Valentina 13665 ارسال شده در 29 شهریور، 2012 نخند مشروطی بد بخت مشروطییی؟؟؟!!! نمیبینممممم.. همه رو پاس شدم خنگگگگ..فک کردی همه مث خودتن؟؟ 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 29 شهریور، 2012 مشروطییی؟؟؟!!! نمیبینممممم.. همه رو پاس شدم خنگگگگ..فک کردی همه مث خودتن؟؟ بمیر بابا یادم نبود تو تو مایه های حذفیات کار میکنی 1
Valentina 13665 ارسال شده در 29 شهریور، 2012 بمیر بابا یادم نبود تو تو مایه های حذفیات کار میکنی اتفاقاااااااا..اصن حذفم نکردم... 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 29 شهریور، 2012 گروهبان گارسیا چلاغ چطوره سلام ببم جان خوبی امید دیروز بعدظهر حرفت با مهرداد بودش می گفت بگو اون گیسو قشنگه بیاد شهرمان ببریمش بالای پشت باممان و اونجا یه سری توتو نشانش بدیم :gnugghender:این قدر قشنگ با هم بق بقو میکنن 1
not found 16275 ارسال شده در 29 شهریور، 2012 سلام هانیه چی شده چرا گریونی؟ سلام شاهین خوبی؟ پات چطوره؟ 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 29 شهریور، 2012 سلام ببم جان خوبیامید دیروز بعدظهر حرفت با مهرداد بودش می گفت بگو اون گیسو قشنگه بیاد شهرمان ببریمش بالای پشت باممان و اونجا یه سری توتو نشانش بدیم :gnugghender:این قدر قشنگ با هم بق بقو میکنن به به کی بیام بیام اونجا منم یه کفتر نشون میدم بهش که از راست قامتان تاریخه و هی دست میکشم به سرت شاهین میگم بَبَم جان تو که دو تا کله داری چرا تو تا .................... نداری 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 29 شهریور، 2012 سلام شاهین خوبی؟ پات چطوره؟ مرسی شکر خوبه بهتر به حمد الله تا فردا ببینیم چی میشه؟ 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 29 شهریور، 2012 سلام شاهین خوبی؟ پات چطوره؟ ایشالله همین امروز و فرداست که کامل قطع بشه 2
شـاهین 8068 ارسال شده در 29 شهریور، 2012 ایشالله همین امروز و فرداست که کامل قطع بشه امید مواظب باش گردنت نشکنه اگر بشکنه من یکی خیلیحال میکنم 1
not found 16275 ارسال شده در 29 شهریور، 2012 مرسی شکر خوبه بهتر به حمد الله تا فردا ببینیم چی میشه؟ خدارو شکر، میگم تو با این همه دوست خوب دیگه دشمن میخوای چیکار؟!!! بیا خودم پرستارت میشم ولی هیچ تضمینی نداره هااااااااا 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 29 شهریور، 2012 خدارو شکر، میگم تو با این همه دوست خوب دیگه دشمن میخوای چیکار؟!!!بیا خودم پرستارت میشم ولی هیچ تضمینی نداره هااااااااا کی از شما تضمین خواست همین قدر که تیر این امید به سنگ بخوره و بازم در حسرت پیدا کردن زن بمونه برای من کفایت میکنه 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 29 شهریور، 2012 خدارو شکر، میگم تو با این همه دوست خوب دیگه دشمن میخوای چیکار؟!!!بیا خودم پرستارت میشم ولی هیچ تضمینی نداره هااااااااا بیا پرستار من بشووو 2
شـاهین 8068 ارسال شده در 29 شهریور، 2012 بیا پرستار من بشووو :hapydancsmil:امید باز هم سر گردون و اوره 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 29 شهریور، 2012 چشششششششششم:167: چوب نیازی نیست بگی بسم الله رحمان رحیم خودش فراری میشه اخه ارواح از اسم خدا خیلی میترسن و فرار میکنن 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری