not found 16275 ارسال شده در 29 شهریور، 2012 کی از شما تضمین خواست همین قدر که تیر این امید به سنگ بخوره و بازم در حسرت پیدا کردن زن بمونه برای من کفایت میکنه تضمین و واسه این میگم که پرستار هرکی شدم زودی خوب میشه ولی 1جای دیگش میترکه!!!! مثلا معدش!!! 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 29 شهریور، 2012 تضمین و واسه این میگم که پرستار هرکی شدم زودی خوب میشه ولی 1جای دیگش میترکه!!!! مثلا معدش!!! هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 1
not found 16275 ارسال شده در 29 شهریور، 2012 چوب نیازی نیست بگی بسم الله رحمان رحیم خودش فراری میشه اخه ارواح از اسم خدا خیلی میترسن و فرار میکنن من از آواتارش خیلی میترسم 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 29 شهریور، 2012 من از آواتارش خیلی میترسم نرس بابا انقد مهربونه ه ه 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 1 مهر، 2012 آخییییییی....نقی یا همون شاهین میدونیم که حالش خوبه، ولی حالا دزده چی شد؟ 2
not found 16275 ارسال شده در 1 مهر، 2012 شاهین فردا عمل داره پاش خدا سلامتی بده ایشالا زودی خوب میشه 1
شقایق31 40377 سازنده ارسال شده در 2 مهر، 2012 خیلی بامزه ای شقی الهی شاهین ایشالا زود خوب شی خواهش میکنم مزه از خودتونه ولی جدی گفتم بچه ها کسی شماره اون کلاغ و داره یه زنگ بزنه ببینه زندس یا بسلامتی باید بریم مشهد حلوا بخوریم:gnugghender: 2
Avenger 19334 ارسال شده در 2 مهر، 2012 شاهییییییییییییییییییییین پات شکسسسسته اخییییییییییییی تازه میخواستم بیام مشهد با هم بریمممممممم صفا خونه پسر شجاع خو ایشا ا...... خوب بشی ولی اوف نشی اخه چرا با سیمرغ در افتادی که پات بشکنه ها شاهین که با سیمرغ در نمی افته 2
.FatiMa 36560 ارسال شده در 2 مهر، 2012 خواهش میکنم مزه از خودتونهولی جدی گفتم بچه ها کسی شماره اون کلاغ و داره یه زنگ بزنه ببینه زندس یا بسلامتی باید بریم مشهد حلوا بخوریم:gnugghender: ایشالا زود خوب می شه 2
شقایق31 40377 سازنده ارسال شده در 2 مهر، 2012 ایشالا زود خوب می شه اره امیدوار هستیم:hapydancsmil: من به توانایی او کلاغ ایمان دارم:hapydancsmil::hapydancsmil: لامصب سیصد سال عمر میکنه 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری