Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ نخند مشروطی بد بخت مشروطییی؟؟؟!!! نمیبینممممم.. همه رو پاس شدم خنگگگگ..فک کردی همه مث خودتن؟؟ 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ مشروطییی؟؟؟!!! نمیبینممممم.. همه رو پاس شدم خنگگگگ..فک کردی همه مث خودتن؟؟ بمیر بابا یادم نبود تو تو مایه های حذفیات کار میکنی 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ بمیر بابا یادم نبود تو تو مایه های حذفیات کار میکنی اتفاقاااااااا..اصن حذفم نکردم... 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ درست فکر کردی والااااااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ گروهبان گارسیا چلاغ چطوره سلام ببم جان خوبی امید دیروز بعدظهر حرفت با مهرداد بودش می گفت بگو اون گیسو قشنگه بیاد شهرمان ببریمش بالای پشت باممان و اونجا یه سری توتو نشانش بدیم :gnugghender:این قدر قشنگ با هم بق بقو میکنن 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ سلام هانیه چی شده چرا گریونی؟ سلام شاهین خوبی؟ پات چطوره؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ سلام ببم جان خوبیامید دیروز بعدظهر حرفت با مهرداد بودش می گفت بگو اون گیسو قشنگه بیاد شهرمان ببریمش بالای پشت باممان و اونجا یه سری توتو نشانش بدیم :gnugghender:این قدر قشنگ با هم بق بقو میکنن به به کی بیام بیام اونجا منم یه کفتر نشون میدم بهش که از راست قامتان تاریخه و هی دست میکشم به سرت شاهین میگم بَبَم جان تو که دو تا کله داری چرا تو تا .................... نداری 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ سلام شاهین خوبی؟ پات چطوره؟ مرسی شکر خوبه بهتر به حمد الله تا فردا ببینیم چی میشه؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ سلام شاهین خوبی؟ پات چطوره؟ ایشالله همین امروز و فرداست که کامل قطع بشه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ شاهین یه کامل تعریف کن ببینیم ماجرا چی بوده 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ ایشالله همین امروز و فرداست که کامل قطع بشه امید مواظب باش گردنت نشکنه اگر بشکنه من یکی خیلیحال میکنم 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ مرسی شکر خوبه بهتر به حمد الله تا فردا ببینیم چی میشه؟ خدارو شکر، میگم تو با این همه دوست خوب دیگه دشمن میخوای چیکار؟!!! بیا خودم پرستارت میشم ولی هیچ تضمینی نداره هااااااااا 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ خدارو شکر، میگم تو با این همه دوست خوب دیگه دشمن میخوای چیکار؟!!!بیا خودم پرستارت میشم ولی هیچ تضمینی نداره هااااااااا کی از شما تضمین خواست همین قدر که تیر این امید به سنگ بخوره و بازم در حسرت پیدا کردن زن بمونه برای من کفایت میکنه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ خدارو شکر، میگم تو با این همه دوست خوب دیگه دشمن میخوای چیکار؟!!!بیا خودم پرستارت میشم ولی هیچ تضمینی نداره هااااااااا بیا پرستار من بشووو 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ بیا پرستار من بشووو :hapydancsmil:امید باز هم سر گردون و اوره 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ بیا پرستار من بشووو چشششششششششم:167: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ چشششششششششم:167: چوب نیازی نیست بگی بسم الله رحمان رحیم خودش فراری میشه اخه ارواح از اسم خدا خیلی میترسن و فرار میکنن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده