pesare irani 41805 مالک ارسال شده در 2 مهر، 2012 شب درخواست میدم برا بستن تاپیک تا شب کل کل کنیدددددددددددددددددددددددددد 1
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 2 مهر، 2012 وای از دیشب تاحالا تو فکر این جا بودم داشتم ضرب و تقسیم میکردم امتیازامو ببینم دیدم اوه اوه چه حالی میده امتیاز حروم بره قاطی امتیازات دمه اسپانیا و ...ایکر و تورس گرم...دمه دل بشکه گرم ...دمه امید و حمید و حسین و چرگر گرم دمه پرسپولیس و رویانیانم گرم بدین این 6000- 7000 امتیاز مارو کار داریم میخواییم برم... این درس عبرتی بشه واستون که دیگه سر اسپانیا نبندین میبندین شاخ بازیم در میارین هی میگین نبود... آی کجایین اسپانیاییا ..بعد یهو یکی میاد همه شرطارو میبره میره لاس وگاس عشق و حال وای مردم از گردن کـــــلفتی نبووووود........:hrqr6zeqheyjho1f9mx:(50):..........:(87): جووووووووووووووونم به این تداوم قهرمانی....... 6
.Yaprak 15748 ارسال شده در 2 مهر، 2012 وای از دیشب تاحالا تو فکر این جا بودم داشتم ضرب و تقسیم میکردم امتیازامو ببینم دیدم اوه اوه چه حالی میده امتیاز حروم بره قاطی امتیازات دمه اسپانیا و ...ایکر و تورس گرم...دمه دل بشکه گرم ...دمه حمید و حسین و چرگر گرم دمه پرسپلیس و رویانیانم گرم بدین این 6000- 7000 امتیاز مارو کار داریم میخواییم برم... این درس عبرتی بشه واستون که دیگه سر اسپانیا نبندین میبندین شاخ بازیم در میارین هی میگین نبود... آی کجایین اسپانیاییا ..بعد یهو یکی میاد همه شرطارو میبره میره لاس وگاس عشق و حال جووووووووووووووونم به این تداوم قهرمانی....... تبریک میگم نوش جون شما و من و آن 4نفره دیگه طرفدار اسپانیا 3
شقایق31 40377 ارسال شده در 2 مهر، 2012 پیش بینی من درست بود ها ولی شرکت نکردم اوه اوه هر گلی که میزد جیغ و هورایی ود که من میکشیدم دقیقا وحید هم اینجوری بود 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 2 مهر، 2012 وای از دیشب تاحالا تو فکر این جا بودم داشتم ضرب و تقسیم میکردم امتیازامو ببینم دیدم اوه اوه چه حالی میده امتیاز حروم بره قاطی امتیازات دمه اسپانیا و ...ایکر و تورس گرم...دمه دل بشکه گرم ...دمه امید و حمید و حسین و چرگر گرم دمه پرسپولیس و رویانیانم گرم بدین این 6000- 7000 امتیاز مارو کار داریم میخواییم برم... این درس عبرتی بشه واستون که دیگه سر اسپانیا نبندین میبندین شاخ بازیم در میارین هی میگین نبود... آی کجایین اسپانیاییا ..بعد یهو یکی میاد همه شرطارو میبره میره لاس وگاس عشق و حال وای مردم از گردن کـــــلفتی نبووووود........:hrqr6zeqheyjho1f9mx:(50):..........:(87): جووووووووووووووونم به این تداوم قهرمانی....... نوش جونت داداش... ولی خدا کنه بازم از این شرط بندیا بزارید... اونجاست که سید میادو حالتونو میگره و همه ی امتیازای از دست دادشو پس میگیره... ولی اگه میشه واسه بازی های لیگم از این کارا کنید... 4
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 2 مهر، 2012 منم از همون اول سر اسپانیا شرط بسته بودم محمد بیا امتیازاتمون رو بده وگرنه ....:vahidrk: 1
pesare irani 41805 مالک ارسال شده در 2 مهر، 2012 منم از همون اول سر اسپانیا شرط بسته بودم محمد بیا امتیازاتمون رو بده وگرنه ....:vahidrk: 2
not found 16275 ارسال شده در 2 مهر، 2012 چرا امشب هیشکی نیس؟! منم نمیخواستم بیام اومدم بپرسم کی امتیازارو میریزین حساب:gnugghender: 1
not found 16275 ارسال شده در 2 مهر، 2012 منم از همون اول سر اسپانیا شرط بسته بودم محمد بیا امتیازاتمون رو بده وگرنه ....:vahidrk: من یکی حاضر نیستم شریک پیدا کنم 2
pesare irani 41805 مالک ارسال شده در 2 مهر، 2012 من یکی حاضر نیستم شریک پیدا کنم کلا بفرما تو دم در بده
Hossein.B 3666 ارسال شده در 3 مهر، 2012 امید شرطبندی من بالای سقف قرارداد بودااا بگیر کنسلش کن دیگه 2
pesare irani 41805 مالک ارسال شده در 3 مهر، 2012 امید شرطبندی من بالای سقف قرارداد بودااا بگیر کنسلش کن دیگه من علیپور هستم ریس کمیته اخلاق انجمن شبانه روزی کار میکنم ساعت 4:43 دقیقه اتفاقا شرط بندی شما زیر سقف قرار داد بود و تا امشب حتما اعمال قانون میشی 1
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 3 مهر، 2012 امید شرطبندی من بالای سقف قرارداد بودااا بگیر کنسلش کن دیگه من علیپور هستم ریس کمیته اخلاق انجمن شبانه روزی کار میکنم ساعت 4:43 دقیقه اتفاقا شرط بندی شما زیر سقف قرار داد بود و تا امشب حتما اعمال قانون میشی آره باید بخوابونیش اعمال قانون شه دیگه شرط کلفت نبنده من امشب امتیازمو نگیرم میرم با عربها میبندم اونا با مرام ترن تو پول دادن 3
.Yaprak 15748 ارسال شده در 3 مهر، 2012 مال کی اضافه شده حالا؟ به نمایندگی از اون 5نفری ام که طرفدار اسپانیا بودن حرف زدم خوب:icon_pf (34): پس امتیازای ما کو چرا اضافه نکردین میریم با عرب ها شرط می بندیماااااااااااااااا 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 3 مهر، 2012 به نمایندگی از اون 5نفری ام که طرفدار اسپانیا بودن حرف زدم خوب:icon_pf (34):پس امتیازای ما کو چرا اضافه نکردین میریم با عرب ها شرط می بندیماااااااااااااااا منم از طرف اونایی که باید امتیاز ازشون کم بشه و به شما اضافه بشه میگم که برید با عربها شرط ببندید 2
.Yaprak 15748 ارسال شده در 3 مهر، 2012 منم از طرف اونایی که باید امتیاز ازشون کم بشه و به شما اضافه بشه میگم که برید با عربها شرط ببندید شرط شرط بندی با عربها نگرفتن امتیاز از این بازنده ها بود ... اگر امتیازامونو دودر کردن میریم با عرب های با مرام تازه شارژامونم میدن 1
pesare irani 41805 مالک ارسال شده در 3 مهر، 2012 مسابقات یورو هم با تمام خوبی و بدی هاش تموم شد مسابقات و شرط بندی هایی برگذار شد و یه عده بردند و یه عده باختن یه عده طرفدار هلند بودن یه عده طرفداررر انگلیس و یه عده .......................... و بالاخره گاو باز ها قهرمان شدند مدیران محترم اسم برنده هااااااااااااااااااااااااااااااااااا توی پست اول هستش لطفا بازنده ها رو بخوابونید و اعمال قانونشون کنید پست دوم هم شرط بندی های جدا انجام شد که بازنده ها اون هم اعمال قانون کنید به امید دیدار در تاپیک های مشابه در اینده روابط عمومی روح انجمن 1391/4/13 4
ارسال های توصیه شده