتیازامو میدم بیا وسط زد زیر حرفش ترسیدی امتیازاتو از دست بدی 1
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 تیم ملی اسپانیا دو بار در جام ملتهای اروپا ۱۹۶۴ و جام ملتهای اروپا ۲۰۰۸ به مقام قهرمانی رسیده است. این تیم در جام جهانی فوتبال ۲۰۱۰ برای نخستین بار به فینال جام جهانی راه یافت[۴] و قهرمان شد.و این در حالیه که: ایتالیا با چهار دوره قهرمانی در سالهای ۱۹۳۴ (میلادی)، ۱۹۳۸، ۱۹۸۲ و ۲۰۰۶، دومین تیم موفق جهان در رقابتهای جام جهانی فوتبال پس از برزیل است. علاوه بر این، فتح برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در سال ۱۹۶۸، کسب مدال طلای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و دو عنوان قهرمانی در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در کارنامه این تیم وجود دارد. من دیگه هیچی نمیگم خودت قضاوت کن! اخه قهرمانی ایتالیا کجا قهرمانی اسپانیا کجا !!! :lol: بالغ بر 150 امتیاز(اگه بالغ رو اشتباه ننوشته باشم) درست نوشتی! رفیق عزیزت مسئول واریز امتیازهاست! 1
Pixie 533 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 اخه قهرمانی ایتالیا کجا قهرمانی اسپانیا کجا !!! :lol: درست نوشتی! رفیق عزیزت مسئول واریز امتیازهاست! البته که قهرمانیای این دو تات قابل مقایسه نیست چون اسپانیا ناخن انگشت کوچیکهیه پایه راست ایتالیا هم نیست تو این زمینه!:gnugghender: و دومی منظورت پسر ایرانیه دیگه؟!!!!:vahidrk: 1
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 البته که قهرمانیای این دو تات قابل مقایسه نیست چون اسپانیا ناخن انگشت کوچیکهیه پایه راست ایتالیا هم نیست تو این زمینه!:gnugghender:و دومی منظورت پسر ایرانیه دیگه؟!!!!:vahidrk: عمراااااااا! رو هم رفته ایتالیا دو تا بازی خوب داشته تو این همه سال !!! پسر ایرانی که دسترسی مدیریتی نداره!! جیمی رو عرض کردم
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 فروغ این زبون درازیا برای توئه:P بعد از فینال زبون درازی واقعی رو نشونت میدم عزیزم :gnugghender:
ارسال های توصیه شده